Mamusia paatrycja_89 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 witam was po ciezkiej nocy myslalam ze dzis umre tak mnie zab bolał nie mogłam usnac a tu nawet nie mozna zadnej tabletki wziąć 😞 no i dzis z samego rańca poleciałam do dentysty nie mialam umówionej wizyty ale z bólem to naszczescie bez kolejki no i sie okazało ze leczenie kanałowe i myslalam ze niebede mogła go zrobic bo myslalam ze nie moge znieczulenia a tego to bez znieczulenia raczej sie nie da ale zadzwoniłam do mojego ginekologa i powiedzial ze moge znieczulenie, ze to nie zagraza dziecku no i zrobiłam tą cholere i juz nie boli ale jeszcze w czwartek musze isc znowu :/ tak sie tam zaczełam stresowac a nawet rano nic niejadałm bo tak mnie bolało ze nawet nie miałam jak i mało brakowało a bym tam zemdlała 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia paatrycja_89 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ata a czemu boisz sie podtrzymania masz jakies problemy? plamienia czy cos? trzymam kciuki zeby było dobrze, buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia paatrycja_89 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 dzis juz mi strzelił 16 tydzien dzidzia juz ssa kciuk 😆 🤪 juz ma takie nózki dlugie i raczki jejku jak fajnie wyglada :P i ma juz od 14-16cm 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 paatrycja_89 napisał: Ata a czemu boisz sie podtrzymania masz jakies problemy? plamienia czy cos? trzymam kciuki zeby było dobrze, buziaki Plaamień nie mam i nie miałam, ale miałam silne skurcze od początku ciąży brałam no spe 3x1, ale nie pomogało. Potem 2 tygodznie temu dostałam czopki rozkurczowe i ginka powiedziała mi, że jak nadal będe mieć twrdą macice i skurcze, to położy mnie do szpitala... Boje sie... http://www.allegro.pl/item583159156_suknia_slubna_cheryl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 patrycja_89 a czujesz już ruchy maleństwa? http://www.allegro.pl/item583159156_suknia_slubna_cheryl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 bawie się w nowe suwaczki, bo mi się nudzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Kurcze pasuje mi siebrać za robienie obiadu. Dziś mam zamiar zrobić placki ziemnieczane... tak mnie naszło jeszcze chwilka i zmykam 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Dobra zmykam, ale jeszcze się pojawie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia agga83 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Witajcie. Ja mam termin na 19 wrzesnia. Wkoncu mdłości przechodza choc jeszcze wieczorem gdzies tak od godz 20 dopoki nie zasne jeszcze dokuczaja. Ale mam nadzieje ze do tygodnia mi to przejdzie. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia mph Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Witaj. Ja do tej pory walcze z mdłościami i wymiotami porannymi i każdego dnia mam nadzieje, że kolejnego się to już nie powtórzy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 ja już miałam kanałowe,nie bolało na szczescie 🙂 To dobrze,że bede mogła byc na znieczuleniu w razie wyrywania zęba... Ata i Monika uważajcie na siebie,będzie dobrze 🙂ja tez musze zacząć uważać..chociaż narazie jest ok i mam nadzieje,że będzie do końca ciąży. Tak dziś pogoda nieładna,teraz tylko na troche wyszło słońce.. ..idę kochaniutkie obiadek zrobić 🙂dziś ziemniaczki,schabik i brokułki 🙂później jeszcze wejde na stronkę 🙂:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 agga83 napisał: Witajcie. Ja mam termin na 19 wrzesnia. Wkoncu mdłości przechodza choc jeszcze wieczorem gdzies tak od godz 20 dopoki nie zasne jeszcze dokuczaja. Ale mam nadzieje ze do tygodnia mi to przejdzie. