Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolina80 napisał:
Ata a uzywałas laktatora??
...jak tak to mozesz coś polecić..

Miałam ręczny 🙂 , nie pamiętam nazwy 😞 , ale był całkiem do bani 🤪 . Wywaliłam go po kilku użyciach 😠 , jakieś dwa dni po wyjściu ze szpitala 😠 😠
Potem kilka dni sama ściągałam pokarm do butelik ręcznie masując odpowiednio piersi. Mąż śmiał sie ze mnie, że się sama doje 😞 😞 😞

• Mamusia
Dziewczynki kochane bardzo bym jeszcze cciała z Wami posiedzieć,ale już nie mogę ze zmęczenia,oczy zamykają mi się co chwilkę,życzę Wam dobrej nocki i kolorowych snów,nie koszmarów! 🙂 Jutro odpoczywam cały dzień więc jak tylko wstane,zjem sniadanko to wejdę popisać 🙂Papa całusów 102:laugh:

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
dziewczyny najlepsze jest to,że widzieliśmy dwa wózki identyczne firmy chicco (jak wiecie bardzo droga firma).W markecie wózek kosztował 400zł,a w manufakturze identyczny za 1400zł ,śmialiśmy się jak nie wiem:laugh:

Aniu, pracowałam w hipermarkecie 4 lata inic w handlu co dotyczy cen mnie nie zdziwi 🙂

• Mamusia
wiem, dziewczynki że już smacznie chrapiecie i jutro pewnie dość późno dołączę...

Kiepsko się poczułam po południu... Fatalnie w zasadzie. Mdłości, wymioty - nie wiem kto to nazwał porannymi dolegliwościami...

Ale jeszcze doszło mi uczucie duszności kiedy leżę 😞 tak jakby ktoś mi siedział na klatce piersiowej, okropne...
Czytałam że tak może być na początku ciąży, nie wiem tylko dlaczego... Zdarzało się Wam coś takiego? 🤨 🤨

dobranoc i do jutro mamusie...

• Mamusia
Toja napisał:
wiem, dziewczynki że już smacznie chrapiecie i jutro pewnie dość późno dołączę...

Kiepsko się poczułam po południu... Fatalnie w zasadzie. Mdłości, wymioty - nie wiem kto to nazwał porannymi dolegliwościami...

Ale jeszcze doszło mi uczucie duszności kiedy leżę 😞 tak jakby ktoś mi siedział na klatce piersiowej, okropne...
Czytałam że tak może być na początku ciąży, nie wiem tylko dlaczego... Zdarzało się Wam coś takiego? 🤨 🤨

dobranoc i do jutro mamusie...

Toja, kochana, może leżysz naplecach? Ja od prawie tak gdieeś 4 tygodnia miałam problemy z leżenie. Nie mogłam oddychać w niektórych pozycjach, brakowało mi oddechu...
Spróbuj położyć sie na boku, albo może poduszke podnieś sobiw wyżej. Powinno pomóc 🙂

• Mamusia
A tak wogóle dziewczynki, to witam w poniedzialkowy poranek 🙂 🙂
Jeste paskudnie 😞 , wieje jak diabli 😞 , pada deszcz 😞 , jest szaro i ponuro 😞 ... Nie chce sie normalnie z domu wychodzić... 🤔 🤔 🤔 🙂
A tu, za jakiś czas trzeba dzieci budzić i do przedszkola ryruszać 😞... biedactwa moje, może ja lepiej w domu zostawie...?

• Mamusia
Czesc ATA 🙂 Na początku dziękuję 😁 wiesz za cO-"nk".U nas tez szaro i zimno.Zaraz idę na chwilę do pracy a póżniej jadę do gina huraaaa 🙂 dam znać jak wrócę(oczywiście moją karteczkę z 12 pytaniami biorę ze sobą tym razem, abym o niczym nie zapomniała 😁 Zastanawiam się, aby na czas tego remontu nie zamieszkań u rodziców,tak z 3 dni...hmmm-zobaczymy.PAPA wrześniowiczki i miłego dnia.