Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monia ja jeszcze nie wiem, w przyszłym tyg ide do ginki na wizyte i przypuszczam, ze dostanę juz skierowanie na kolejne usg, mam taką nadzieje 🙂 Strasznie juz jestem ciekawa bo to moj pierwszy dzidziuś i chciałabym już wiedzieć co bedzie 🙂Asiu czekaj cierpliwie u mnie dzidzius już sie rusza od 3 tyg, własnie w 17 tyg poczułam pierwszego kopniaka, ale nie martw sie podobno w pierworódek ruchy dzidzi mogą byc wyczuwalne nawet ok 22 tyg 🙂Wiec głowka do góry:P

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak Asiu,Mimi ma racje ja tez późno wyczułam ruchy kiedy byłam w ciązy z Hubercikiem 🙂 wtedy bardzo chciałam poznac jego płec ale skubaniec sie odwrócil i guzik zobaczylismy z mężem 🙂 ale czułam ,że to chłopak 🙂 ciekawa jestem jak to bedzie teraz 🙂 usg mam 27 kwietnia 🙂 mam nadzieje,że się maleństwo nie odwróci 🙂 mąż marzy teraz o córci 🙂no zobaczymy 🙂choc lekarz powiedział wstępnie tak" ja na Pani miejscu na chłopaka bym nie czekal ale to potwierdzi kolejne usg bo teraz to jeszcze nie ma co się nastawiac" 🙂

• Mamusia
Jestem bardzo ciekawa wiesz ,kogo tam nosze pod serduszkiem 🙂 w sumie tez jest mi to obojetne ,wazne aby było zdrowe 🙂 ale w sumie jak patrze na całą moją rodzinkę to każdy marzy teraz o dziewczynce ,no oprócz mojej siostry,ona w kółko powtarza ,że to będzie mały Czaruś 🙂

• Mamusia
No też znam pare takich przypadków..rozmawiałam nawet z dziewczyna która chodzi do tego samego gin co ja ,i mówiła,że przy pierwszej ciązy mówił,że to dziewczynka a urodziła chłopaka...dlatego ja przymykam oko ,bo on często się myli ale 27 to mam usg 4D u innego lekarza,więc mam nadzieje,ze ten sie nie pomyli i dobrze okresli płec 🙂

• Mamusia
Wow dziewczyny fajnie Was zobaczyc 🙂 no śliczne jestescie 🙂

Asiu jeszcze się zdecydujecie 🙂 w naszym przypadku Hubert miał miec na imie Filip 🙂i całą ciążw mówiłam Filip,Filip 🙂 a jak sie urodzil dalismy Hubert,bo to patron mysliwych 🙂 i mąż się w sumie uparł 🙂 ale mi tez się podobalo,dzisiaj się ciesze,że zmienilismy upodobane wczesniej imie 🙂

Ja tez juz zmykam,musze chałupke ogarnąc,na spacerek jakis z synem wyjśc 🙂

Miłego dnia kochane brzuszki 🙂