Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej cioteczki,
ale naklikałyście 🤪 . Ja dopiero teraz usiadłam.Wszyscy śpią tylko młody buszuje. Na urodzinkach było fajnie ,młoda kieliszek złapała .
Obiecany 😘 dla Łucji.
Zmykam tez bo trzeba glutka uśpić.Jutro nadrobię zaległości.
Dobranoc

• Mamusia
hej Babeczki!!!
Witam z ranka 🙂
Moni fajnie, ze imprezka urodzinowa udana:P Dla Ciebie 😘
Widzę, ze wstępnie już się umawiacie na spotkanie nasze wspólne 😉Fajnie 😉mi to w sumie bez różnicy, bo cały czas mam wolne:P A mój t weekendy tez ma wolne 🙂
Lece, bo mały cus marudzi i chyba chce zeby się nim zająć 😉Buźki 🙂

• Mamusia
Mimi odwzajemniam 😘
Młody zasnoł mi dopiero przed 1 😞 🤢 , myślałam że wyjde z siebie. No ale przespał cała noc i pospalismy do 8. Więc mu wybaczam 😉

Odnośnie spotakania , to mnie tez bez różnicy bo siedze w domku. Gorzej z M bo on plan urlopów musi juz w styczniu podać na cały rok 😠 . Najbliżej w sumie mam do Inki do Wrocławia 🙂 , bo też mam tam rodzinke tzn mój M.

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Sorry,ze wczoraj ucieklam tak bez pozegnania,ale mialam cyrk z Phillem,obudzil sie z takim placzem,ze dwie godziny sie uspokoic nie mogl biedaczek 😞

Kar_ola obiecany 😘 dla Natalci leci na twoje konto 🙂

Widze,ze dziweczyny zabraly sie ostro za organizacje weekedowego spotkania.Jak dla mnie pomysl rewelacyjny 🙂 na dokladke latem,naprawde super pomysl.

Zastanawiam sie co na obiad dzis wyczarowac,kurcze moj chlop to taki gumowy ab,ze codziennie mam problem 😠

milego dnia kochane 🙂

• Mamusia
hej 🙂
ja z bólem głowy, zapchanymi zatokami...cos mnie weekendy ostatnio rozkladają 🙂planowalismy dzis na lód na jezioro jechac, ale chyba sie obejdzie i w domku bedziemy siedzieć 🙂

co do spotkania, to jabym chciała tak zeby wszystkie się spotkały 🙂ACSB a Ty przyjezdzasz do Polski w lato??
Monia a Twój kiedy ma zaplanowany urlop??Poprostu trzeba tak ustawic do tych osób które nie maja mozliwosci elastycznosci do spotkania 🙂

ACSB dzis ją dopiero wyparze i uzyje...wczoraj nie miałam głowy, przez to pieprzniete ciasto...
miłej niedzieli...

• Mamusia
hej dziewuszki!

Karolka 😘 na ból głowy, co by szybko przeszło 🙂

ja Łucji pok 2 w nocy dałam dużą butlę (150ml) mleka z 2 łyżkami kaszki choć wypiła 130ml to i tak pospała do 7 :laugh: a później z nami dospała jeszcze do 8.30 🤪

Dziś idziemy na obiad do A rodziców, bo mi marudził, żebyśmy tam poszli 😠
Więc powiedziałam, że tak na 2-3 godz możemy ewentualnie iść choć nie wiem po co, bo przecież nikt nas tam nie prosił :whistle: :P

• Mamusia
Kar_ola,tobie naprawde odpoczynek potrzebny,dobrze,ze twoj T taki pomocny i mozesz na niego liczyc.
Ja latem bede w Polsce tylko niestety na pomorzu 🥴
Ale mysle,ze jakos sie da to zorganizowac 🙂

Kar_ola83 no ladnie Lucja spala po kaszce 🙂 oby tak dalej,a nawet lepiej 🙂

• Mamusia
Ja tez ostatnio wychodze z gnuciem na spacer po balkonie 🙂 chodniki u nas nie odsniezone,ostatnio jak sie wybralismy na spacerek to malo kolek od wozka nie poobrywalam w tym sniegu.

gnutek odsypia wieczorne harce,mezus z piesusem poszedl,a ja licze,ze ktoras sie pojawi i bede miala z kim pogadac 😉.

• Mamusia
Hej,
ale nam dzisiaj ten dzień wolno leci, nudzimy sie w domu jak mopsy. A na dworze zimy wiatr wieje to nie chciało mi sie z nimi wychodzić.
Młody śpi to mam chwilke spokoju.Też już mu mleko robie z kaszką(jeśli musze). Wykorzystuje te które przychodza w próbkach. Teraz dostałam właśnie duży zestaw z Nestle.
Mój M ma na poczatku lipca urlop.
ACSB 😘

• Mamusia
Moni 😘 z odwzajemnieniem 🙂

Kar_ola jak ci to napisac,najwieksze miasto od miejsca z ktorego pochodze jest Slupsk ok 56km tak wlasnie sobie mysle, ze ja w dole Polski to niestety nie mam rodziny. 😞

Kurcze to podgoda u was brrrr... u nas tylko snieg pada,ale ogolnie zero wiatru i nawet ciepelko jest.

A moje chlopaki sie wyglupiaja,Phillp,az piszczy z zachwytu :laugh:

• Mamusia
my po wizycie u rodziców A, troche się naczekaliśmy na obiad a jak zjedliśmy to od razu się zbieraliśmy, bo chyba tam dla Łucji za goraco jest i przysnąć nie mogła więc żeby nie powtórzyłła sie ostatnia historia zabrałam małą i jeżdziliśmy po mieście dobre 30 min żeby sobie pospała 🙂

Teraz sobie odpoczywam, bo ciągle w biegu i już sił brak 🥴