Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marika321 napisał(a):
Ulka napisał(a):
ja dostalam chyba głupiego jasia tylko, na znieczulenie ale zaraz dokładnie spojrze co mam na wypisie, bo pletłam po tym głupotyyyy, od pytan do połoznej czy sie zesrałam , a jak nie to zaraz sie zesram

leże 😁 😁 😁

a jeszcze jak pomyśle że mnie dopiero to czeka to już w ogóle ręce opadają 😁 😁 😁

dobre nie ma co 🙂

• Mamusia
Basińska ważne że Florek zdrowy i Ty też już pozbierana do kupy 🙂
Ulka twoje opowieści z jednej strony mnie przerażają a z drugiej się uśmiałam na wieść o zesraniu 😁
Fajnie się Was babeczki czyta ale mam cykora teraz że Was już tak dużo a my tu tkwimy czekając. Na pewno potem będę korzystać z waszych rad.
A miała może któraś hemoroidy pod koniec ciąży ??? Bo moja ginekolog nie reaguje nawpisywała lekarstw a ja się boję że po porodzie będzie jeszcze gorzej

• Mamusia
pamm sie pewnie nadal wczasuje 🙂

a ciekawe czy agaaa sie wzieła za rodzenie????

Gosia
ja to nawet narazie stresa nie mam ale naprawdę wolę poczytać te wszystkie historie i nawet sie pośmiać ale zdawać sobie sprawę z tego co mnie może czekać ........
wszystkie jakoś dają rade to też damy ważne że same happy end-y -tego sie trzymajmy 🙂

• Mamusia
marika321 napisał(a):

Gosia
ja to nawet narazie stresa nie mam ale naprawdę wolę poczytać te wszystkie historie i nawet sie pośmiać ale zdawać sobie sprawę z tego co mnie może czekać ........
wszystkie jakoś dają rade to też damy ważne że same happy end-y -tego sie trzymajmy 🙂

happy end z rozdarta dupa, no ja dziekuje za takie happy end.... 😮 😉
basienka czemu znow cesarka?

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
marika321 napisał(a):

Gosia

happy end z rozdarta dupa, no ja dziekuje za takie happy end.... 😮 😉
basienka czemu znow cesarka?

chloe nie wszystkie narzekają na szycia 😉zobaczysz szybko pójdzie jeszcze jak będziesz miec swoją lekarkę przy sobie to musi być dobrze 🙂

• Mamusia
Pammat sie wczasuje. Myc sie miala 😆

Moje oczekiwania co do porodu kompletenie sie nie sprawdzily. Balalm soe parcia i stanu po porodzie, tego takiego wyprucia w kroczu i niewiadomo jakiego bolu. Nie balam sie skurczy. Okazalo sie, ze skurcze byly koszmarne, reszta super, tzn. parcie bylo ulgan na prawde wielka ulga - najprzyjemnieszy czas w porodzie.

• Mamusia
KATJA I ZIOLKA -GRATULACJE MAMUSIE 🙂 KOLEJNE "DOŚWIADCZONE BRZUSZKI MAMY" 🙂A MY NADAL "CZEKAMY" 🙂 JA TO MAM DZIS CAŁY DZIEŃ UCZUCIE ,JAKBYM MIAŁA "KULKE POMIĘDZY NOGAMI" TAK MI TAM COŚ NAPIERA CHOLERNIE.PO 4 DNIACH WKOŃCU "ZROBIŁAM" 2-JECZKĘ 😁 RADOŚĆ JAK CHOLERA!!!! W NOCY SPAŁAM CAŁE 7 GODZIN BEZ ŻADNEGO NOCNEGO WSTAWANIA-DACIE WIARE????? 🙂 POLATAŁAM POTEM PO SKLEPACH,ZJADŁAM WCZORAJSZE PIEROGI I TERAZ SIEDZĘ.....A MA KTOŚ JAKIES NEWSY OD NOVEJM?????JAK ONA SIE CZUJE DZIŚ????

