Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
MOJA ZNOWU CIĄGNIE WSZYSTKO CO MA W ZASIĘGU RĘKI 🙂A NA BRZUSZKI NIE CHCE LEŻEĆ I JUŻ,WYJE 😞OD SAMEGO POCZĄTKU NIE LUBIAŁA LEŻEĆ I PAMIĘTAM,ŻE JESSICA TEŻ NIE CHCIAŁA I ANI JEDNEJ ANI DRUGIEJ NIE ZMUSZAŁAM,NADROBI W SWOIM CZASIE.

NIEBO ALE KASZKA SIĘ PRZTETWARZA W BRZUSZKU WIĘC POTEM JAK WYPIJE MLECZKA TO MOŻE DLATEGO ULEWA 🥴 NO NIE WIEM.

NO I NASZE DZIECI NAS BARDZO DOBRZE POTRAFIĘ PO GŁOSIE POZNAĆ WIĘC Z PEWNOŚCIĄ ZMIANA FRYZURY NIE MA TU NIC DO RZECZY,JA DO MOEJEJ POTRAFIĘ ZAGADAĆ Z DRUGIEGO POKOJU JAK KWĘCZY I ZARAZ SIĘ USPOKAJA 🙂

TEŻ CZYTAŁAM NA TEMAT PERFUM,ALE NIECH SIĘ DZIECKO PRZEZWYCZAJA,WIADOMO,ŻE NAD NIĄ NIE PSIKAM I W POMIESZCZENIU GDZIE MAŁA JEST,ALE NA SOBIE NOSZĘ 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

niebo napisał:
Veli pytala o trzymanie zabawek - Tymo od kilku tygodni ladnie chwyta i trzyma zabawki, mietoli w raczkach i bach- do buzi...potrafi zasnac trzymajac cos w raczce.
pamietaj,ze kazde sie inaczej rozwija , kazde w swoim tempie.i kladz ja na brzuszek, niech pracuja miesnie kregoslupa to za jakis czas bedzie robic turlanki 🙂

dokladnie kazde dziecko rozwija sie indywidulanie-i to nie znaczy,ze jak pozniej to gorsze...Czukus juz nawet wlancza sobie muzyczke w bujaku a tez jeszcze miesiac temu balam sie,ze nie bedzie chwytac 🤪 :P

bhrka napisał:
🙂 mój wujek z ciocia mają 6stkę dzieci i opowiadają: jak upadnie smoczek to przy pierwszym dziecku to się wyparza - dezynfekuje, przy drugim dziecku - oblizuje się a przy trzecim pies podaje dziecku smoka 🤪 🤪 🤪
a jak dziecko połknie 5 zł - przy pierwszym dziecku jedzie się do szpitala przy drugim - daje się chleba żeby łatwiej wyszło a przy trzecim odlicza od kieszonkowego 🙂

Bharka hahahahahaaa ale sie nasmialam jestes niesamowita hehehheee

Dziewczyny moj maz zrobil wczoraj medaliony z piersi z kurczaka i oniemialam!!!!Dzisiaj zagodnilam go,zeby tez zrobil 🙃 Czukus tez mnie rozpoznaje i strasznie sie ceszy na moj widok...zaczela strasznie piszczec 🤪 i krzyczec typu piiiiiii lub prrrrraaaaaa albo aaaaaaaaassssuu ooooooo bzzuuuu 🤪 skad ona to bieze??? 🤪 musialam zadzwoni do mojej mamy,zeby spytac czy to normalne bo tak sie rozgadala,ze z przemeczenia...zasnela szok 🤪 :laugh: :laugh:

• Mamusia
targi do dupy zimno jak cholera i ludziska w domu siedzą 😞

zaraz zmywam się do domu bo jestem przeziębiona gile wiszą mi u nosa i kaszel mam zabójczy a jeszcze dzisiaj się załatwie na dobre 🥴

moja niunia już fajnie bawi się zabawkami nawet do nich gada 🤪 a jak ręce do niej wyciągne to ona też robi to samo już jest super dziewczynka

zakochałam się w hip hopie ethana 🤪 ale fajna sprawa chyba też kupię takie niuni a jak się to montuje do futryny w drzwiach??? na hakach jak huśtawkę??

