Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzieciaczki moje mają się dobrze, właśnie kłócą się w łazience, któro ma myć zęby pierwsze. Niedługo wyruszamy do szkoły 🙂

Potem lecę do mamy, bo jak wracaliśmy wczoraj z cmentarza, to mieliśmy małż stłuczkę, nic poważnego, tylko światło nieco rozbite, ale to był pierwszy raz jak moja mama jechała z moim W, więc oboje są nieco poddenerwowani, no przynajmniej mój W.
Jest przemęczony i strasznie mi go al, a w robocie nie chcą dać mu urlopu, bo mają robotę... eczoraj cudem dostał dzień wolny, ale tylko dlatego, że siadła nam elektryka w domnu i musiał naprawić...
martwię się o niego...

• Mamusia
Hej kobietki!!!
Ja własnie po śniadanku zaglądam żeby poczytac co tam u Was 🙂
Mój Szymcio wczoraj znowu dal czadu, cos mu sie odmieniło i poszedl spac dopiero o 22.30 🤪 uff...strasznie marudził 😞 😞 Ale potemw nocy obudził sie dopiero o 3ej i nad ranem o 7ej, a teraz znowu słodko sobie spi 🙂
Karola83 to dobrze, że z malutka wszystko oki 🙂
Atuś no miejmy nadzieje,ze Twój mąż przetrzyma ten nawał pracy i niedługo bedzie mógl odetchnąc na spokojnie. Dla Ciebie 😘
Moni no tak coraz wiecej zajęć kazda z nas ma 🙂 Ja częsciej zagladam rano, bo wtedy Szymcio spi. bo juz od 16ej-17ej to nie ma szans, bo mały wtedy tak szaleje, ze szok:laugh:
Zmykam wstawic pranie 🙂 🙂
Miłej środy kochane!!!! 😉 😉 😉

• Mamusia
Hej cioteczki,
wpadłam póki mam czas 🙂 . Dziewczyny jedzą obiad a młody śpi. Byliśmy odebrać Ole ze szkoły zaliczylismy przy okazji spacerek.Chociaż w mżawce ale zawsze to cos na świeżym powietrzu.

Mimi, u mnie też przeważnie od rana spokój a tak ok 17 młody szaleje i tak do kapieli i do spania. A zasypia przeważnie tak o 20.

Atuś, wam obojgu nalezy się pożądny wypoczynek. Chciaż wiem że przy dzieciach to prawie nie mozliwe 😞 .

• Mamusia
Hej 🙂
Atuś, Tobie i W przydałby sie porzadny odpoczynek i regeneracja sił 🙂 Wiem, ze to graniczy z cudem, ale starajcie sie jak najwiecej wypoczywać 🙂
Mimi, Monia u Nas tez pogoń za wolnym czasem popołudniami. Przed południem, to juz wogóle nierealne dla mnie. Dobrze, ze mama T przyjezdza codziennie, to zawsze cos na obiad zdarze kupić i ugotować.
Wczoraj zawiesilismy Natalce karuzele. Mała smieje się niesamowicie do swoich robaczków wirujacych nad nią. Bylismy znów w szpitalu na kontroli, niestety trafilismy na debilna lekarke, wiec wyniki jej nie satysfakcjonowały i wogóle wszystko zle. Najlepiej by Nas znów połozyć 😠 Jednak miałam juz dośc i sie odezwałam, poprosiłam o oddanie ksiazeczki i pojechałam sama na oddział gdzie lezałam z Natką, tam zbadała Nas P.Ordynator i nie kazała się przejmowac . Wszystko jest dobrze.
Dziewczyny trzymajcie się.
Atus for you 😘

• Mamusia
Witam wieczorową porą!

Atuś dziewczyny maja rację, musicie zorganizować sobie jakis odpoczynek, bo się wykonczycie.

Karolka dobrze zrobiłaś, i najważniejsze że z Natalką już lepiej.

My zaliczyłysmy 2 godz spacerek, i musze powiedzieć że rady Pana dr poskutkowały i Łucji mniej się ulewa :laugh:
Tylko, że ciągle płacze i nie wiadomo o co jej chodzi 😞
ale z tym też sobie poradzimy.

ja dziś marzyłam o energy drinku bo ledwie na oczy patrzyłam ale udało mi się zdrzemnąc na pól godz i jakoś przetrwałam wieczór. Zaraz karmienie i lulu (oby! 🤢 )

Dobranoc

• Mamusia
Całe do południa poświęcam mamie, bo została biedna sama, siostra moja młodsza pojechała na studia, brat ma urwanie głowy w pracy i zostaje po godzinach, a ona biedna sama w pustym mieszkaniu...
na dodatek wczoraj miała kiepski dzień, bo była rocznica ślubu moich rodziców, pojechała sama na cmentarz i znów dostała doła...