• Mamusia
ULKA BIDOKU TY, NAPEWNO NIE JEST TO MIŁE UCZUCIE JAK "TAM" MASZ TAKI POSZLACHTANY KAWAŁ PIPKI 😞 AŁĆĆĆĆĆĆĆ, MY TO MAMY PRZEJ.........RODZIĆ W BÓLACH,POTEM TE BOLĄCE KROCZE,LEJE SIE TO CHOLERSTWO Z NAS,ANI SIE WYSRAC ZA PRZEPROSZENIEM ,NO I CYCKI TRZEBA PILNOWAĆ........EHHHHHHH 😞 ŻEBY CHOC NA FACETÓW BÓL KROCZA PRZESZEDŁ TO JUZ PÓŁ BIDY :d

• Mamusia
A I WIEM O CO CHCIAŁAM WAS ZAPYTAC ,JAK TO JEST Z TYM KRWAWIENIEM PO PORODZIE.CZY BAAARDZO SIE LEJE ????BO JA TO MAM PANICZNY STRACH ŻE SIE WYKRWAWIĘ 🙂 NAPISZCIE JAK TO U WAS BYŁO ZARAZ PO PORODZIE I JAK TO WYGLĄDA W NASTEPNYCH DNIACH.CZEGO MAM SIE SPODZIEWAC.Z GÓRY DZIEKUJE WAM 😜

• Mamusia
zdaję relacje z wizyty:

ktg - skurcze małe

badanie na fotelu - pytanie pani doktor: "to kiedy rodzimy?", no i jutro na 8 rano mam być w szpitalu, pani doktor zadzwoni do nich rano powie co mają ze mną zrobić i jak już dostanę kroplówkę to ona przyjedzie i będzie ze mną cały czas 🙂 bo ona w sobotę nie pracuje. więc bardzo prawdopodobne, że już jutro przytulę Maciusia 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
CANDYNS napisał(a):
KATJA I ZIOLKA -GRATULACJE MAMUSIE 🙂 KOLEJNE "DOŚWIADCZONE BRZUSZKI MAMY" 🙂A MY NADAL "CZEKAMY" 🙂 JA TO MAM DZIS CAŁY DZIEŃ UCZUCIE ,JAKBYM MIAŁA "KULKE POMIĘDZY NOGAMI" TAK MI TAM COŚ NAPIERA CHOLERNIE.PO 4 DNIACH WKOŃCU "ZROBIŁAM" 2-JECZKĘ 😁 RADOŚĆ JAK CHOLERA!!!! W NOCY SPAŁAM CAŁE 7 GODZIN BEZ ŻADNEGO NOCNEGO WSTAWANIA-DACIE WIARE????? 🙂 POLATAŁAM POTEM PO SKLEPACH,ZJADŁAM WCZORAJSZE PIEROGI I TERAZ SIEDZĘ.....A MA KTOŚ JAKIES NEWSY OD NOVEJM?????JAK ONA SIE CZUJE DZIŚ????

nie wiem jak sie czuje ale dzis mi pisala ze jutro juz wychodzą do domku z Kajtkiem 😉) i ze czyta nas cały czas ale nie moze nic z koma napisac... 🙂

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
zdaję relacje z wizyty:

ktg - skurcze małe

badanie na fotelu - pytanie pani doktor: "to kiedy rodzimy?", no i jutro na 8 rano mam być w szpitalu, pani doktor zadzwoni do nich rano powie co mają ze mną zrobić i jak już dostanę kroplówkę to ona przyjedzie i będzie ze mną cały czas 🙂 bo ona w sobotę nie pracuje. więc bardzo prawdopodobne, że już jutro przytulę Maciusia 🙂 🙂 🙂

AGAAA TO JUTRO RANO 3 MAM BARDZO MOCNO KCIUKI ZA TWÓJ PORÓD-OBY SZYBKO CI POSZŁO,NO I DZIS POSZALEJ SOBIE JESZCZE Z PRZYSMAKAMI BO POTEM TO JUZ NIE ZA BARDZO 🙂O TO JAK NOVAM JUTRO WYJDZIE TO NAPEWNO COŚ NASKROBIE NA FORUM 🙂 SUPER

• Mamusia
CANDYNS napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
zdaję relacje z wizyty:

ktg - skurcze małe

AGAAA TO JUTRO RANO 3 MAM BARDZO MOCNO KCIUKI ZA TWÓJ PORÓD-OBY SZYBKO CI POSZŁO,NO I DZIS POSZALEJ SOBIE JESZCZE Z PRZYSMAKAMI BO POTEM TO JUZ NIE ZA BARDZO 🙂O TO JAK NOVAM JUTRO WYJDZIE TO NAPEWNO COŚ NASKROBIE NA FORUM 🙂 SUPER

no właśnie kupiłam sobie dzisiaj mandarynek 😁 😁 😁