Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hihi no Chloe na serio jak z dzieckiem 😉
Ja od samego początku jak ją do domu przywiozłam śmiałam się, że przedbiegi przed ponownym byciem mamą sobie załatwiłam 🤪
Na szczęście w porę Bondi u mnie wylądowała bo nie wyobrażam sobie mieć kilkutygodniowego szczeniaczka i noworodka naraz 😮

• Mamusia
Dzień dobry wstałam dzisiaj o 11 dałam sobie mega dawkę ale szłam spać późno 😜
GUGA Byłam na kabarecie i w ogóle się nie zastanawiaj czy iść na paranienormalnych bo ja PRAWIE SIĘ UDUSIŁAM ZE ŚMIECHU 😁 brzuch to mi skakał całe półtora godziny było super i jak będę miała okazję na pewno pójdę na ich występ jeszcze raz bo oni na prawdę są nienormalni 😜 😁

• Mamusia
rubi napisał(a):
dzień dobry
ja już od 4 rano na nogach od wczoraj wieczór czuje się fatalnie 😞 nie śpie wymiotuje do tego biegunka a głowa mnie tak strasznie boli że mam wrażenie że rozsypie się na kawałki. Chyba mam grypę żołądkową i co teraz?? 😞 nawet nie wiem czy leki mogę zażywać.

torecan w czopkach, węgiel na pewno możesz - ja to dostałam w szpitalu przy tych samych objawach. Nie wiem czy torecan na receptę ale nie ma na co czekać bo odwodnisz maluszka

• Mamusia
dzwoniłam do lekarza mam brać paracetamol 3 razy dZiennie i magnez biegunki juz nie mam ale praktycznie co zjem to wszystko zwracam także jestem na sucharkach i wodzie 😞 idę dalej leżeć masakra mam nadzieję że przejdzie życzę wam miłej niedzieli

• Mamusia
rubi napisał(a):
dzwoniłam do lekarza mam brać paracetamol 3 razy dZiennie i magnez biegunki juz nie mam ale praktycznie co zjem to wszystko zwracam także jestem na sucharkach i wodzie 😞 idę dalej leżeć masakra mam nadzieję że przejdzie życzę wam miłej niedzieli

BIEDACTWO....ROZUMIEM CIĘ 😞 EHHH JA TEŻ NADAL WYMIOTUJĘ I INNE REWELACJE.DO PRACY LEKARZ KATEGORYCZNIE NIE POZWOLIŁ JESZCZE WRÓCIC I TEŻ SŁABA SIEDZE W DOMKU I TYLKO MYŚL ŻE TO JESZCZE CHWILA I PRZEJDZIE NAPAWA MNIE OPTYMIZMEM. 3MAJ SIE MOJA DROGA -OBYŚ POCZUŁA SIĘ LEPIEJ 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
O ja ale u mnie leje !!!!!!!!!!!!!!!

Zdążyłam na szczęście dobiec do klatki 😉

I dzień taaaaki śpiący 😉

A jak u Was niedziela mija 🙂 ???

WITAJ "NOVAM"
ZGADZAM SIE ŻE "LENIWY DZIEŃ"...NIC MI SIĘ NIECHCE,A TU TRZEBA JAKIŚ OBIAD ZROBIĆ🙂 > CHYBA NAJLEPIEJ ZASZYĆ SIĘ W WYRKU,PRZYKRYĆ KOŁDERKĄ I TV : )
POZDRAWIAM 😜

• Mamusia
Ależ proszę bardzo 😉

A ja się właśnie zdrzemnęłam i koleżanka mnie obudziła z propozycją nie do odrzucenia 🙂
Spacerek w babskim gronie...echh...ależ ja będę tęsknić za wszystkimi moimi bliskimi stąd 😞

Idę się obudzić 😉

Paaaaaa 🙂

• Mamusia
NovaM - niezla robota z ta tabelka!! 🙂

my wlasnie wrocilismy do domu i czekamy na rodzicow. Zakupilam sobie dzisiaj nowy lakier z inglota- taki ktory jak sie pomaluje to tworza sie wzorki, hihi, i teraz mam zabawe 🙂)

u nas popadalo chwilke i znow goraco... polakowi to nie dogodzisz:P

• Mamusia
chloe napisał(a):
NovaM - niezla robota z ta tabelka!! 🙂

my wlasnie wrocilismy do domu i czekamy na rodzicow. Zakupilam sobie dzisiaj nowy lakier z inglota- taki ktory jak sie pomaluje to tworza sie wzorki, hihi, i teraz mam zabawe 🙂)

u nas popadalo chwilke i znow goraco... polakowi to nie dogodzisz:P

nowaM swietna ta tabelka 🙂 Dzieki wielkie 🙂

W gliwicach caly dzien zanosi sie na deszcz ale jeszcze nic nie padalo. Pogoda jest bardzo dziwna i dosc duszno 😞 wlasnie sie obudzilam z popludniowej drzemki 🙂

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
novaM napisał(a):
Hehe ale ostatnio zakręcona jestem 😜
Nawet w tabelce zapomniałam napisać, że synka mieć będę 😜

Więc nie zdziwię się jak o kimś zapomniałam 😉 Z góry sorki 😉

Znasz juz plec 😁 super 🙂 Nad imieniem sie juz zastanawialas?

🙂 POznałam płeć na ostatnim usg 10 czerwca czyli bardzo szybko 🙂 Ale to dzięki mojemu lekarzowi od usg, facet ma kilkadziesiąt lat praktyki i naprawdę dobry sprzęt 🙂

A do brzuszka już mówię BORYS 🤪 Chociaż jeszcze Eryk mi się dobrze kojarzy 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
novaM napisał(a):

🙂 POznałam płeć na ostatnim usg 10 czerwca czyli bardzo szybko 🙂 Ale to dzięki mojemu lekarzowi od usg, facet ma kilkadziesiąt lat praktyki i naprawdę dobry sprzęt 🙂

Fajnie 🤪 Ja niestety musze poczekac do 13 Lipca moj lekarz jest na urlopie. Myslalam ze tydzien temu na badaniu sie dowiem, ale niestety odwrocilo sie dziecko tylkiem i nie chcialo pokazac czy bedzie chlopczykiem czy dziewczynka 😜 moze w lipcu sie dowiem 😆

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
novaM napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
novaM napisał(a):

Fajnie 🤪 Ja niestety musze poczekac do 13 Lipca moj lekarz jest na urlopie. Myslalam ze tydzien temu na badaniu sie dowiem, ale niestety odwrocilo sie dziecko tylkiem i nie chcialo pokazac czy bedzie chlopczykiem czy dziewczynka 😜 moze w lipcu sie dowiem 😆

Ja tez licze na to ze teraz w srode na usg genetycznym sie dowiemy 🙃 ale wiadomo, jak sie zle odwroci to bedziemy nadal zyli w nieswiadomosci na jaki kolor pokoj malowac 😁

• Mamusia
wanilia napisał(a):
chloe to jakie masz typy kolorystyczne dla chłopca a jakie dla dziewczynki?

hmmmm, nie wiem, pojdziemy do sklepu i jak nam sie jakis kolor spodoba to kupimy 🙂 mysle ze dla chlopca blekitny... dla dziewczynki moze lawendowy, albo morelowy czy lososiowy.... ciezki wybor 😆