Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Rita napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
novaM napisał(a):
A u mnie mega niezdrowe żarcie się smaży 🤪 🤪 🤪
Chipsy z ziemniaczków z piwnicy 🤪 🤪 🤪

Ale Rita tą czekoladę to jedną podeślij do mnie na wiochę bo mi się już skończyły zapasy 😜

Nova-Coq mnie nastraszyła to bierz wszystkie hehe 😉

no widać na nuggetsy ma większą ochote 🤔

No mi chodzilo o to, czy przypakiem Adam nie chcial Cie uwiesc dzis tym wszystkim 😜 stad moja troska, zebys nie urodzila 😉

Bywa Rita 😜 facetow trudno skumac czasami 🤔

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wrocilam ze szkoly 🙂) zyje ale moj kregoslup pozostawia wiele do zyczenia.... prace mam zaliczona tylko drukowac i bronic sie... jeden egzamin prof stwierdzil ze pisac nie musze ;D ze zalatwimy a ja mam sie skupic na rodzeniu;p hehe wiec tylko jeszcze jeden i obrona i koniec tej meki podyplomowej.... hihihi

• Mamusia
Agami napisał(a):
wrocilam ze szkoly 🙂) zyje ale moj kregoslup pozostawia wiele do zyczenia.... prace mam zaliczona tylko drukowac i bronic sie... jeden egzamin prof stwierdzil ze pisac nie musze ;D ze zalatwimy a ja mam sie skupic na rodzeniu;p hehe wiec tylko jeszcze jeden i obrona i koniec tej meki podyplomowej.... hihihi

no to super 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agami napisał(a):

patrz Agami prof też człowiek 🤪

• Mamusia
marika321 napisał(a):
laski zamówiona torba przyszła mogę sie pakować 🙂 ale proszę jak na spowiedzi ile bierzecie paczek tych podpasek poporodowych i ile wkładek laktacyjnych (przecież nie wezmę całego pudełka)

Ja nic nie biore, bo na liscie nie ma, a kosmetyki uwzglednili, wiec chyba to zapewniaja. Przynajmniej na wizycie po kolposkopii mialam do dyspozycji ich wkladke 😜

• Mamusia
marika321 ja tej drugiej połowy nie dałabym rady bo i tak mój M ją zjadł 😁
ja mam całą paczkę podpasek i całą paczkę podkładów na łóżko i całą paczkę wkładek na cycki 😎
i ja jestem spakowana w walizce na kółkach nie mam zwykłej torby 😎
coq otóż to trzeba jeść póki można 🙃

• Mamusia
pammat napisał(a):
marika321 ja tej drugiej połowy nie dałabym rady bo i tak mój M ją zjadł 😁
ja mam całą paczkę podpasek i całą paczkę podkładów na łóżko i całą paczkę wkładek na cycki 😎
i ja jestem spakowana w walizce na kółkach nie mam zwykłej torby 😎
coq otóż to trzeba jeść póki można 🙃

takie buty......... to mam przygotowane podpaski i podklady na łóżko ale tych wkladek to nie myślałam brac całego pudelka 😎nio nic skonsultuje to z wami jak powracacie juz z porodówek 🤪 🙃

• Mamusia
Nova is back 😎

Nażarta i szczęśliwa 🙂
Chipsy popite colusią i zakończone to wszystko połową jogurtu z bitą śmietaną - "bo Ola już nie zmieściła" - i chyba stwierdziła, że mama - śmietnik pochłonie wszystko 🤪 🤪 🤪
No i miała rację...wciągnęłam nosem wszystko hahahaha 🤪 🤪 🤪

Agami szacun pełen lalka 😎

A co do tych wkładek laktacyjnych to mam 10 szt. spakowane, ogroooomne podpachy 10szt., normalne tzn. takie cienkie ale duże podpaski 10szt. 🤨

hej hej ale napisałyście dużo no mnie też cały dzień nie było!!!! Ja u mamy na obiedzie potem koleżanka i herbatka i w domu byłam przed 16 zaraz kolacja!!
WANILIA ja mam to samo ciągle mam schizy z tymi wodami patrzę na papier i w ogóle martwię się bo ja co chwila chodzę sikać i tak samo mam jak ty że jak wstaję to chce jeszcze polecieć ale myślę że uda mi się to rozróżnić kurde!! Ja miałam stan wód badane we wtorek i oki!!!
No to tyle potem znowu się odezwę

• Mamusia
Helloł dziewczynki!!! 😁
Zaniedbałam ostatnio forum, I\'m sorry....
Guga już po cc? dobrze zrozumiałam? czemu tak szybko?
U mnie ok, oprócz tego, że puchnę okropnie, ręce, nogi, a dzisiaj nawet twarz 😲 czy to normalne?
W tym tyg byłam 1 raz na ktg, wszystko jest ok, zaliczyłam też okulistę, mam sporą wadę, ale mogę rodzić normalnie. I dzisiaj byłam w poradni leczenia bólu i mam zaświadczenie, że mogę znieczulenie przyjąć... a Wy co o tym myślicie, któraś z Was też chce znieczulenie?
Jej coś czuję, że poród coraz bliżej.... oj ciężko już mi...
Ale mam opis... tak się też czuję.... heheheheh

• Mamusia
Hej Nadia dobrze, ze sie odzywasz 🙂
Znieczulenie? Bede decydowac podczas porodu, ale postaram sie bez.

Maj fagas prawie zawalu dostal 😁 Tez dzwoini do mnie jak ja pod prysznicem, phhii. trzy nieodebrane, czwarty dzwonek uslyszalam. W ogole dzwoni do nie go kolega, ze niby mial polaczenie ode mnie, ze on z mojego numeru do kolegi dzwonil 😮 ale o co kaman?

• Mamusia
novaM napisał(a):
beata26 napisał(a):
... kulki mocy 😜

Heeee 😮 😮 😮???????????????????????

Kulki mocy to takie kulki wielkosci klopsikow. Sa na wierzchu chrupiace a w srodku maja nadzienie z miesem wolowym i maslem. Brzmi dziwnie, ale jest w smaku dobre. taki holenderski wynalazek na szybkie posilenie sie, dlatego z Grzeskiem nazywamy to kulkami mocy 😜