Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Ja nie mam takiej teściowej ,moja to jeszcze ode mnie bierze,gotowac nie potrafi ,a z ciasta to najlepiej wychodza jej śledzie 🙂

Moja też do najlepszych nie należy 😞 , ale zostało jej sie po urodzinach tego wszytkiego i dlatego pewnie dała.

• Mamusia
hahah przypomniało mi się jak pierwszy raz ugotowałam dla mojego(wtedy jeszcze narzyczonego) dzwoni pyta sie co na obiad,ja na to ,że warzywna i naleśniki a on nic cisza w telefonie.Wrócil do domu,bronil sie od tej zupy tylko naleśniki chcial a ja na to ,że zupy mu naleje najpierw,mnia mu skapciała 🙂 ale jak spróbowal to najeśc sie nie mógł i wyjasnil mi dlaczego tak się bal tej zupy 🙂 mówił ,że jak jego mam gotuje czy to ogórkowa czy pomidorowa czy krupnik każda ma ten sam smak hahahaha 🤪 🤪

Mo mąż kocha moja kuchnie ,tak samo jak teśc czy brat mojego męża 🙂 uwielbiaja mnie odwiedzac 🙂

• Mamusia
moja teściowa gotuje bardzo zdrowo. Mięso w rękawie, nigdy smażone, ziemniaki w mundurkach itd. itp.

Już to pisałam i Ata wie, ale nawet masło dla mnie robi, żebym miała w 100 % naturalne. Kupuje mleko na wsi, zbiera śmietanę i jedzie z koksem 😁

No i jeszcze jej pasją jest masaż, jeździ na szkolenia, warsztaty, ma specjalny stół i masuje nas zawsze jak jesteśmy u niej. Normalnie cud, miód.
Tylko czasem przegina z pomaganiem i radami, szczególnie radami... Ostatnio powiedziała mi że mdłości mam pewnie od soczewek kontaktowych 🤪 🤪

• Mamusia
ja też nie wiem co na oboad zrobić,wyjdę niedługo do sklepu to pomyślę co kupić gotowego haha:laugh: [img size=216]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/didll_50-175dbae242b44763f1f9b8b5e8ee1f00.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Toja napisał:
moja teściowa gotuje bardzo zdrowo. Mięso w rękawie, nigdy smażone, ziemniaki w mundurkach itd. itp.

Już to pisałam i Ata wie, ale nawet masło dla mnie robi, żebym miała w 100 % naturalne. Kupuje mleko na wsi, zbiera śmietanę i jedzie z koksem 😁

No i jeszcze jej pasją jest masaż, jeździ na szkolenia, warsztaty, ma specjalny stół i masuje nas zawsze jak jesteśmy u niej. Normalnie cud, miód.
Tylko czasem przegina z pomaganiem i radami, szczególnie radami... Ostatnio powiedziała mi że mdłości mam pewnie od soczewek kontaktowych 🤪 🤪

ale Ci zazdroszcze!!!!!!!!!! 🙂

• Mamusia
hihi dobre Toja:laugh:

papa Atuś

Monia mój tez raz nie zjadł pomidorowej jak ugotowałam,bo strasznie wybredny jest..a mnie smakowało zjadłam cały talerz 🙂ale taka byłam później na niego zła,że za kare zrobił mi kolację hihi:laugh:

ja też uciekam dziewczyny 🙂idę kąpać się 🙂później zajrzę,do napisania.. [img size=162]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/usteczka.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ato i Aniu, do zooobacznia 😉

jeśli chodzi o moją kuchnię to też staram się gotować zdrowo, ale częściej z mężem jadaliśmy obiadki w ulubionym barze mlecznym w Opolu, bo zanim dojechaliśmy do domu, zanim ugotowaliśmy to był już czas na kolację...

• Mamusia
ola30 napisał:
A u mnie gotuje mąż 🙂 . Jest kucharzem i to on króluje w kuchni. Ja mam wstęp do kuchni tylko wtedy jak jest w pracy i wtedy ja gotuje obiadek. Nie robi tylko ciat- od tego jestem juz tylko ja 🙂

wow, wow, zazdroszczę!!! 🤪

• Mamusia
Ola super 🙂 mój tez lubi gotowac i musze przyznac ,ze ma dar chlopak 🙂 no i ciasta piecze 🙂 zrobil kiedys babkę,karpatke i wiele innych ciast 🙂 ale on musial się nauczyc skoro jego mamusia tego daru nie posiadala 😉 hahahahah

Uwielbiam wspólne gotowanie 🙂