Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
szkoda gadac, i widze ze dzień zapowiada sie podobnie 🙂
wydaje mi sie, ze to wszystko przez butle z mlekiem, dałam jej spróbowac a od wczoraj juz nie podaje, a jej lzej było...teraz przy cycu trzeba troszke popracowac 🙂

Ja jak młodemu raz przed spaniem podałam butle, to fakt że przespał ładnie nocke ale potem już nie chciał piersi bo mu łatwiej z butli leciało. I tak było pare dni . I tylko na wieczorne karmienie był foch na pierś i szła butelka. Ale teraz już jest dobrze.

• Mamusia
no ja juz butli staram sie nie podawac, jedynie raz dziennie z glukozą 🙂
takie małe dzieciaki, a takie cwane:P
ja w nocy padałam ze zmeczenia i przysypiałam, ale dałam rade 🙂

teraz glizdke przejał T i ja rozpieszcza, gada z nia i spiewa a ja mykam sie ubrac i po zakupy 🙂

Papapa...
Mini for you 😘

• Mamusia
Hej kobitki!

Mi mały wynagrodził dziś wczorajsza nockę i budził się pięknie co 2,5 godz., jadł i od razu sam zasypiał 🙂 Teraz leży sobie grzecznie w łóżeczku i patrzy na swoją karuzelkę... Mężuś odsypia nocną eskapadę, a ja mam chwilę dla siebie... Planów na dziś nie mam żadnych, tylko spacerek z syneczkiem.
Miłego dzionka, lecę na kawkę z teściówką.

• Mamusia
hej dziewczyny!

Karola super,ze Natalka zaczela przybierac i bilurubina spada,obys jak najszybciej miala to z glowy.

Te nasze maluchy naprawde cwane,moj Phillip tez wczoraj urzedowal caly dzien na rekach.Ale za to na noc jak polozylam go o 20 obudzil sie tylko dwa razy,wzielam go do lozka i spalismy do 9:30

Teraz smigam kupic mlodemu skafanderek na zime i zakupy po drodze 😉

milej soboty

• Mamusia
hej kobietki!!!
u nas dzisiaj nocka ładnie przespana 🙂 Mój Smyk poległ o 21.30 i obudził sie dopiero o 1.30 🤪 jak nigdy:laugh: a potem o 5ej i o 7ej 🙂
Dziewczyny udało mi sie dzisaj pojsc nawet do fryzjera 🤪 🤪 Wyglądam jak człowiek 😁 😁 w końcu 🙂 🙂
no i oczywiscie przepiekne ubraneczko kupilismy na chrzciny, takie troche większe to i na swięta mały bedzie jeszcze mógł zalozyć, bo większy rozmiar wzięlam 🙂 🙂
My czekamy teraz na znajomych, bo mają do nas przyjść 🙂
Karola dla Ciebie 😘 za nieprzespaną nockę.
Inka miłego spacerku z Kubusiem 🙂
Moni no szkoda,że sie nie zgadałysmy, ale trudno 🙂 Dzięki za pamięć 🙂
ACSB udanych zakupków 😉
zmykam 🙂
Miłego sobotniego wieczorku 😉 😉 😉

• Mamusia
Hej dziewuszki!

Mimi 😘 na fryzurkę :laugh:

Ja za to niewyspana ale jakoś przetrwałam dzień, teraz mały szkrabol leży z tatusiem a ja mam chwilke dla siebie 🙂

Dzis byliśmy w odwiedzinach u mojej koleżanki, która urodziła tydzień temu. Powiem Wam, że moja Łucja jest starsza o 3 tyg a jest jeszcze raz taka jak Kacperek !!!
Nie zdawałam sobie sprawy, że ona taka duża, dopiero jak porównaliśmy dzieciaczki 🤪