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie 🙂 Witamy Nową Wrześnióweczkę 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Marta i Paweł napisał: Witaj. Ja do tej pory walcze z mdłościami i wymiotami porannymi i każdego dnia mam nadzieje, że kolejnego się to już nie powtórzy 🙂 jesli chodzi o mdłości to jestem zaskoczona,bo ostatnie miałam na początku 12 tygodnia ciąży,spokój miałam później,a tutaj wczoraj rano dziś,ale na szczęście krótko jest mi niedobrze.W sumie lekarz powiedział na usg,że dobrze,że miałam takie mdłości,bo to oznacza,że jest odpowiednia ilość hormonów w organiźmie kobiety..no nic uciekam ten obiadek robić 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia mph Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Pewnie Aniu. Ja też sobie to tak tłumaczę, że skoro wymiotuję zawsze rano to znaczy, że wszystko jest w porządku- hormony prawidłowo pracują, zatem i dzidzi się prawidłowo rozwija. Jednak pobudka z powodów porannych mdłości i moment dopoki nie zwymiotuje jest bardzo męczący:/Ja w poniedziałek idę do gina i już nie mogę sie doczekać, gdyż mam z 10 pytań, które musiałam sobie zapisać na karteczce:P hihiihi, aby o niczym nie zapomnieć 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia paatrycja_89 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ata ja na poczatku ciazy tez bylam na podtrzymaniu bo mialam plamienia i bralam nospe 3*dziennie i duphaston czy cos takiego ale teraz jest okej wiec mam nadzieje ze z Toba i Twoja kruszynka tez bedzie-trzymam za Was kciuki ja sama nie wiem czy czuje czy to nie to ciezko mi jest powiedziec bardziej wczesniej czułam niz teraz. wczoraj np.jak leżałam na plecach to bardzo wyraźnie czułam stwardnienie pod skórą i później jak położyłam sie na bok i znowu na plecu to juz czółam to stwardnienie nie jak wczesniej po srodku tylko z boku, to nie wiem czy to dzidzia czy jakies moje wnętrzności 😉 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Marta i Paweł napisał: Pewnie Aniu. Ja też sobie to tak tłumaczę, że skoro wymiotuję zawsze rano to znaczy, że wszystko jest w porządku- hormony prawidłowo pracują, zatem i dzidzi się prawidłowo rozwija. Jednak pobudka z powodów porannych mdłości i moment dopoki nie zwymiotuje jest bardzo męczący:/Ja w poniedziałek idę do gina i już nie mogę sie doczekać, gdyż mam z 10 pytań, które musiałam sobie zapisać na karteczce:P hihiihi, aby o niczym nie zapomnieć 😉 z tym wymiotowaniem to szczerze Ci współczuję 😞 Ja zawsze mam dużo pytań do ginekolog,ale połowe zapominam zadać hihi chyba też muszę zacząć zapisaywać 🙂 🙂 [URL=http://www.tik-tak.pl] More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 kochaniutkie dzisiaj jak robiłam w kuchni obiad to moje maleństwo wyraźnie dało znać o sobie:laugh: może wyczuło te wspaniałe zapachy:laugh: [URL=http://www.tik-tak.pl] More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania i Misza napisał: kochaniutkie dzisiaj jak robiłam w kuchni obiad to moje maleństwo wyraźnie dało znać o sobie:laugh: może wyczuło te wspaniałe zapachy:laugh: [URL=http://www.tik-tak.pl]🙂 🙂 🙂 Ciesze się razem z Tobą 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 paatrycja_89 napisał: Ata ja na poczatku ciazy tez bylam na podtrzymaniu bo mialam plamienia i bralam nospe 3*dziennie i duphaston czy cos takiego ale teraz jest okej wiec mam nadzieje ze z Toba i Twoja kruszynka tez bedzie-trzymam za Was kciuki Dzięki za wsparcie 😉 Jutro ide na 8, więc jak wróce, to napewno dam Wam znać co i jak 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Normalnie śpie dzisiaj cały dzień, wstałam przed chwilą i jeszcze bym chętnie przytuliła siędo poduszki... ile można spać...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 🙂a ja teraz leże..jem migdały i winogrono:P nic mi się nie chce 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Gdybym leżała, to napewno zasnęłabym... a jak coś, to co ja będe w nocy robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Myślicie już o wyprawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 może Twój organizm potrzebuje więcej snu niż zwykle..? 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania piękny suwaczek 🙂 Niewiem, ale jeszcze wczoraj tak nie było. Myśle raczej, że to pogoda, bo jest zimno szaro (no teraz to nawet ciemno) i pada u mnie deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 1059 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM **wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 kochaniutkie dzisiaj jak robiłam w kuchni obiad to moje maleństwo wyraźnie dało znać o sobie:laugh: może wyczuło te wspaniałe zapachy:laugh: [URL=http://www.tik-tak.pl] More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania i Misza napisał: kochaniutkie dzisiaj jak robiłam w kuchni obiad to moje maleństwo wyraźnie dało znać o sobie:laugh: może wyczuło te wspaniałe zapachy:laugh: [URL=http://www.tik-tak.pl]🙂 🙂 🙂 Ciesze się razem z Tobą 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 paatrycja_89 napisał: Ata ja na poczatku ciazy tez bylam na podtrzymaniu bo mialam plamienia i bralam nospe 3*dziennie i duphaston czy cos takiego ale teraz jest okej wiec mam nadzieje ze z Toba i Twoja kruszynka tez bedzie-trzymam za Was kciuki Dzięki za wsparcie 😉 Jutro ide na 8, więc jak wróce, to napewno dam Wam znać co i jak 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Normalnie śpie dzisiaj cały dzień, wstałam przed chwilą i jeszcze bym chętnie przytuliła siędo poduszki... ile można spać...