Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wrocilam, skoczylam jeszcze do nowego lumpka i maja tam ciuchy nowe tak jak u anulki- next 🙂 i byly czadowe ciuchy ale dla dziewczynek... 😞 rozmawialam z wlascicielka,bo akurat byla i powiedziala,ze sama poluje na ciuchy da chlopca(przywozi z anglii) ale jest b.malo w porownaniu z ubrankami dla dziewczynek..a jakie slodkie pantofelki balerinki next! za 12zl nowe! boskie!

tymek rano walnal 250ml kaszki w plynie i do tej pory nie byl glodny( o 8 rano jadl) teraz dalam mu nan i nie wypił do konca... nie bede zmuszac tak jak Zoltri 🙂
kwiatuszek dla dzielnego Ethanka!!!

• Mamusia
Fatalna noc...sofia sie budzila co 3 godziny. Obled, jestem nie do zycia. A dzis zaczelismy pakowac graty w kartony i przygotowaywac czesc mebli.Zaczela sie przeprowadzka,a to oznacza,ze rzadziej bede tutaj zagladac. no bo kazda sieste Sofia wykorzystam na pakowanie.... =(
Dzis kupilam Sofia ladne skorzne botki, takie uniwersalne do sukienki i spodni. I kupila o rozmiar za duze,zeby starczyly na lduzej. Cholera zaplacilam 24E... i to jeszcze takie jedne z najtanszych...ale za to cale ze skorki miekkiej...

• Mamusia
WIESZ CO NIEBO TAKIE RZECZY MI TU PISZESZ 😠 😠 😠 MAŁPKO :evil: :evil:

A MI GOŚ DZWONIŁA,ŻE MI KUPUJE RENIFERKA:P :P :P :P TO JEST KOCHANA DUSZYCZKA:P :P I JESZCZE OCZYWIŚCIE GULA ROZCHUŚTAŁA PRZY OKAZJI JAKIMŚ FUTERKIEM RÓŻOWYM :evil: :evil:MA POKAZAĆ POTEM 🙃

BICHITO WSPÓŁCZUJĘ PRZEPROWADZI JA JAKBYM MIAŁA SIĘ PAKOWAĆ TO TIRA BYM MUSIAŁA ZAMÓWIĆ 🙃

• Mamusia
i jeszcze sukieneczke na takim lepszym futerku next nowa pieeekna, na zime 🙂 i bluzka z kapturem welurek next w gwiazdeczki- bielusienka!nowka, przepiekna 2-4mc ale wg mnie akurat dla naszych 🙂 tyle,ze dla dziewczynki, boska! :evil: :evil:bede rodzic az dziweczynke wypchne 🙂

tymus miauczy w foteliku, a powinien beczec jak owca,bo ubralam go w jasny welurek i kapcie owce 🙂 wyglada jak jagniatko!

• Mamusia
a ja ma jutro dostawę prosto z Londynu 😉 jakieś cuda kolezanka kupila, jutro wam napiszę co jak mi to dostarczy...

to prawda, ze dla lasek jest więcej rzeczy, beatka pchaj pchaj, potem będziesz stroić. ja uwielbiom MOją Karolinkę w rajstopkach i sukieneczkach 😉 z reszta w dżinsach i różowej katance tez wygląda odlotowo 🙂 a za naszych czasów niemowlęcych to du...była. same bure ciuchy i takie wełniane na drutach robione...blee...
ostatnio moja brilliant tescióka przytachała ze strychu PRZEŚlICZNE ciuszki po G... jakies zażółknietę wełniane cuda, feee. i mi wciskałą ze to białe... ona jest niezła.... powiedziałam jej zeby to lalkom zostawiła... 🙃 🙃

spacerek dzis zaliczony-w sniegu 🙂 mala jakas marudnia..

no nic, ja sie zwijam na korki - 2h. na waciki muszę zarobić 😉
zajrze do was wieczorem. kwait dla Olivki - jezu, dobrze ze sie to wszystko dobrze skończylo!!!!