Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
marika321 napisał(a):

NowaM jestes bardziej niż wiekszosc z nas doświadczona ale np co z fantem jak wypadnie cesarka nie bardzo wtedy ubierzesz spodnie od piżamy nie mowiac o przygotowaniu na badanie......

Oczywiście masz rację ale ja pisałam o tym już po porodzie...a z CC to nie jest tak tragicznie... Właśnie wolałabym spodnie bo można je w pasie trochę opuścić i nadal mieć tyłek zakryty a szew będzie miał dostęp powietrza...
Zależy jak na to spojrzeć...
Co do badania to zawsze można spodnie spuścić " do kolan" 😉
Bo i tak po porodzie to tylko "zaglądają" nam między nogi na łóżku a nie na samolocie 😉
Każda z nas wybierze coś dla siebie...dobrze, że jest już wybór bo nasze mamy pewnie i tego nie miały 😉

ja mialam w szpitalu pizame a badali mnie conajmniej raz dziennie, no i spoko, sciagalam spodnie i juz, przeciez oni nie patrza na to jak na rewie mody, widza 100 cipek dziennie 😜

za to jak spisz w koszuli z gola dupa i w odwiedziny przychodzi maz do sasiadki z sali to tak glupio troche 😮

• Mamusia
no witam 🙂) ale żeście naprodukowały od rana.... myslalam ze mi sie wydaje ze tyle stron ale na maxa duzo.... no my po wizycie... na wyniki dostałam zelazo. wiec w sumie biore magnez zelazo i pregne plus... chodzaca apteka;p z małym wszystko ok... wazy juz 1560 ;D no i 3 dni temu co myslalam ze mi cos bokiem wylazi to sie maly koziolkowal hihi i juz jest glowka do dolu... nastepna wizyta 20.10 wiec az cały miesiac 😞(( nie wiem jak ja to wytrzymam....no i dodatkowo dzis na usg wyskoczył termin porodu niw 06.12 tylko...... 30.11 ;D heheh rosnie te moje małe jak na drożdzach... teraz glowka na dole pupa pod zebrami i nozki z prawej strony.... i w watrobe kopie;D

• Mamusia
Fajnie Agami, że już uspokojona po wizycie 🙂
No i termin też masz nieźle przesunięty 🤪

Mi jak na razie udało się małego fotkę zrzucić więc za chwilę wrzucę ją i do naszych zbiorów 😉
Dodam tylko, że Kajtek jakiś taki nieśmiały na tym usg w Szczecinie był...bo wtulił się w łożysko i dodatkowo zasłaniał się rączką cały czas...dlatego też tylko połowa buzi jest wyraźna...
Z resztą ocenicie same czy da się tą fotkę "zrozumieć" 😉

• Mamusia
cześc brzuszki ja dzisiaj biegałam po urzędach masakra jakaś a najgorsze to to że wczoraj wieczór trąciłam szklankę z piciem i zalało mi płytę gazowa która teraz robi spięcie i korki mi wywala no i nie działa suszę ją suszarką i boga proszę żeby działała bo nawet roku nie ma a do dotego nawet nie mam jak obiadu ugotować poprostu tragedia 😠

• Mamusia
Czesc Dziewuszki 🙂
Ja ma dzis dzien jakbym wogole w nocy nie spala. Zmeczona jestem i w dodatku znowu mnie przeziebienie dopadlo. Leze juz pol dnia i podejzewam ze reszte dnia tez w wyrze przeleze. Sarah chyba podziela samopoczucie mamusi, bo tez malo co sie rusza.

• Mamusia
Dzięki Aga ale niestety mam wrażenie, że jest coraz gorzej...jakby mi ktoś skórę na żywca zdzierał 🤢
A najbardziej boli na zgięciach palców gdzie skóra jest najcieńsza 🤢
Pocieszam się oglądając Kajtusia 🙂 ...bo właśnie wrzucam filmiki 🤪