Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak już odczytasz wiadomość moją to napiszę Ci jak dodać suwaczek pod swoje wypowiedzi,przesyłam Ci link do prostych suwaczków,tam jest napisane po koleji jak je zrobić 🙂

http://www.zasuwaczki.bejbej.pl/suwak_tlo.php?kategoria_suwaka=1

• Mamusia
niestety jeszcze nie 😞 ale pod koniec kwietnia idziemy na 3/4D myślę,że już będzie wiadomo..to będzie koło 20/21 tygodnia ciąży 🙂nasz szkrab i tak wydawał mi się już spory w 12 tygoniu:laugh:

oto zdj. w powiększeniu 🙂 [img size=260]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Moje_male__stwo__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
z tydzień temu poczułam pierwsze pukanie,bąbelki,bardzo delikatne muskanie..super uczucie,aż nie dowierzałam 🤪
a teraz to już mnie łaskocze:laugh: ,czekam na silniejsze ruchy 🙂

niedługo Ty tez będziesz je czuć,tygodnie lecą jak burza 🙂

• Mamusia
W sumie dodalam sobie troche 🙂) Koncze za 1,5 miesiaca 🙂)
Teraz wlasnie na neonatlogii sobie stacjonuje i dopieszczam najmniejszych z tych malutkich.

Dzidz pierwszy.. Jak sie ustawi to na pewno, bo w sumie jak dobry ultrasonografista a wrecz bardzo dobry czasami da rade w 14 tyg okreslic, ale rzadkooo sie tego podejmuja.. 🙂
Ja ide na poczatku kwietnia, to bedzie 18/19 wiec licze ze juz podejrze malucha.. 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Atus co dobrego miałaś na obiadek?:P ja łakomczuch zjadłam obiad i nadal jestem głodna hihi:laugh:

Miałam fasolke po bretońsku, ponoć za słona, ale mi smakowała 🙂
A na drugie zrzzy mielone w sosie, ziemniaczki i surówka z kapusty kiszonej... mniam, ... ale znów mnie głowa tak potwornie boli, więc zaraz zwróce znowu... niewiem co sie dzisiaj ze mną dzieje... 😞

Cześć Patrycja 🙂

• Mamusia
sandroos napisał:
W sumie dodalam sobie troche 🙂) Koncze za 1,5 miesiaca 🙂)
Teraz wlasnie na neonatlogii sobie stacjonuje i dopieszczam najmniejszych z tych malutkich.

Dzidz pierwszy.. Jak sie ustawi to na pewno, bo w sumie jak dobry ultrasonografista a wrecz bardzo dobry czasami da rade w 14 tyg okreslic, ale rzadkooo sie tego podejmuja.. 🙂
Ja ide na poczatku kwietnia, to bedzie 18/19 wiec licze ze juz podejrze malucha.. 🙂

fajnie z tym USG wymyślili 🙂

ja studiowałam pedagogike terapeutyczną,ale zrezygnowałam,bo chciałam przenieść się na bankowość i finanse,ale nie wyszło,odeszłam z pracy,a później dowiedziałam się,że w końcu udało nam się stworzyć maluszka 🙂 🙂

• Mamusia
paatrycja_89 napisał:
hej dziewczyny ale znowu mi naleciało postów
równa stówka- masakra hehe :P
fajnie masz Ania ze juz cos czujesz ja jednak jeszcze nic nie czuje 😞

Patrycja poczekaj cierpliwie,już niedługo też poczujesz 🙂 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
A ja już znalazłam nowego lekarza 🙂
Był przy moim drugim porodzie...
Jeszcze 1 kwietnia ide do mojej ginki, bo mam mieć wynik z cytologi i zmieniam lekarza 🙂

fajnie,że już masz spokój 🙂a ja zostane przy swojej narazie mi nie podpadła 🙂

• Mamusia
Ja do sierpnia pracowałam w hipermarkecie jako zastępca kierownika ds. kas, z wykształcenia jestem technikiem bhp 🙂

Zwolniłam sie z pracy, bo miałam już dość, a zaraz potem przyszedł kryzysi nie ma pracy u mnie w mieście, a teraz ciąża, to kto mniw przyjmie, jak już widać 😞

• Mamusia
ata38 napisał:
Ania i Misza napisał:
Atus co dobrego miałaś na obiadek?:P ja łakomczuch zjadłam obiad i nadal jestem głodna hihi:laugh:

Miałam fasolke po bretońsku, ponoć za słona, ale mi smakowała 🙂
A na drugie zrzzy mielone w sosie, ziemniaczki i surówka z kapusty kiszonej... mniam, ... ale znów mnie głowa tak potwornie boli, więc zaraz zwróce znowu... niewiem co sie dzisiaj ze mną dzieje... 😞

Cześć Patrycja 🙂

mniam mniam mniam:P Atuś uważaj na kapuste kiszoną,ciężkostrawna jest,ja ostatnio po niej cierpiałam 🤢