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 🙂a ja teraz leże..jem migdały i winogrono:P nic mi się nie chce 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Gdybym leżała, to napewno zasnęłabym... a jak coś, to co ja będe w nocy robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Myślicie już o wyprawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 może Twój organizm potrzebuje więcej snu niż zwykle..? 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania piękny suwaczek 🙂 Niewiem, ale jeszcze wczoraj tak nie było. Myśle raczej, że to pogoda, bo jest zimno szaro (no teraz to nawet ciemno) i pada u mnie deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 1059 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania i Misza napisał: kochaniutkie dzisiaj jak robiłam w kuchni obiad to moje maleństwo wyraźnie dało znać o sobie:laugh: może wyczuło te wspaniałe zapachy:laugh: [URL=http://www.tik-tak.pl]🙂 🙂 🙂 Ciesze się razem z Tobą 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 paatrycja_89 napisał: Ata ja na poczatku ciazy tez bylam na podtrzymaniu bo mialam plamienia i bralam nospe 3*dziennie i duphaston czy cos takiego ale teraz jest okej wiec mam nadzieje ze z Toba i Twoja kruszynka tez bedzie-trzymam za Was kciuki Dzięki za wsparcie 😉 Jutro ide na 8, więc jak wróce, to napewno dam Wam znać co i jak 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Normalnie śpie dzisiaj cały dzień, wstałam przed chwilą i jeszcze bym chętnie przytuliła siędo poduszki... ile można spać...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 🙂a ja teraz leże..jem migdały i winogrono:P nic mi się nie chce 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Gdybym leżała, to napewno zasnęłabym... a jak coś, to co ja będe w nocy robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Myślicie już o wyprawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 może Twój organizm potrzebuje więcej snu niż zwykle..? 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania piękny suwaczek 🙂 Niewiem, ale jeszcze wczoraj tak nie było. Myśle raczej, że to pogoda, bo jest zimno szaro (no teraz to nawet ciemno) i pada u mnie deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 1059 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 paatrycja_89 napisał: Ata ja na poczatku ciazy tez bylam na podtrzymaniu bo mialam plamienia i bralam nospe 3*dziennie i duphaston czy cos takiego ale teraz jest okej wiec mam nadzieje ze z Toba i Twoja kruszynka tez bedzie-trzymam za Was kciuki Dzięki za wsparcie 😉 Jutro ide na 8, więc jak wróce, to napewno dam Wam znać co i jak 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Normalnie śpie dzisiaj cały dzień, wstałam przed chwilą i jeszcze bym chętnie przytuliła siędo poduszki... ile można spać...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 🙂a ja teraz leże..jem migdały i winogrono:P nic mi się nie chce 🤢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Gdybym leżała, to napewno zasnęłabym... a jak coś, to co ja będe w nocy robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Myślicie już o wyprawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anka Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 może Twój organizm potrzebuje więcej snu niż zwykle..? 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 16 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 16 Marca 2009 Ania piękny suwaczek 🙂 Niewiem, ale jeszcze wczoraj tak nie było. Myśle raczej, że to pogoda, bo jest zimno szaro (no teraz to nawet ciemno) i pada u mnie deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi