Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
antosia30 napisał:
Witam Kobietki!!!

Jestem tu wlasciwie nowa ...nie bardzo jeszcze wiem jak sie tu poruszac..ale szybko sie ucze wiec moze nie bedzie tak zle 🙂 i zanim mnie wyrzucicie stad to juz pojme wszelkie tajniki poruszania sie na forum ,,a wiec prosze o drobine zrozumienia gdybym okazala sie totalnym beztalenciem i wskazowki mile widziane ,,, zatem poki co pozdrawiam ,,,i czekam moze ktos mnie przywita 🙂 ota tak zebym poczula sie zauwazona ,,,

Antosia
a o co chodz i tym wywaleniem Cię stąd? Nie rozumiem za bardzo o co chodzi? Dlaczego miałybyśmy coś takiego zrobić?

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Teraz idę poczytac ,cóż to w 15 tyg dziac się będzie,choc czytałam to już wiele razy te wszystkie tyg ciąży to nie moge się powstrzymac bo dzisiaj zaczął sie mój 15 tydzień 🙃 🙃 🙃 🙃

Monia, to zupełnie tak jak ja 🙂
Ciekawe, która z nas urodzi pierwsza?

• Mamusia
a właśnie, jak synek? Mam nadzieje, że lepiej już dzisiaj.
Musze iśćdzisiaj do skarbówki zanieść pita, na 16 mam lekarza, musze iść z córką i chciałam iść jeszcze do biblioteki, ale chyba sobie podaruje, bo zimno i wieje jak diabli u mnie 😞

• Mamusia
Powiem Ci ,że synek po tej inhalacji i lekach spał lepiej niż poprzedniej nocy 🙂 no i spał sam w swoim pokoju,może dlatego tacy wyspani z synkiem jesteśmy 🙂Ja lekarza mam jutro na 10,zawsze się spóznia i wejde o 11 taki to spóznialski jest 🙂

Teraz zastanawiam się co na obiadek robic,ale chodzą za mną placki ziemniaczane ,czytałam tu na forum któraś robiła i od tamtej pory za mna chodzą 🙂))no i jakąś zupkę warzywna i będzie super myśle 🙂

• Mamusia
Chyba ja je robiłam, ale powiem Ci, że oststnio miałam takie boleści po nich, że więcej nie będe jadła.
Ja rozmrażam sobie leczo, bo akurat jak mąż wróci z pracy, to będe w przychodni, więc będzie sobie sam odgrzewał. A zupke mam jarzynową z wczoraj 🙂