Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asia85a napisał:
dziewczyny mam pytanie udało mi sie sprzedac cos na allegro i przyszła mi teraz wiadomosc na poczte ze ta osoba kupiła i ja mam teraz doniej wysłać emił z nr konta? tak poratujcie bo ja jeszcze niewiem jak to działa

Asiu no dostałas zapewne email osoby która kupiła twój przedmiot. Wiec napisz na ten email wiadomosc z twoim numerem konta na który ma przelac ci pieniadze za towar plus koszt przesyłki. Jak otrzymasz pieniadze na koncie, dopiero wysyłasz towar.

• Mamusia
aha siuper teraz bede wiedziała , a teraz popatrzyłam drugi raz i ja ten produkt wystawiłam aukcja z licytacją oferta kup teraz była a 40 zł a licytacja 30 i narazie pisze ze oferta kupna jest 1, 30 zł we wtortek konczy sie licytacja to mam czekac az sie skonczy? karola popatrsz taki mi emil przyszedł na poczte.(W Twojej aukcji złożono ofertę kupna. Aktualna cena: 30,00 zł
Nazwa KOMPLET WELON I REKAWICZKI (numer: 708835331)
Kupujący JANUSZ TRAFIDŁO janusztrafidlo 7
E-mail [email protected]
Telefon (606)249616
Zakończenie aukcji wto 18 sie 2009 08:01:37 CEST, czyli po zakonczeniu aukcji ja wysyłam na adres kopującego nr,konta

• Mamusia
asia85a napisał:
aha siuper teraz bede wiedziała , a teraz popatrzyłam drugi raz i ja ten produkt wystawiłam aukcja z licytacją oferta kup teraz była a 40 zł a licytacja 30 i narazie pisze ze oferta kupna jest 1, 30 zł we wtortek konczy sie licytacja to mam czekac az sie skonczy? karola popatrsz taki mi emil przyszedł na poczte.(W Twojej aukcji złożono ofertę kupna. Aktualna cena: 30,00 zł
Nazwa KOMPLET WELON I REKAWICZKI (numer: 708835331)
Kupujący JANUSZ TRAFIDŁO janusztrafidlo 7
E-mail [email protected]
Telefon (606)249616
Zakończenie aukcji wto 18 sie 2009 08:01:37 CEST, czyli po zakonczeniu aukcji ja wysyłam na adres kopującego nr,konta

Aska podaj link
bo chyba jeszcze nie sprzedałaś