Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej kochane nocka minęła zero oznak porodu a co noc myślę że się zacznie!!! heheh Rano byłam autem na badaniach i teraz siedzę u mamy!!! będzie dziś krupniczek na obiadek!!!! O 14,30 mam wizytę u ginekologa szczerze mam już dosc tych wizyt chciałabym już urodzic.

• Mamusia
Dzień dobry tak w ogóle... ale mam dzisiaj do bani humor, mało spałam, martwię się tym puchnięciem. Nie wiem, kiedy powinno to być niepokojące..
Dzisiaj siostra do mnie zadzwoniła, pyta jak się czuję, a ja mało w ryk nie uderzyłam 😞
ciężki dzisiaj dzień będę mieć...

• Mamusia
dzień dobry. udanych wizyt,podróży i udanego bardzo dnia Wam życzę 🙂 muszę się od Was oduzależnić bo nic nie robię w domu 😮 wypadało by posprzątać,pranie jakieś walnąć... i te zakupy na allegro odhaczyć wreszcie,bo sen z powiek mi spędzają...w ogóle to jakąś schize dzisiaj w nocy złapałam,ze się zaczyna 😮 ból brzucha promieniujący do krzyża,parcie i kopanie małej w szyjkę. skończyło się na tym,ze poszłam do łazienki i zrobiło się lżej.troszkę jeszcze brzuszek pobolał ale przeszło.teraz to już chyba wszystkie tak mamy.ciągłe myślenie i zadręczanie sie,bo jak to inaczej nazwać??cokolwiek zaboli albo wypad do łazienki i głowa nabuzowana a przecież nasze dzieci konkretnie nam powiedzą kiedy im się zachce wyjść...ach...

wszystkie się tak nakręcamy a ja z tego stresu schudłam jeszcze ja ważę już tyle co przed ciążą a dzidzia zabrała wszystko i ok dobrze tylko potem żebym anemii nie miała po porodzie ale dużo dziewczyn ma!!!! prawda

• Mamusia
Hej,

Melduje sie 🙂
U mnie wszystko ok, zadnych oznak porodu, humorek dopisuje, bawie sie swietnie w pracy 🙂 Termin mam na czwartek (1 Grudnia) nie sadze zebym w tym dniu urodzila, ale mlody ma zakaz wychodzenia wczesniej. Moj M dzis jedzie do Nowego Sacza wraca w srode wieczorkiem, wiec malenstwo nie ma wyboru musi poczekac na tatusia 🙂
Plan na dzis jest 17:00 koniec pracy no moze 17:30 😉 i na 18:45 na cwiczenia... moze wtedy sie cos ruszy 🙂 Jutro wizyta u lekarza wiec zobaczymy co powie.
Co do porodu ja tez sie balam przez chwile, ale potem doszlam do wniosku ze co ma byc to bedzie. Od lat kobiety rodza dzieci i jakos to jest, wiec czemu nie ja 🙂 Pozytywne mysle dziala cuda 😁

• Mamusia
Cześć dziewczynki 😘 😘 😘 😘 😘 😘
GUGA gratuluje malutkiej i super że już jesteście w domciu 😁 😁
Nadia przeczytanie 100 czy nawet więcej książek nie przełozy się na codzienność
instynktownie bedziesz wiedziec co masz robic tylko stres i panikę trzeba schowac głęboko do szafy bo to w niczym nie pomaga 😉 🙂
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki zeby Wam dzieciaczki raz dwa na świat przyszły
szcczerze mówić to jestem mega przeszczesliwa że ja juz to mam wszystko za sobą 😆 😆
ale jedno chciałabym jeszcze raz przeżyć 🙃 😮 lezeć na sali operacyjnej i usłyszec jeszcze raz ten pierwszy krzyk 😁 zobaczycie ten krzyk zastapi ,wymaże wszystkie dolegliwości dokuczające teraz i później 😆