Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka7 napisał:
ANIU A ONI MOGĄ CIĘ TAK POPROSTU ZWOLNIĆ???KURDĘ WSPÓŁCZUJĘ 😞

no właśnie sie dowiedziałam że mogą, też myślałam że jest okres ochronny, ale jednak jest inaczej 😞 ale nie ma co sie stresowac, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...myśle że pokombinuje jakos do końca roku z jakimiś zwolnieniami i opieką

Paulinka, ja również wybrałabym sie do pediatry.

• Mamusia
futro Olivci jest piękne 🙂 to co Niebo pokazała też piękne, lśniące mięciutkie i ciepłe... ale żeby je uszyć zabito kilka lisów Bogu ducha winnych 😞 tak smutno by było nosić takie futro i jeszcze Cie ktoś Niebo podpali na ulicy - jakiś ekolog - lepiej go nie kupuj
rety 60 par 🙂 Sabincia musisz mieć naprawdę mocne wtyki hihi a Twoja córeczka była naprawdę gigancik 🙂
a ja wkrótce zapomnę jak się robi kakao ... Grzes pojechal do kolegi na chwilkę :/
Anulka - przeciez Ci wyliczyłam do soboty jak nie dostaniesz okresu to będzie normalka - więc jeszcze się nie łam
trzymajcie się laski - miłej nocki
Aniutka - miłego rodzinnego weekendu

• Mamusia
Dziewczyny!!!! powiedzcie mi czy ja musze wyrobic paszport dla shanti zeby wyjechac do polski?? Czy jakies inne dokumenty>? Wlasnie chcialam zabookowac bilt ale cos mnie powstrzymalo i zagladnelamdo was, a tutaj widze temat o paszporcie 😲

Kurka wodna, nie wiem czy zdaze wyrobic paszport jesli potrzebny...

• Mamusia
dziekuje kochanie 🙂
No mi sie wydaje ze moze jakas legitymacje, bo przeciez dokument musi byc.
ja dzisiaj padam na ryjek. Caly dzien sprzatania i noszenia shanti bo cos markotna byla. Teraz spi wiec i ja spadam. Bylam u ginki i u mnie podobno bardzo pieknie 😉 Zadnych infekcji poporodowych , wiec chociaz tyle dobrego...

dziewczyny, u mnie totalna nuda, nie ma co pisac. Caluje was

niebo napisał:
mam ochote na to futerko:
http://www.allegro.pl/item777988104_firmowe_ekskluzywne_i_wytworne_futerko_roz_m.html
zapytałam babke,czy mozna przymierzyc ...bo ja bez przymiarki nie kupie.

Niebo sliczne te futerko takie sexy...aa nie zmarzniesz??? 🤪

Moj Czukus tez juz spi...ostatnio przeciagam ja do 21 bo wtedy spi mi do rana.Dzisiaj sie troszke zdenerowowalam bo sprawdzalam kaloryfery i wszystkie grzeja poza najwazniejszym- POKOJEM NADII brrrrrr zawsze cos-a jest chodniutko u niej.Zaraz mykam spac bo jutro znowu do Torunia po ostatni wpis-bo prof.wrocil w koncu z urlopu.Dziewczyny bronie sie po 20 stym 🤪 praca wre 🤪 JUTRO CZUKUTEK-PIKUTEK KONCZY 4 MIESIACE 🙂

Zoltri super didi 😘

• Mamusia
Aniutka
zobaczysz ze lepiej na tym wyjdziesz ,skoro sama nie byłas usatysfakcjonowana:P

Veli
oczywiscie ze musisz miec paszport lub dowód tymczasowy specjalny dla dzieci przed ukonczyniem 18 roku zycia,zadzwon do Ambasady ,oni ci udzielą wszystkich informacjii,lub zrób Italiański -bedzie prosciej ,bo to na Qwesturze idzesz i z biegu robisz,ale musicie byc oboje osobiście.

Niebo
sliczne to futerko ,ale ja tez bym nie kupiła -sama nie wiem czemu,A przeciez zwierzęta zyją po to zebysmy my ludzie z nich koszytsali jesli mozna to tak nazwac ,przecież zjadamy rózne dziwne stworzonka i przemiłe tez np.króliczki ,konie (ja osobiscie nie!)a co np.kurtka puchowa jest zrobiona z piór zabitych gęsi,a reszta do zjedzenie więc chyba z futrem jet tak samo ,sa lisy hodowane specjalnie zeby robić z nich ubrania,no bo jeśli chodzi o scisłośc to ekolodzy powinni sie czepić Eskimosów ,ile oni fok zabijaja na skóry!

• Mamusia
18 stron...nadrobiłam. padam dzis. zostawiłam Mała z mama na 2h, i ona 1,5h wyła...Mała, nie mama:P :P masakra. rodzinka stwierdziła ze mi się zrzucą tyle ile wyciągam na tych 2h korków i mam z nią zostawać, bo jak ona syrene włączy to na 100m zasięgu.... pierwszy raz tak miala. z reszta zawze przyjeżdża G a oan z nim super, ale dzis musiał zostac dłużej w robocie. ledwo weszłam to banan na buźce 🙂 moja krew, hehehe

ja @ dalej nie mam. z kakałem tez u nas ostrożnie.
anula, nic sie nie martw. foty ciuszków jutro będą 😉

całus dla velinki na załatwianie doksów, bo na 100% musisz cos dla małej mic..wpisz w paszpoercie kiedyś był, a teraz chyba osobny dokument dla dziecka...

• Mamusia
11 stron uffff

Sabina mitrzyni jestes

ja zakopow tez nie lubie bo nigdy nie kupie tego czego bym potrzebowala...ale moja mam to mistrzyni heheh nerw dotaje jak do sklepu z nia wchodze bo to godziny a ja raz dwa i wychodze

Niebo nie kupuj ze zwierzat bo ja do gdanska pojade i ci podpale

A ja mam torebke specjalnie zeby pomiescic bbutelki dwie itp wiec nauczylam ie ze torebeczki wieksze kupuje:P:P:P

Veli koniecznie paszport tak jak mowi Gos zrob Wloski bo to na pewno potrwa kilka dni...mojego wyrobili mi w 5dni bo brytyjski a na polski bedziesz czekac bardzo dlugo...biurokracja