Sama jestem sobie winna bo nikomu jeszcze o ciazy nie powiedzielismy. Tak to juz by byli z obiadkami, mama, babcia.. Chyba im powiem, hehe, przekupna jestem, za obiadki sie sprzedam 😜
Heh zgadzam się z Gugą jak najbardziej 🙂 Jak już wiesz, że fasolka jest na swoim miejscu to mów 😉 Na pewno opiekę będziesz miała pierwsza klasa 😎
NO U MNIE TEZ GENERALNIE JESZCZE NIE WIEDZĄ.WŁAŚNIE POWOLI SIE SZYKUJEMY,I NASZ WYJAZD DO POLSKI BEDZIE OKAZJĄ DO "POCHWALENIA SIĘ" 🙂 OJJJ ALE BEDZIE SIE DZIAŁO 🙂 JUŻ TO WIDZĘ....ALE JAK MI KAŻĄ JEŚĆ TO SIĘ SCHOWAM GDZIES!!!TAK ŻEBY MNIE NIE ZNALEŹLI-BO ZNOWU MNIE MDLII I TO NA SAMA MYŚL!!!! 🥴 KURCZE PASOWAŁO BY JAKIŚ OBIAD ZJEŚĆ BO JAK NARAZIE TO BYŁO TYLKO ŚNIADAŃKO I TROCHE TRUSKAWECZEK...ALE JA ZNOWU MAM MDŁOŚCI!!! 😮 ŁEEEEEEEEEEE
Ooo masakra !!!!!
Żegnajcie letnie biodrówki 😞😞😞 W ogóle żegnajcie spodnie 😞😞😞 Ostatnio u mnie jest tak ciepło, że wygrzebałam z dna szafy letnie szmatki ale moja radość nie trwała długo niestety... 😜 Niby nic na wadze nie przybrałam jeszcze ale podbrzusze już wystaje i zamek już się ani o milimetr ruszyć nie chce 😜 Jednak coś w tym jest, że druga ciąża jest szybciej widoczna...a przy mojej wadze "piórkowej" to już w ogóle nikomu mówić nie muszę bo przy obcisłej bluzce wszystko widać 😜 Hehe muszę sobie samoopalaczem nogi posmarować to wtedy w kieckę wskoczę 😜 Bo inaczej wszystkie żyłki i pęknięte naczynka z siniaczkami widać 😞
A jak jest u Was dziewczyny ???
Już sukienki czy nadal spodnie ???
Bo ja nie dość, że czuję, że jestem "pełna" w środku to jeszcze po ubrankach czuję, że małe rośnie 😉
A ja przytalam, caly kilkogram!!!! Nadal chodze w spodniach, obcislych dzinsach, ale nie zapinam guzika 🙂 tzn chodzilam.... bo od dzisiaj obowiazuje stroj kanapowy 😆
A ja przytalam, caly kilkogram!!!! Nadal chodze w spodniach, obcislych dzinsach, ale nie zapinam guzika 🙂 tzn chodzilam.... bo od dzisiaj obowiazuje stroj kanapowy 😆
Hihihi stroje "kanapowe" uwielbiam już teraz 😁 A najbardziej luźne bawełniane rybaczki-alladynki i t-shirt mojego faceta ( czytaj -> tunika 😜 )
Bo na co dzień go nie ma to chociaż coś z jego rzeczy mnie przytula 🙂
Hihihi stroje "kanapowe" uwielbiam już teraz 😁 A najbardziej luźne bawełniane rybaczki-alladynki i t-shirt mojego faceta ( czytaj -> tunika 😜 )
o tak, tez uwielbiam koszulki mojego M. - uzywam ich jako pizamki 🙂🙂
Witam wszystkie kobietki w stanie podobnym do mojego 🙂 czytam wasze wpisy,już od kilku dni miałam zamiar się dołączyć ale czasu wiecznie brak. Mam nadzieję, że cenna wymiana zdań dużo mnie nauczy! Pozdrawiam
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Heh zgadzam się z Gugą jak najbardziej 🙂
Jak już wiesz, że fasolka jest na swoim miejscu to mów 😉
Na pewno opiekę będziesz miała pierwsza klasa 😎
chamster
CANDYNS
OJJJ ALE BEDZIE SIE DZIAŁO 🙂 JUŻ TO WIDZĘ....ALE JAK MI KAŻĄ JEŚĆ TO SIĘ SCHOWAM GDZIES!!!TAK ŻEBY MNIE NIE ZNALEŹLI-BO ZNOWU MNIE MDLII I TO NA SAMA MYŚL!!!! 🥴
KURCZE PASOWAŁO BY JAKIŚ OBIAD ZJEŚĆ BO JAK NARAZIE TO BYŁO TYLKO ŚNIADAŃKO I TROCHE TRUSKAWECZEK...ALE JA ZNOWU MAM MDŁOŚCI!!! 😮
ŁEEEEEEEEEEE
Gość
Żegnajcie letnie biodrówki 😞 😞 😞
W ogóle żegnajcie spodnie 😞 😞 😞
Ostatnio u mnie jest tak ciepło, że wygrzebałam z dna szafy letnie szmatki ale moja radość nie trwała długo niestety... 😜
Niby nic na wadze nie przybrałam jeszcze ale podbrzusze już wystaje i zamek już się ani o milimetr ruszyć nie chce 😜
Jednak coś w tym jest, że druga ciąża jest szybciej widoczna...a przy mojej wadze "piórkowej" to już w ogóle nikomu mówić nie muszę bo przy obcisłej bluzce wszystko widać 😜
Hehe muszę sobie samoopalaczem nogi posmarować to wtedy w kieckę wskoczę 😜
Bo inaczej wszystkie żyłki i pęknięte naczynka z siniaczkami widać 😞
A jak jest u Was dziewczyny ???
Już sukienki czy nadal spodnie ???
Bo ja nie dość, że czuję, że jestem "pełna" w środku to jeszcze po ubrankach czuję, że małe rośnie 😉
chloe
Gość
Hihihi stroje "kanapowe" uwielbiam już teraz 😁
A najbardziej luźne bawełniane rybaczki-alladynki i t-shirt mojego faceta ( czytaj -> tunika 😜 )
chloe
o tak, tez uwielbiam koszulki mojego M. - uzywam ich jako pizamki 🙂 🙂
gosia20101