• Mamusia
hej kobietki!!!
Wczoraj znowu mój Szkrab dal czadu i poszedl spać o 22.30 🤪 A w nocy jak Go przebieralam wystrzelił mi kopą na pół pokoju 🤢 😲 😲 A teraz jak zwykle to rankiem bywa spi sobie słodko 🙂
Atuś wcale sie nie dziwie Twojej mamusi,poprostu brakuje jej męża..ale dobrze, ze poświęcasz jej swój czas to bardzo ważne 🙂Miłych zakupów Wam zycze 🙂
Karola83 to dobrze,że Łucji się już mniej ulewa.Dla Was 😘
Oooo Bączek się budzi,zmykam,a potem prasowanko, miłego dnia 🙂

• Mamusia
Dzień doberek 🙂 ,
Wstałm wyspana, synus obudził się tylko raz. Teraz sobie lezy od godzinki i gada do siebie 🙂 . Fajnie juz gaworzy 🙂 .

Mimi , mnie tez się ostatnio dostało kupą, tyle że kleks wylądował centralnie na mojej bluzce 🤪 . Wszyscy mieli wielką radoche z tego -oprócz mnie 😠 .

Ata 😘

Karolcia83, no musze sobie radzić nie mam wyjścia. Nie narzekam, ale czasami jest ciężko i mam wszystkiego dość i najchętniej wyszła bym z domu.

• Mamusia
Hello!

A ja dziś wyspana :laugh: Moje dziecko poszlo spać o 23 i spało do 7, dostała cyca i obudziła sie ok 9 znowu cyc i śpi grzecznie teraz z tatusiem 🙂
a ja mogę na spokojnie zjeśc śniadanie i zajrzeć do Was 😉
Oby tylko później nie wariowała 🤢

Zresztą dziś w planach mam zakupy w mieście i chce wywołać kilka zdjęć Łucji 🙂 a Mała zostaje pod opieką taty i zazwyczaj jak tak jest to bywa grzeczniutka 😆

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
Atus kochana córa z Ciebie. Mama ma w Tobie oparcie 🙂
Karola83 dobrze, ze z Łucja juz lepiej i nie ulewa tak bardzo. Może mała placze bo ma bóle brzuszka lub meczy się przy oddawaniu gazów.
Mimi for you 😘 , aby był to jednorazowy wybryk Szymusia 🙂

Moja córcia wczoraj też strzelała kupaczami:Pza kazdym razem była cała do mycia i przebrania. Chyba moja pomidorówka tak na nia zadziałała 🙂
Od wczoraj Natce podaje czopki na zbicie bilurbiny do końca. W poniedziałek ostatnia wizyta w szpitalu. Mam nadzieje, ze trafimy na kompetentnego lekarza. Dostałam skierowanie na usg główki małej, 4 listpada mamy wizyte. Nis nikt nie podejrzewa, a skierowanie wydano, gdyz nie było zrobione to badanie podczas pobytu w spzitalu...paranoja 🙃

Wczoraj kupiłam młodej sukienke na świeta w grudniu.Wygrałam aukcje i czekam teraz na paczuszkę. Pokaże wam tez buciorki, które zamawiam, jako prezent od jednej prababci Natki.

http://www.allegro.pl/item784650651_h_m_wizytowa_bordowa_body_gratis.html

http://www.allegro.pl/item789438019_szydelkowe_buciki_na_chrzest_i_nie_tylko_wzory.html

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki 🙂

• Mamusia
Karola83 napisał:
Hello!

A ja dziś wyspana :laugh: Moje dziecko poszlo spać o 23 i spało do 7, dostała cyca i obudziła sie ok 9 znowu cyc i śpi grzecznie teraz z tatusiem 🙂

no Karola83 Nasze sloneczka spały podobnie 🙂
moja o 23miała karmienie i obudziła sie o 6-tej, a pózniej o 9.30 🙂
daja nam sie wyspac 🙂