Gosiu wszystkiego naj z okazji imienin ja wiedziałam o nich bo moja mała miała też imieniny ale mnie tu nie było ale oblejemy to jak przyjedziesz 😘

mykam do domciu a zimno na zewnątrz że nie chce się wychodzić 🤪

• Mamusia
A co tu sie takie smrody porobily,co!!!!???Ja wam dam tu sie przekomarzac!!!!Dac sobie raczke=kwiatuszka na zgode i tyle. I niech kazdy szanuje zdanie innych i tyle!I kazdy ma tez prawo dokonyqwania wlasnych wyborow!No wiec do pionu mi tutaj Dziewczeta.

Mariano wyjechal na 2 dni do Madrytu i jestesmy same. Dziwnie troche,ale radzimy sobie.Bylysmy juz naspacerku,,byla juz siesta, na skypie pogadalismy zm oimi rodzicami. Teraz bawimy sie na placyku, no i pewnie pojdziemy na drugi spacer.
Ja zazwyczaj nie ogladam komedii amerykanskich, bo ich nie lubie...Ale dzisiaj stweirdzilam,ze chce mi sie zobaczyc cos lekkiego i widzialam " 😜ara 3"...nie wiem jak to tlumaczyli w Polsce, taki film z Jeniffer Aniston. I nawet sie troche posmialam. Czasme taki film dobrze czlowiekowi na duszy zrobi.

• Mamusia
Kochane...Czy wiecie od kiedy mozna juz jesc cebule przy karmieniu piersia...Ja wiem,ze nic sie wielce nie stanie...ale moze jeszcze zoladek may zbyt czuly...Bo ja ostatnio jadlam cebule i wydaje mi sie,ze po niej takie mega baki smierdzace puszcza.Nie zeby mnie to jakos martwilo, ale chcialam wiedziec.

• Mamusia
Paulinko
ja jem cebule od poczatku i nigdy nic małej nie było ,tylko czosnek ponoc niewskazany ,bo zmiena smak mleka i jest cięzkostrawny,ale cebula????
No nie wiem jak ty ale ja sobie juz wszystko popróbowałam i jem pomalutku w małych ilosciach wszystko ale np.moja bratowa sciagneła ostatnio szczypiorek z niedzielnych kanapek moje mamy,wiec sa rózne praktyki ,(jej synek ma tyle co moja Olivka)

• Mamusia
Bichito ja też jem wszystko - po kapuście - jadłam gołąbki - no tak troszkę ciężej było jej zasnąć wieczorem(chyba po niej) ale nie bolał ją brzuszek no i nawet talerz grochówki wsunęłam i nic się jej nie działo! w tamtą niedzielę Grześ zrobił jajecznice na cebuli(okazało się że to cebula z jajkiem hihi) też się nic nie działo - więc jem wszystko

a mój Grześ to pracoholik chyba- dziś pojechał coś zrobić takiej kobicie i miał być tam z 2 godziny - a po drodze miał kupić składniki na spagetti bo miał na nie chętkę - i jak wyjechał o 11:30 tak do tej pory go nie ma(ani obiadu)- dzwonię do niego - to już ta godzina? pyta i ma wracać - ale co jak co perfum mi nie kupi po drodze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

wpadlam na sekunde

my dzisiaj z mezem musimy sie odchamic-robimy sobie drinka sailora,maz przygotowywuje satke z tunczyka i bedziemy czekac na mam talent :laugh: Czukus jeszcze nie spi chociaz jest zmeczona ale chce ja przeciagnac do 21 bo wtedy mi spi ladnie ☺️ :P

• Mamusia
Hej kochane,
Ja właśnie z uczelni wróciłam, okapałam małego i siebie i wpadłam na moment wprost do was i na allegro. Na uczelni total zajeb!!! Już sie boje ale ważne z maleńki zniósł pierwsze tak długie rozstanie z mamą. Gorzej ze mną bo dzwoniłam co przerwa co z małym 🙂

Beti tak to w delegacje można jeździć 🙂

Goś wszystkiego dobrego życzymy 🙂 różyczka leci dla Ciebie 🙂

Musze wygrać w totka jakąś piąteczke chce dla mojej myszki wszystkie te bajerki z tej aukcji http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9774760&order=p&change_view=1 a juz tego Kubusia na bank Mikołaj mu przyniesie http://www.allegro.pl/item770677882_kubus_puchatek_interaktywny_kurier_s_k.html a Zoltri skoczkiem mnie zaraziłaś ale mnie się podoba taki http://www.allegro.pl/item785058808_fisher_price_precious_planet_skoczek_p6032_sk.html tyle ze teraz z kaską krucho 😞

Zmykam się przespać bo rano pobudka i znów dzień na uczelni 🙂 buziale kochane!!!