Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ANIUTKA BYŁA SPOKO NOCKA:P :P ALE TE U TATY TO DOPIERO JUTRO I W SOBOTĘ:P

WOGÓLE MÓWIE WAM JAKA JA JESTEM NIEWYŻYTA PO TEJ CIĄŻY ☺️ CAŁY CZAS MI SIĘ CHCE,MÓJ SIĘ ŚMIEJE,ŻE JUŻ NIE DAJE RADY I MI DOGRYZA,ŻE WIDZĘ TERAZ JAK TO JEST JAK ON "CIERPIAŁ":laugh:

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to ja coś źle doczytałam 🙂 😮 :P

to pozazdroszcze libido 🙂 bo mi sie odechciało wszystkiego, i tak sie zastanawiam nad tymi tabletkami, zuzyłam jedno opakowanie a seksik był tylko raz...i tak sobie myśle że 33 zł za jeden numerek to troche sporo 🙂a ostatnio jakoś z tym mojm krzychem nie moge sie dogadać, i jak jestem zła na niego to nici z seksu, a zaś jak wszystko jest oki to ja ide szybko spać a on kładzie sie po północy i tak ten czas leci echh 🤢

• Mamusia
zoltri dawaj tu fote! juz! jestes piekna we wlosach i bez 😉

Aniutko biedna jestes z tymi nockami, moj juz przesypia prawie kazda a jak sie obudzi to szybko pielucha i cyc i zasypia w mniare szybko.wazne jest zeby bylo w miare ciemno w pokoju zeby go swiatlo nie rozbudzilo, nie wiem co jeszcze moge dodac- moze pij meliske zeby do cyca przeszlo.

Anulka brawo dla Vaneski! dzielna kobieta! i 5kg to niezly wynik jak dla tej kruszynki! my szczepimy po 9tym wrzesnia,bedzie akurat 6 tyg od odtatniego szczepienia. wtedy wazyl 5320 i ciekawe ile teraz 🙂

nawet sie jeszcze nie umyłam 🙂 pije kawe siedze w necie, zaraz pranie rozwiesze i musze obrac ziemniaki i cyce obtłuc, ale to chwila gdy mi nikt nad glowa nie "miauczy" 🙂

• Mamusia
NO MOJA TEŻ PRZESYPIA NOCKI,MIAŁA TYLKO CHWILE SŁABOŚCI JAK KEVIN U NAS BYŁ TO KILKA NOCY POTEM SIĘ KOŁO 3 BUDZIŁA,ALE OD PRZEDWCZORAJ ZNOWU OD 21 DO 6 TAKŻE SPOKÓJ,NO I TAK JAK NIEBO PISZE JAK TYLKO ZOBACZY TROSZKĘ ŚWIATŁA,ALBO JAK JUŻ WIDNO BARDZO NA DWORZE TO MUSZĘ JĄ DŁUGO USYPIAĆ,A TAK TO NAKARMIĘ,STARAM SIĘ NIC DO NIEJ NIE MÓWIĆ,ŻEBY JEJ NIE ROZBUDZAĆ I ODKŁADAM DO WÓZKA I ZASYPIA 🙂

NIEBO ZAZDOSZCZĘ CHWILI SPOKOJU,MI TEŚCIU ZABRAŁ JESSICĘ TAKŻE CHOCIAŻ TYLE LŻEJ 🙂NO I MOJE DZIECI TO CHUDZIELCE W PORÓWNANIU DO MAMUSI:P :laugh:

• Mamusia
nie wiem, co z tymi nockami, już własciwie sie przyzwyczaiłam do tego że tak sie budzi....ale tak naprawde marze o tym żeby spal choćby 5-6 h 🙂

a co do seksu, to nie jest tak że nie mam ochoty, tylko sytuacje zewnetrzne mnie tak nastawiają...to że z Krzychem ostatnio miałam nerwowe dni, teściowie za ścianą, etc...
z sentymentem wspominam studenckie czasy gdzie nikt człowiekowi sie nie wtrącał w zycie 😎

• Mamusia
Anulka rownowaga w rodzinie musi byc- jak wiesz u mnie tez 🙂

my od porodu tylko dwa razy mnielismy kakao, mnie nolalo wiec odpuszczam jeszcze, poza tym nie mialam jeszcze @ wiec sie boje,ze znow zaskoczę 😞 teraz jak wroce do domu to sie umowie do gina i zobaczymy co w trawie piszczy , poza tym zakladam spiralke.

• Mamusia
A MY LECIMY NA GUMKACH,BO TEŻ SIĘ BOJĘ 😞ALE JUŻ BYŁO SPORO RAZY 🙂SZCZEGÓLNIE OSTATNIO MI SIĘ CHCE JESZCZE BARDZIEJ:P

ANIUTKA U MNIE JESSI ZA ŚCIANĄ 🙂

I JESZCZE COFAJĄC SIĘ KILKA LAT WSTECZ TO I MAMA BYŁA ZA ŚCIANĄ,ALE ZBYTNIO SIĘ NIE TYM NIE PRZEJMOWAŁAM,BO INACZEJ PEWNIE MAMA A INACZEJ TEŚCIOWA 😉 CZASAMI SIĘ NA MNIE DZIWNIE RANO PATRZYŁA,ALE MOJA MAMCIA JEST TAKA SPOKOŻE MY O SEKSIE TO JAK KUMPELE GADAMY

