Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej kobietki!!!
U nas nocka dzisiaj dobrze minęła 🙂Smyk obudził się o: 1ej, potem o 4ej i już nad ranem o 7ej; teraz zjadł i nie śpi tylko ogląda zabawki i gada sobie coś sam do siebie(auuuu,elll,eeee itp):laugh: :laugh: :P
Ja natomiast mam katar 😞 i nie wiem co poradzić na niego, zeby Brzdąca nie zarazić.. 😞
Dzisiaj mój mąż wcześniej wraca z pracy, nareszcie 🙃 i ma zamówic pizze (bez grzybów) 🤪 mniammmm:P spróbuje sobie bo mam wielka ochotę:P :P
Karola dla Natki na skończony miesiąc 😘 i na dobre wyniki badań 😉
U nas coś słonce się przez chmury przedziera, może wyjde z małym choć na chwilke na spacer 🤨 🙂
Milego piątku!!! 😉 😉

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A moje Słoneczko coś dziś niespokojne 😞 Nie bardzo chce leżeć w łóżeczku, nie chce słuchać moich kołysanek, marudzi okropnie, o spaniu tea nie ma mowy. Zasnął o 10.15, a o 10.30 już oczka jak 5 zł. 🥴 Teraz tatuś go na chwilę przejął, ale chyba zaczyna mu brakować pomysów 😮
Nockę też mam zarwaną , bo Kuba zjadał po pół butli i po niecałej godzinie znów budził się głodny i znów nie dojadał, tylko przy flaszce zasypiał i tak w kółko... Oj, ciężki dziś będzie dzień

• Mamusia
No i my już po spacerku, a Kubala śpi jak zaczarowany od 1,5 godz. 🙂 Mamunia wypiła już kawkę, przygotowałam część obiadku i nawet na dworze poczytałam sobie trochę książeczkę 🤪 Teraz lecę trochę posprzątać u Kubali, póki śpi w wózeczku, bo jak śpi u siebie w łóżeczku to nic nie mogę zrobić, taki skubaniec czujny...
Zajrzę jeszcze wieczorkiem, bo czeka mnie samotny wieczór i pewnie nocka, mój M. wybiera się wreszcie z kolegami na "pępkowe" :laugh:

Miłego dzionka.

• Mamusia
mi udało się zaliczyć fryzjera i powoli zaczynam przypominać człowieka :laugh:

Jak wróciłam to A skończył karmić Łucję ja ja przytuliłam i znów śpi ciekawe jak długo tylko, bo ostatnio robi nas w jajo zasypia i przebudza się po 30 min 🥴
Zauważyłam, że ona nie lubi być sama, bo jak jeszcze porządnie nie przyśnie to kontroluje czy ktos jest w pokoju jak tak to śpi dalej a jak nie to zaczyna popłakiwać. Towarzyska dziewczyna :laugh:

A na miesiąc kupiłam jej bodziaka różowego z napisem "I love mummy" a co, w sumie to we dwie się namęczyłyśmy nieźle 😉

• Mamusia
Hej.
DZiewczyny moja Natka tez taki cwaniak mały.Zasypia przy cycku, a jak za szybko ja odłoze do łózeczka, wlacza syrene alarmową:P Ostatnio przesypiała ze mna w łózku nocne karmienia. Dlatego podczas dnia, wkładam jej moja poduszkę do łózeczka i nawet moge cos zrobic jak zasnie 🙂

Chirurga mamy juz z głowy na dobre. Pępuszek zagojony na całego. Pediatra tez zadowolony, podobno mała coraz bielsza 🙂
Wyniki bilurbiny beda ok 18-tej. Mała wazy 3900g, gdzie w poniedziałek miała 3660g. 🙂

a ja na obiad rybka pieczona, zniemniaczki i surówka z marchewki i jabłka 🙂

• Mamusia
Hej kobietki,
padam dzisiaj na twarz 😞 . Młody od rana tylko na rączkach, jak go kłade do łóżeczka to od razu ryk. Normalnie wysiadam. Dobrze że dzisiaj M w domu, bo chyba bym oszalała 🤪 . Nie wiem co mu się stało, teraz go tatulek trzyma a ja usiadłam "odreagować". Dobrze że dziewczynki dzisiaj grzeczne, bo jak by jeszcze one doszły to juz masakra.Nawet na dworze pospał tylko pół godzinki. Żeby tylko w nocy tak nie było.

• Mamusia
Moni moja tez podobnie, tyle ze przy piersi non stop 🙂
Wyniki super - maleje bilurbina, teraz kontrola za tydzień 🙂

a my pózne popołudnie spedzilismy na spacerze 🙂troszke zimno było już, ale odzyłam na powietrzu 🙂

jutro też mamy wyjscie do ludzi, na sped rodzinny 🙂
tak sie ciesze, bo ponad 1,5 miesiaca nikogo nie widziałam 🙂
juz mi tęskno za Nimi 🙂

Dobranoc.