Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiatm wszystkich 🙂 Dziś to ja miałam książkę forum do przeczytania hihihi 🙂bardzo ładnie 🙂
Ja uciekam na uczelnię i będę dopiero wieczorkiem. Dzisiaj wiele z Was ma badania lub gina, więc 3mam kciuki za Was- będzie dobrze,musi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć 🙂 🙂 ATA MA DZIŚ URODZINY!!! 🤪
..jestem już,niedawno wróciłam z tego badania 😮 blee,nie nawidze pobierania krwi..strasznie drogo Toksoplazmoza kosztuje 55zł 🤢
..kończe śniadanie,wróciłam taka spragniona,że nie wiem,odrazu dorwałam się do soku:P

• Mamusia
ata38 napisał:
Oj, moje śpiochy...
ale mam stracha przed tą wizytą. Mam nadzieje, że wszystko jest w porządku 🤔 strasznie bym chciała... Odezwe się do Was jak tylko wróce 🙂
Trzymajcie kciuki

Ata o której godzinie masz badanie?
Jeszcze jeden oklask ode mnie w dniu urodzin! 🙂 😘

• Mamusia
ata38 napisał:
Jest poprawa, ale niewielka. nadal mam brać leki rozkurczowe, ale szpital nie jest potrzebny, więc choć tyle...
A ja naprawde dobrze sięjuż czułam...

hej Ata głowa do góry! będzie dobrze i widzisz lepiej się czujesz,a leki może musisz brać troche dłużej..ja wierze,że bedzie dobrze.Największe ryzyko spadło wpierwszym trymestrze,Kobieto!nie myśl o tym i się czasem po nocach nie zdręczaj niepotrzebnymi myślami,ciesz się tym,że niedługo będziesz miała maleństwo przy sobie 🙂później sama przyznasz mi rację.Bardzo dużo daje optymizm,w ogóle pozytywne myślenie 🙂

• Mamusia
Tak ogólnie to dobrze,ale kawke chyba sobie zaraz wypiję ,bo miałam nieprzespaną noc 😞 najpierw nie mogłam zasnąc bo objadłam się papryki i strasznie mnie męczyło,a noc to koszmarna była bo syn mi się rozchorował,kręcił się całą noc kasłał,stan podgorączkowy miał 😞 idziemy do lekarza,niech nam coś przepisze