Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aniutka a twojemu kup to i powiedz zeby sie w nos pocalowal jak nie chche isc na reke tobie heh http://cgi.ebay.co.uk/PENIS-ENLARGER-SUCTION-PRESSURE-PUMP-SEX-AID-BY-TOY-JOY_W0QQitemZ150364817390QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_HealthCare_RL?hash=item23027107ee&_trksid=p3286.c0.m14

• Mamusia
Cześć kochane!

Dłuuuuugo mnie nie było ale zaczyna mi dokuczać brak czasu 😞 niestety 😞 u nas w porządku, mnóstwo załatwień, biegania po lekarzach itd itp... Kuba rozwija sie z dnia na dzień. Wczoraj jak jadł deserek chciał chwycić łyzeczke. Pozwoliłam mu i pomaleńku razem z nim podawałam mu jabuszko ze słoiczka. Uhahahany był jak nie wiem co 🙂 potem chciał się bawić tą łyzeczką na okrągło 🙂 🙂 🙂 Aurelia buziaki za super Kubusiowe łyżeczki 🙂 egzamin zdają na 6!!!

Kurcze ale was wzięło na wspomnienia o poczęciu 🙂 pięknne chwile nocy poślubnej 🙂

Aniutka super ze cos meżulo wykombinował z autkiem. My też mamy VW passata 1.9 TDI syncro 4x4 wersja combi. Kilka dobrych rad przy ogladaniu, na co nam się udało naciąć!!! W podwoziu najważniejsze wahacze, bo remont zaiweszenia wielowachaczowego przeżylismy (w błoto idzie ok 4,5 tyś zł). Jeżeli TDI to koniecznie należy sprawdzić TURBO (remont ok 3 tyś - już za nami). Pod maską baaaardzo ważna pompa paliwa (remont 2 tyś - za nami) i jeszcze ważniejsza głowica ( w plecy nam poszło ok 4 tyś). Poza tym autko jest super wygodne mega pojemne (np przewozilismy tym za jednym razem wersalke, duuuza szafe, automat i na dachu amerykanke 🙂 🙂 🙂)

Anulka kolczyki zarąbiste !!! Małeńka zreszta też słodka niunia 🙂 Mi też baaaardzo brakuje brzuszka!!! Głupia jakaś jestem ale tak bardzo chciała bym mieć znów w brzucholcu maleństwo - fantastyczne uczucie mieć w sobie drugiegi człowieczka 🙂 🙂 🙂 nam się udało do strzału po slubie 🙂 przed ślubem to jakieś slepaki same biły!!!

Beatko masz fantastycznego meżą!!! Stronka to super pomysł!!! Zaraz rozsyłam dalej!!! Wierze że sie uda!!!

Nadrabiam i nadrabiam zaległosci już 49 minut i końca nie widać!!! Dałyscie czadu

• Mamusia
Aurelia nizły laktator dla facetów:laugh: :laugh: :laugh:

jak bym z moim jeszcze koty darła to bym mu kupiłam na prezent 🙂

Reni super że Kubuś tak fajnie się rozwija moja łużeczkę zaczęła chwytać jakieś 2 tyg temu ale ona jest o miesiąc prawie starsza i jak pizła w łyżeczkę z zupką to byłyśmy marchewkowe dziewczęta:laugh:

• Mamusia
A u mnie nici z kakaoooo bo mam stan zapalny 😞 i tabsy zakładam 😞

Radzia jednak wracasz do pracy! Super! Ja mam coraz wiekszego stresa przed powrotem do pracy, a chyba bardziej przed rozstaniem z dzieckiem!!! A można tak z grubsza wiedzieć czym sie zajmujesz?

• Mamusia
A KUŹWA BO WYMYŚLIŁ,ŻE JUTRO RANO POJEDZIE GDZIEŚ Z KUZYNKI CHŁOPAKIEM,POTEM WEŹMIE SIĘ ZA SPRZĄTANIE SWOJEJ WNĘKI NA KORYTARZU A POTEM PÓJDZIEMY DO JEGO CHRZEŚNIAKA NA URODZINY,A JA MU POWIEDZIAŁAM,ŻE DOBRZE MOŻE SOBIE JECHAĆ Z NIM ALE I Z DZIEĆMI BO JA PIERDZIELĘ CAŁY TYDZIEŃ SIEDZĘ I NIE MAM ZAMIARU W SOBOTĘ JESZCZE SIĘ DZIEĆMI ZAJMOWAĆ I DOMEM CAŁY DZIEŃ I MU POWIEDZIAŁAM,ŻE TEŻ MAM PLANY,A JAK SIĘ SPYTAŁ JAKIE TO JA,ŻE KOCHANEK DO MNIE PRZYJDZIE I SIĘ ZACZĘŁO:P :P :P :P :P 😠 😠