mój mi kupił ostatnio depilator, ale tylko dlatego, że sobie kupił nawigacje do samochodu i miał wyrzuty, że tyle kasy wydał... 😞
ja jakoś mam lezec depilator, kiedys dostałam od rodziców na jakieś swieto...ale nigdy nie uzywałam...mam stracha...
dobre podejscie...
mój tak zrobił jak bylismy na wczasach...nie pamiętam co sobie kupił...a wedke za 200zł...a ja dostałam sliczna bluzke a Bati latawiec 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
ata38
Karola83
:laugh: :laugh: :laugh: Atula a ja dostała depilator w zamian za napisanie pracy licencjackiej
Kar_ola
ja jakoś mam lezec depilator, kiedys dostałam od rodziców na jakieś swieto...ale nigdy nie uzywałam...mam stracha...
dobre podejscie...
mój tak zrobił jak bylismy na wczasach...nie pamiętam co sobie kupił...a wedke za 200zł...a ja dostałam sliczna bluzke a Bati latawiec 🙂
Karola83
ata38
Kar_ola
ata38
ja też tak miałam jak byłam w ciąży...
a nawet jest przesąd, że nie wolno niby...
Karola83
ata38
jak leżałam ostatnio, to obrączkę musiałam ściągnąć... 😞
ata38
to masz z głowy 🙂