Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moniu, klucze w październiku 🙂

No i przepiękna suknia! Ślicznie wyglądałaś 🙂

Ja Wam się pochwalę, Ata już wie, że swoją suknię sama projektowałam a uszyła mi ją koleżanka, pod zdjęciami dodałam linki do jej strony 🙂 Warto obejrzeć jej dzieła, a przy okazji niezłe fotografie artystyczne 🙂

• Mamusia
ja w sumie nie wiem, na początku przytyłam kilogram, ale w 2 i 3 miesiącu schudłam 3 kg, a teraz dopiero to nadrobiłam, może mam jeszcze jakiś dodatkowy kilogram, musiałabym się zważyć, ale to rano na czczo, bo teraz we mnie duuuuuużo powietrza jest 😁

• Mamusia
A Moniu jeśli chodzi o mój dzień, to owocny 🙂
o umowie już mówiłam.
Dzieci w mojej grupie były dzisiaj strasznie hałaśliwe i trudno mi było do nich dotrzeć...
No a po pracy i podpisaniu umowy byłam z koleżanką ze studiów na lodach, jest w 7 miesiącu więc miałyśmy o czym plotkować 😁 😁

• Mamusia
jeszcze przyjdą kilogramy do nas, oj przyjdą 😁

ja ostatnio lubię te miło i spokojnie spędzone, a dzisiaj nachodziłam się strasznie, mąż zresztą też...
Nie ma sensu podjeżdżać autem po mieście, bo korki straszne i wszystko dwa razy wolniej trwa...

No i teraz mam wrażenie że odbiłam sobie pięty, bolą jak na nich stanę... Ale takie rzeczy to mogą mi się dziać, żeby tylko z brzuszkiem było ok. I jak na razie jest 😁

• Mamusia
Toju bo ja mam dwóch lekarzy,ten co prowadzi mi ciąże to taki na miejscu aby zbadac zrobic krew,on nawet płci nie potrafi okreslic,często się myli a nie daj Boże jakieś wady to pod koniec ciązy wykrywa ale i tak jest jeszcze najlepszy w okolicy...,to na usg4D i różne badania jezdze do drugiego konkretnego lekarza