Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam dziewczynki w ten słoneczny dzień,oby był taki do wieczora 🙂
Atuś kochana ja również uważam,że robisz świetne zdjęcia i za to masz ode mnie oklask,bo naprawde podobają mi się 🙂 😘

Karolcia super awatar,brzuszek śliczny,a Bati był przecudnym niemowlakiem! 🤪
..jeśli chodzi o te bóle to zauważyłam,że to normalne ja też tak mam czasami..
Chyba Wam nie "mówiłam" ostatnio..jak leżałam wieczorkiem,poczułam ucisk po prawej stronie w brzuchu,przycisnęłam to miejsce palcami,a tutaj taki KOP!! 🤪 że aż podniosłam się ze zdziwienia hahaha:laugh:

..ciągnięcie za pępkiem też nieraz czułam,ale to minęło i nic mi nie jest..co nie zaszkodzi powiedzieć lekarzowi,ja o wszystkim mówię 🙂

Dziękuje kochane za komentarze na naszej-klasie 🙂
Wczoraj byłam tak zmęczona,że usnęłam bym na siedząco haha:laugh: Brzuszek mnie bolał,bo urósł znów szybko,ale dziś jest ok i tak strasznie stopy mnie bolały od chodzenia masakra.. 🤢

• Mamusia
Atuś smacznego 🙂 ja już dawno po śniadaniu,musiałam poczytać żeby być na bieżąco:P a teraz ide się myć i lece do sklepu po owoce i dla kota sasztke 🙂

Miłego dnia Wam kochane brzuszki życzę! 🙂 😘
później wejde,ale nie wiem o której,bo chce posprzątać,najwyższa pora hihi:laugh:

• Mamusia
Ale mi sie zakupy udały:0
Kupiłam sobie na szmatkach taką ekstra spódnice jeansową na wiązanie, więc będzie na długo. Fajna jest, podoba mi sie 🙂 🙂 🙂
Synkowi znalazłam dwie pary spodni i strasznie sie z tego ciesze, bo miał tylko dwie pary, obie ufajdane, jak to u chłopaka i musiałam kombinować w czym go dać do przedszkola...

• Mamusia
...a ja wróciłam...
juz dzis limit kawek wyczerpałam...
nasłuchalam sie samych komplementów, ze super wygladam i wogóle, ze ładnie i zgrabnie...hehe słodza kolezanki swojej P.Kierownik 🙂

zadowolona jestem, bo sklep jest czysty, piekny porzadek, renament rewelacyjny...no normalnie super 🙂

a ja prosze Was o opinie chce sobie kupić te rzeczy co o nich ,myslicie?? licze na Wasze szczere opinie moje kochane brzucholki...

http://www.allegro.pl/item601084449_urocze_sukieneczki_ciazowe_rozmiar_m_l.html

http://www.allegro.pl/item598508789_spodnica_ciazowa_jeans_m_wysylka_gratis.html interesuje mnie kolor bezowy...

Atus oklask dla Ciebie 🙂

• Mamusia
Cześć Karolcia 🙂
Dziekuje za oklask 😘
Jeśli chodzi o ciuszki, to sukienka bardzo ładna, ja chciałabym taką brązową i chyba sobie nawet kupie, a co do spódnicy, ta dziekuje Ci bardzo, że je znalazłaś bowłaśnie takich szukałam 🙂 🙂 🙂
Pozwolisz, że kupie sobie taką, obiecuje, że nie Twoją beżową 🙂
Jestem za w obu przypadkach 🙂