Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
Moni napisał:
Czytałam Atuś że Gabrysia okulary ma, ja też musze sprawdzić wzrok tej mojej Olci.

Byłam w szoku bo ma dużą wadę -1,5 i na drugim -0,75 i astygmatyzm. Normalnie ślepa jest, a ja się złościłam, że linijek nie widzi 😞

Kurcze , to ci powiem ze u mnie podobnie 😞 . Musze w tym tygodniu z nią iść. A jak czyta to nos ma prawie w książce.

• Mamusia
ata38 napisał:
Moni napisał:
To widze że pogoda wszędzie kiepskawa 😞 .Ale mówili że pod koniec tygodnia ma być nawet 18C

chciałabym jeszcze na grzyby pochodzić...

Ja to bez szans z grzybobraniem 😞 nie mam z kim dzieci zostawić. A z wózkiem i to podwójnym to do lasu mi się nie uśmiecha.

• Mamusia
Witam popoludniowo!

Ja dzis nie wyspana,naz szkrab urzadzil od rana "dyskoteke"
brzunio go chyba bolal bo zalatwil sie na zielono,puscil kilka bakow i teraz oglada misiaczki 🙂 jak gdyby nigdy nic.No i ppochwalilam sie,juz znowu marudzi 😞 bidulek.

Atus ogromnie sie ciesze,ze zagladnelas do nas 🙂 😘

My wybieramy sie dzisiaj na urodziny do szwagra,fakt taki,ze nie bardzo mi sie chce 🤨 bo nie mam sie w co ubrac,normalnie porazka 😞 na poczatku tak ladnie spadaly kilogramy,a teraz waga stoi w miejscu 😠

udanego niedzielnego popoludnia wam zycze! 🙂

• Mamusia
Hej, hej
my już po obiadku. Miałam wyjść z dzieciakami na spacer ale jak sie szykuje to zaczyna padać. Więc chyba sobie daruje dzisiaj 😞 . Zreszta zaczyna mi z nosa kapać 😞 , to wole sie nie doprawić na dworze.
Póki co uciekam poleżeć, póki młody śpi i dziewczyny tez zajęte swoimi sprawami 🙂

• Mamusia
Witam niedzielnie.
Atuś ciesze się, ze zajrzałaś tutaj. Wczoraj Mimi napisała super słowa, Ty jestes częscią tego forum, nie wyobrażam sobie, aby było inaczej 🙂For you 😘

U Nas pojawiły sie kolki 😞Na poczatku myslałam, ze to poprostu mała marudzi przy piersi, a tu zaczeło sie prężenie i napady płaczu. Pije herbatkę koper., ale równiez podaje ja małej w jednej dawce po 50ml. Mam wówczas spokój. Czyli mówiąc pospolicie- gasze kolke w fazie poczatkowej 😉
Bartus chory na całego. Straszny katar i kaszel krtaniowy ma, czyli zapowiada sie tydzień w domu. Bedzie ciezko, dobrze, ze tesciowa codziennie przyjezdza, to zawsze lżej 🙂

Toja napisała mi, ze jest jeszcze w szpitalu, najprawdop. wyjda jutro. Aneczka ma zółtaczke i naswietlana jest.