Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolka, narazie jest oki, nie boli mnie jeszcze kręgosłup, nogi nie puchną, zgagę miałam tylko 1 raz w nocy, także nie mam co narzekać 🙂 Ale sporo już przytyłam kurcze i jakos nie moge się pogodzić czasami, ze ulubiona bluzka nie pasuje.. 😞 a jeszcze na dodatek w czerwcu mam dwie imprezy komunie i wesele 🤪 i nie wiem absolutnie co założyć 🤨 czy spodnie i jakaś tunikę czy sukienke 🤔

• Mamusia
ja dziś chodziłam po miescie i upatrzyłam sobie sukienkę...oczywiście wizualnie super, ale jak wróci Tom to podejde z Nim i przymierzyc chcę...byłaby wspaniała na ciepluchne lato...ale zobaczymy jak brzusio sie bedzie w niej prezentował 🙂

Mimi najlepiej cos w czym bedziesz się czuła swobodnie 🙂

• Mamusia
Zjadłam właśnie sobie kawałek sernika na zimno, który dzis rozbiłam mniammmmm:P :P
No właśnie muszę się jeszcze zastanowić.. 🙂 na allegro są fajne tuniki widziałam.Tak myslałam,ze jakies czarne spodnie do tego i elegancko by było nawet 🙂 Zresztą zobaczę jeszcze 😆

• Mamusia
Wspołczuję Twojemu męzowi Karola, szkoda ze tak sie rozchorował na tym wyjeździe..myśle, ze tunika i spodnie beda najpepsze, bo w spodnicy to dziwnie się teraz czuje 🤨 Przymierzyłam wczoraj taką fioletowa sukienke mojej siostry, ale źle się w niej czułam, więc raczej zostane przy spodniach 🙂