• Mamusia
A WCZORAJ MOJA KUZYNKA(MAMA KEVINA)BYŁA U GINA I SIĘ JEJ PYTAŁ JAKĄ CHCE ANTY TO ZAPROPONOWAŁA MOŻE ZASTRZYK TO SIĘ JEJ ZAPYTAŁ CZY JUŻ NIGDY NIE CHCE MIEĆ DZIECI,TAKŻE ON NAPRAWDĘ JEST SKUTECZNY ALE I AŻ DO PRZESADY,MI BY ODPOWIADAŁO,BO JA JUŻ NIE CHCĘ DZIECI,TYLKO,ŻE ZNOWU PO NIM SIĘ TYJE A JA JUŻ I TAK JESTEM KRĄGLUTKA 😠

JAK TAK NA WAS POPATRZYŁAM TO WY GŁUPIE CI...NARZEKACIE,ŻE JESTEŚCIE GRUBE CHYBA W USZACH,BO JAK JA WYLĄDAM 🤢

• Mamusia
no tak, przechodziliście te ciąże razem w końcu 🙂))

moj to chciałby przytyc ale jakoś mu nie wychodzi 🙂 to tak jak mi z chudnieciem hehe

zastanawiam sie czy jak zjem kolbe kukurydzy to nie zaszkodze Jasiowi 🤨 najwyzej zaryzykuje, bo jest taka zółciutka i mówi do mnie "zjedz mnie" 🙂)

• Mamusia
🙂 dziękuję Niebo za zaproszenie - wreszcie jakies autentyczne zdjęcia z tego zlotu 🙂

my tez na gumkach lecimy- bo też mi się tak wydawało jak Aniutce - będę 2 tygodnie u moich rodziców to się mi nie opyla zażywać no i w sumie to chyba by się jednak opylało:laugh: :laugh: lepiej z tym co jest 🙂 a po tych mini tabletkach się nie tyje??
a wczoraj mieliśmy zlot gości i była Grzesia siostra i moja siostra - Grzesia siostra jest szczupła i moja podobnie tylko że obydwie uwielbiają się "odchudzać" i Grzesia opowiadała mojej o takim proszku na bazie glukozy z chromem i czyms tam jeszcze i wrzucasz saszetkę tego do butelki wody 1,5l i pijesz caly dzien i w ogole nie chce Ci sie jesc - nie jest to drogie bo kosztuje 57zl za 35 saszetek i dziala - wiec Grzes oczywiście chce kupic - ale ja nie wiem chyba sie wstrzymam

• Mamusia
Bhrka dawaj nazwe tego "cudu" kupie mojemu. my bylismy na diecie kapusianej- warzywa, owoce i zupa ,ja raz w 10 dni na tej diecie 8kg zrzucilam, maz tez ladnie zjechal.
teraz kupilam mu plasterki w rossmanie. a ta dieta saszetkowa to nie jest droga.moja mama kupuje kapsulki bio cla i te sa drogie.

ja chyba jestem w ciazy- zzarłam : banana, gruszke, czipsy cebulwe- zagryzłam je wafelkiem smietankowym, teraz na to jabłko...masakra! i jeszcze mi sie chce...moze przed @ jestem 🤢

• Mamusia
kurcze, ja z powodu krewki w kupie malej mam mega scisla diete..zapomnij o chopsach czy kukurydzy. codziennie twarozek z kawa zbozowa, na obiad gotowana piers z kurczaka i ziemniaki, musialam zezygnowac z buraczkow i marchewki... potem jakies owoce, arbuz i jabko. schudlam juz strasznie, a krew dalej sie pokazuje...co do wagi to ja sie ciesze, ale slaba juz jestem i boje sie co z mlekiem bedzie dalej...kurwi, niech znajda jakas przyczyne bo masakra. wyniki wszystkie idealne....

co do kakao, to u mnie kur...posucha. wkurza mnei to na maxa, ja mam chcice, a moj chlop mase projektow do zrobienia i po nocy siedzi;(( ale na tabletki sie nie zdecydowalam... na razie.

a co do chrztu Malej to mialammega cykora, bo ona nei cierpi lezec, ale ja od rana do 11 trzymalismy bez snu, wiec o 10.45 padla na 2h... i spala jak susel. tylka ja prababcia przebudzila w srodku mszy jak szla z ofiary...staruszka chora jest i robi dziwne rzeczy..na szczescie Mala zasnela, bo jakby sie rozwrzeszczala....

• Mamusia
zrobie jakas fote to wrzuce sie zadnych cudow nie ma tylko czern jak przed ciaza prawie

to po le te gryzaczki w Auchan ??bo jutro mamuske na lotnsko odwoze to moze wpadne aniutka jak chcesz to przy okazji a jak bede wracac to ci je podzuce\\????

ja tabletek se nabralam 2 tyg hehehe moj wyjechal to ne ma po co a 16 mam implant...tym rizni sie od zastrzyku ze go wyjmujesz znow plodna a zastrzyk wsztrzymuje calkowice no i sa efekty uboczne typu bol miesni i tycie poniewaz zastrzyk zawera dwa hormony !!!

a co do urody to bym sie klocila hhehehehhe
Niebus twoj Mare to zloty facet,,,,pozwol mu na brzuszek 🤪

buziole

• Mamusia
no to niezła mieszanka niebuś 🙂)ale to pewnie @ Ci sie zbliza 🙂)

bhrka a te saszetki to nie czsami aquaslim???ja dopiero przejde na jakas diete i wspomagacze tego typu jak przestane karmic piersia...narazie to wprowadze diete "nżt" (nie żryj tyle) 🙂 i wiecej ruchu 🙂 od wrzesnia nzaczynam chodzic na aerobik 🙂