Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Tak ogólnie to dobrze,ale kawke chyba sobie zaraz wypiję ,bo miałam nieprzespaną noc 😞 najpierw nie mogłam zasnąc bo objadłam się papryki i strasznie mnie męczyło,a noc to koszmarna była bo syn mi się rozchorował,kręcił się całą noc kasłał,stan podgorączkowy miał 😞 idziemy do lekarza,niech nam coś przepisze

teraz taki okres,wirusy.. 🥴 Położna powiedziała mi,że nie wolno pić kawy w ciąży..mocną pijesz?

• Mamusia
Dorcia napisał:
Czyli co jak jest szerszy to bedzie dziewuszka?? 😆

Ja tam nastawiłam się na chłopaka, zobaczymy; czas pokaże 🙃

szeroki, taki aż od boków miałam jak byłam w ciąży z Gabrysią. Jak nosiłam Mateusza, to miałam dosłownie taką piłeczke, prawie do szpica.

• Mamusia
Karolina80 napisał:
Witam z rana 🙂
Ata Wszytskiego Najlepszego 🙂
co do USG to ja miałam juz 3 robione i na kazdej wizycie mam...jednak w przychodni robia tylko 3 razy jeżeli ciaza przebiega prawidłowo.

Cześć Karolcia 😉
Dziękuje za życzenia 🙂
Fajne masz zdjecie

• Mamusia
Dziękuje Wam dziewczyny 🙂 🙃 Wy też wyglądacie przepięknie ,no i te Wasze śliczne brzuszki 🙂 Ja muszę sobie zrobic jakieś zdjęcie,bo brzusio mi urósł a to zdjecie jest robione kiedy dzidzia miała 10 tyg 🙂Mam je na profilu nasza-klasa 🙂

Kurcze ja nie mogę się doczekac kiedy dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka 🙂Ja czuje ,że chłopak,mąż chce córę ,ja też ale czuje ,że to chłopak 🙂

• Mamusia
Monia27 napisał:
Dziękuje Wam dziewczyny 🙂 🙃 Wy też wyglądacie przepięknie ,no i te Wasze śliczne brzuszki 🙂 Ja muszę sobie zrobic jakieś zdjęcie,bo brzusio mi urósł a to zdjecie jest robione kiedy dzidzia miała 10 tyg 🙂Mam je na profilu nasza-klasa 🙂

Kurcze ja nie mogę się doczekac kiedy dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka 🙂Ja czuje ,że chłopak,mąż chce córę ,ja też ale czuje ,że to chłopak 🙂

Monia zajżyj na nasza klasa 🙂