Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Buziak za białego słonia.

A jutro dojedzie białe słoniatko :laugh: :laugh: :laugh:

Mnie pakowanie dopiero czeka wieczorkiem, też tego nienawidze bo nigdy nie wiem co sie moze przydać i potem mam wielką torę z której jedynie 1/10 jest wykorzystana.

ZMykam z małym na spacerek na słoneczko. MOże choć ciut łapne promieni 🙂 wpadne tu później 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
RENI MOGĘ CI ODDAĆ TROCHĘ SWOJEJ SPALENIZNY,CHODZĘ W DOMU W GACIACH I STANIKU,BO NIE JESTEM W STANIE NIC NA SIEBIE WŁOŻYĆ,NAWET SIĘ DZISIAJ NIE RUSZAM Z DOMU,BO CHYBA ZWARIUJĘ NA TYM UPALE JESZCZE 😞

NO I JA TEŻ ZAWSZE NABIORĘ KLAMOTÓW A POTEM POŁOWY NAWET NIE TKNĘ 🤢

• Mamusia
Witajcie kochane,
Ale wam zazdroszcze,ze sie spotykacie w Szczyrku. To ile Was bedzie?Z tego co tu obserwuje to sporo...-Zosienka,Radzia, Reni, Aniutka... kto jeszcze? Super sprawa!Licze choc na jakies wspolne zdjecia!!!

A ja mam sajgon. Wciaz walcze z karmieniem.Wczoraj kupila sztuczne mleko,bo tak jak radzilyscie, nie mam zamiaru zagladzac w imie idealow... No ale wciaz mam problem. daje cca i rzuca sie zdesperowana,po czym juz po 5,10 minutach ulewa...i to bardzo duzo...To mowie sobie-ma dosc,ale gdzie tam.Krzyczy,ze chce wiecej, ssa piatke i znowu rzuca sie na cyca...Jak rozroznic kiedy ma dosc????A moze ma cos nie tak z trawieniem. Wczoraj odciagnelam mleko z piersi i mam go duzo.Na wieczor zeszlo mi 130ml...Jestem w rozterce.

siedzimy obie w domciu,bo upal taki,ze nie polecaja wychodzic.Na spacerek pojdziemy wieczorkiem.W weeknd pewnie na plaze pojedziemy... Ale wczesnie rano, bo z Sofia juz o 11 trzeba uciekac z plazy.

• Mamusia
no mam chwlkę bo zrobiłam zakuoy... pot mi się po dupielał ale już z głodu nie umrzecie

soki i napoje już są w szczyrku i grono imprezowiczek w szczyrku się powiększa mam nadzieję że nie wypiją wszystkiego do jutra:laugh:

prezenciki też już mam a dla Jessi też chyba się ucieszy a jak nie ona to może mamcia 🙃 jak byś wcześniej napisała o tym chomiku to bym jej kupiła kolejnego

jak twój wróci z trasy to chyba się z tobą rozwiedzie: chomik zdechniętu, włosy obciachane, dupa spalona istne kongo 🤪 :laugh:

zaraz Gocha do mnie zwita i idziemy do garów robić żarełko na jutro 🙂

• Mamusia
Radzia ty to mnie umiesz pocieszyć tak jak i Beatka 😞 😞 😞 hehe
mój stary też nie jest święty,wczoraj od południa nawet do nas nie zadzwonił i sobie imprezował,a dzisiaj się jeszcze dowiedziałam,że na basenie szalał 😠 😠 jestem na niego wściekła i najchętniej bym sama do Szczyrku przyjechała 🤨 i to już dzisiaj!!!

• Mamusia
lekko opalona lekko podkreslam....dzidzia karmiona przez babcie ktora go mi rozpuszcza....no jade do tesco i jutro z ranca wyjazd jakos 7-8 ja mam upominki dla 6 dzieciaczkow mam nadzieje ze to sie zgadza bo razem z emna siedem ????? zeby przypalu na koncu nie bylo:P:P:P:P

a moze wczesniej wyjade to wczesniej was juz zobacze aha i co mamy w pensjonacie mowic?? imienie zarezerwowane czy cio???

