Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia85 napisał:
ata ja tam z dolna nie jestem , wyszywanie jest bardzo proste na krzyrzyk a jesli chodzi o druty to ja nie umię nigdy niemogłam tego pojąć

mama mnie nauczyła, a potem dostałam fajną książkę od teściowej i się nauczyłam kilku ściegów, choć najwięcej to narobiłam się pantofli dla dzieci moich 🙂

• Mamusia
Kurcze wywaliło mnie z neta 😠

Asia a pisałam ,że wyszywac tez wyszywałam kiedys,a szczególnie w internacie z dziewczynami 🙂ale robótki na drutach nie pojełam ,bo nie lubie poprostu 🙂 ale za to mój mąż....oj kochana tu az wstyd się przyznac ...zrobil mi kiedys szliczek ☺️ jak byliśmy jeszcze parą 🙂 ale to było romantico 🙂

• Mamusia
No (nie chwalac sie tylko ciesząc) mój mąz to taki troszku romantyczny jest 🙂 Pamiętam jak budził mnie kwiatami zerwanymi gdzies po obcych działkach:laugh: i zawsze narcyzy będą kojarzyły mi się z moim męzem i porannym budzeniem.Albo jak mi śpiewał piosenki np Anity Lipnickiej "...Kiedys znajde dla nas dom,z wielknim oknem na swiat...." albo T.Love "Chce Ci powiedziec Ilove you" ☺️ 🙃 Oj ale na wspomnienia mnie wzieło,przepraszam.... to chyba z tęsknoty za nim 😞