Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane idę troszke poleżeć,bo coś senna się zrobiłam.. 🙂 Później wejde jeszcze..Miłego dnia! [img size=214]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/glitter307oy4__320x200_-f234761bbfd73562fdffc901e12bd4fe.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dziewczynki wróciłam. Wychodzac z domu dostałam list polecony od własciela budynku. Podwyzka z 5zł /metr na 9zł/metr. Byłam tak zdenerwowana ze prowadzić auta nie mogłam i się poryczałam. Dobrze, ze była ze mna moja siostra. Juz mi przeszło, bo wiem, ze bezprawnie ona to robi i mozna sie odwołać od tego...i juz wszystcy lokatorzy pismo piszą 🙂

Potem pojechałam na szmatki- kupiłam sobie dwie tuniki...jedna czerwoną, adruga białą-lnianą na 3/4 rekawek obie za grosze 🙂

Aniu jesli moge cos zasugerowac o pościeli. Jezeli jeszcze nie kupiłaś wypełnienie. To poogladaj na allegro całe komplety wypełnienie plus posciel. Z tego co wiem, wszytsko w tym wiekszym rozmiarze i wówczas opłaca sie o wiele taniej niz w sklepie nawet o 50-100zł.
A posciele sliczne 🙂JA nie ogladam bo mam 2 komplety po małym i 2 po chrzesniaku 🙂

• Mamusia
Oklask na pocieszenie 🙂 🙂
Karolcia nie martw się,może to pismo lokatorów pomoże 🤢
..tak to jest z prywatnymi budynkami..
Fajnie,że udał się zakup 🙂
a co do pościeli to właśnie przegladałam na allgro,musze jeszcze poszukać.. 🙂

takie nuuuudy dzisiaj,że szok..leże i leże,ciągle senna jestem,widocznie mój organizm tego potrzebuje..chyba poogladam tv..
później jeszcze zajrzę 🙂

Martulka odezwij się i napisz nam co powiedział lekarz i jak nowa fryzurka 🙂??bo jesteśmy ciekawe.. 😎

• Mamusia
Witam wszystkie brzuszki 😉Asiu dawno mnie nie było, bo teraz sporo czasu spędzam na dworze, w ogródku itp 😉A pozatym w końcu w ten weekend po dwóch tygodniach maż przyjechał i chciałam, zebysmy jak najwięcej czasu spędzili razem 😉Poodwiedzaliśmy paru znajomych itp.Za często mnie tez nie ma bo dziele komputer z moją młodsza siostrą, która dużo siedzi wieczorami na gg.

• Mamusia
czesc dziewcyznki. jeszcze raz dziekuje ze mysl o nas. wrocilysmy od gina.ogolnie jest dobrze-shunt(cewniczek) Hani sie nie przesowa i dzieki temu pecherz w normie i zmalaly nereczki 😁 HURA jezeli chodzi o mnie to nie wiem jak to mozliwe ale schudlam znowu 1,5 kg., ale lekarz mowilk ze to pewnie przez to ze wymiotowalam bardzo dlugo-od 3 do 5 miesiaca dzien w dzien( od 4 dni juz nie 😁)poza tym podjechalam do szpitala gdzie bede rodzila i tam dostalam skierowanie do lekarki , do ktorej wybieram sie juz w czwartek.zobacyzmy co ona mi powie. na dworze byl upal, nie mialam sily juz isc do fryzjera.buziaki

• Mamusia
..weszłam na chwilkę,bo ogladam tv
Karola życzę powodzenia w znalenieniu odpowiedniego mieszkanka 🙂
dziękuje za oklask i link ☺️
wejdę po "Brzyduli" 🙂 [img size=203]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/lapy-2b8a5d7c577a7f72ffe42ddd06078618.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Martuś cieszę sie, ze wszystko w porzadku jest 🙂
Aniu dzieki, szukamy, szukamy ...narazie lokatorzy pisma piszą, ale na właściciela prywatnego podobno nie ma rady, albo przyjmujesz czynsz albo sie wyprowadzasz...mam juz klika ofert na oku...jutro bedę dzwonić 🙂

Mimi nawet małego bólu nie wolno lekcewarzyć....lepiej podejdz do lekarza...

Pozdrawiam.

• Mamusia
hej Karolka co tam ciekawego robisz,ja ogladam "Detektywów",później "Na Wspólnej"..straszne nudzi dzisiaj..
nie lubie kiślu,a ugotowałam sobie cytrynowy z wit."C",
chyba polubiłam:P

Mimi jak bym poszła z bólem brzucha do lekarza,nigdy ostrożności nie zawiele.

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Słyszałyście we wiadomościach o dziewczynie,która była gwałcona przez ojca,przez 6 lat,szok co się dzieje na tym świecie..Jest chyba coraz gorzej,alebo dopiero teraz media nagłaśniają takie sprawy..

słyszałam jak tylko to wypłyneło na powierzchnie dzienną...
normalnie polski fritz...

z/w