buziol

paulinka ja mysle ze moze nie masz bardzo tlustego pokarmu i dlatego mala sie nie najada ale do tego wasze upaly to dzieci caly dzien na cycu moga siedziec:P:P

aniutka slonia to dopiero zobaczysz w szczyrku wiec nie przesadzaj :P:P

• Mamusia
ZOLTRI TO JA CIĘ UPRZEDZAM,ŻE BĘDZIE 8 DZIECIACZKÓW Z ETHANKIEM 🙂

JA MAM 7 UPOMINKÓW I DLA OLCI I DODATKOWY DLA ETHANA OBIECANY 🙂

RADZIULA A TAM W POBLIŻU JEST JAKIŚ SKLEP BO NIE MAM ZAMIARU WIEŚĆ PIWKA PRAWIE 300 KILOMETRÓW:P :P

MOJEGO JESZCZE NIE MA,WIĘC JA ZARAZ WYKĄPIE MALUCHA,BO JUTRO JEJ ZROBIĘ DZIEŃ BRUDASKA,BO PRZECIEŻ WANIENKI I CAŁEGO SPRZĘTU NIE BĘDĘ CIĄGŁA,BO BYM MUSIAŁA TIREM POJECHAĆ:laugh:

• Mamusia
my już z Gochą porobiłyśmy dla nas jedzonka i teraz ogarniam domek i robię się na bóstwo:laugh:

Zoltri ja już tam będę na miejscu jak przyjedziesz i na mnie są rezerwacje więc spoko. Z tego się się zorientowałam jest tam kiepski dojazd więc dzwońcie jak pobłądzicie 🙂

Ania na wjeżdżie do Bielska po lewej stronie jest tesco a po drodze jeszcze kilka sklepików więc luzik.

No to jutro szlejemy 🙃

• Mamusia
to mowcie czy ten dodatkowy dzieciaczek to dziewczynka czy chlopczyk bo musz eleciecdokupic zaraz wiec bedzie inny i podpisany inaczej jako ???? heheheheh

ok jak cos to dzwonie radziu do ciebie zebys kierowala chodz mam nadzieje ze euro-mapa z holowczyca glosem heheheh niezawiedzie:P:P:P:P

buziole:P:P

• Mamusia
Ja sama nie wiem jak tam dojechać tzn. do Szczyrku trafię:laugh: ale do pensjonatu już chyba nie ale do Zosi zadzwonię więc mnie pokieruje 🙂

Ósmemu dzieciaczkowi nic nie kupujcie bo ta osoba będzie się źle czuła bo ona nic nie ma dla naszych pociech więc nie kupujcie prosze was.

Mała już wykąpana i najedzona a ja dalej latam jak z ogniem.

kuźwa tylko nie przyjedźcie po 17 bo was nie zobaczę bo o 17 ja się zwijam 😞

• Mamusia
My juz po malinkach, mały smacznie sobie juz z tatuskiem chrapie. Jutro musze soczki pozakładać.

Ja też ciekawe jak tam trafie, najwyzej Radzia bedziesz mieć gorącą linie. Moze uda sie nam juz dojechać koło 15. Wszystko zależy czy mężulo urwie sie z pracy.

Ciekawie jak tam Zosia i Anula, pewnie juz ostro imprezują, robią zaprawe przed sobotnim sabatem czarownic.

Pędze pod prysznic. Buziale kochane

• Mamusia
Anula ja już tam od 10 rano koczować będę bo kierownik wycieczki musi mieć wszystko pod kontrola od samego początku 🙂

Sprężcie dupy i szybko przyjeżdżajcie czeeekkkaaammmyyy!!!!!!!!

Reni kuźwa jak cię znie zobaczę to cię nawiedzę w domu 🙂

No to kochane śpijcie dobrze i do jutrka 🙂

kochane mamusie co nie jadą do szczyrku wypijemy wasze zdrówko i zdamy relację, jutro tu będzie smutno 😞 ale w Szczyrku wesoło 🤪

Buziole idę zapalić i do wyrka bo o 7 rano witam moją córcię wypoczętą i opaloną 🙃

Zocha juz ćwiczy przed zlotem 🙃

• Mamusia
ja już po imprezce 😉
musiałam sie zwijac wczesnie ale nie najwcześniej ,pierwsza odpadła Radzia 😞
dziewczyny sa sjuper jeszcze lepsze w realu i pewnie imprezują dalej bo wszystkie tam nocuja :laugh: ale bym tam chciała być z nimi,wiedzy koffane i dzieciaczki cudne i mężowie też fajne chłopy 😎