Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejka dziewczynki!

my po szczepieniu!Jaś był dzielny i nawet nie zapłakał. Wazy 7400gr..mi sie wydaje że niewiele przybrał od ostatniego mierzenia, ale doktorka mówiłą że jest oki.

dostałam dzisiaj paczuszke z darmowymi próbkami, mleka kaszek, zupi i soczków...no to bedziemy testowac 🙂

a ja wczoraj miałam spiecie z tesciem i sie do siebie nie odzywamy, a ja nawet z tego powodu sie ciesze, bo mam już dosc tego gbura starego grrrr...wiec mijamy sie jak powietrze hehe 🙂

o Aurelcia, może powinnas pracowac w tajnych służbach jak tak szybko kody rozpracowujesz 🙂)

• Mamusia
Aniutka jak czasami czytam o tych teściach i teściowych to tak się ciesze że jesteśmy daleko od jednych jak i od drugich... jeszcze tylko moja siostra która z nami mieszka mnie troche wkurza -a to najukochańsza córeczka moich rodziców i też czasami moja mama dzwoni żeby to albo tamto... i to mnie irytuje po prostu

Anulka spoko ta sukieneczka - i cena ok

• Mamusia
Anulka7 napisał:
JAK WAM SIĘ PODOBA???

http://allegro.pl/item790151635.html

Anulka
dosc ładna ale z przesylka wyjdzie 7 dyszek a za tyle kupisz w sklepie i sama wybierzesz ,sa nawet takie z płaszxzykami i kapelusikami w komplecie więc rozejrzyj sie najpiewr po sklepach,moja siostra kupowała za 70 w pl śliczną!
a na lalto,czy nie i tak ja na droge do koscioła do kombinezonu wrzucisz bo w samej sukni nie pojedzie

• Mamusia
anulka sliczna sukiennka:P:P:P

aniutka zlej strego zgreda hahaha

bkrka to nic nie da hehe bo i tak polskiego w tel nie ma aon cwaniak nawet umial wejsc na nasza klase i wyszukac znajomych wiec szkocik moj nie glupi jak on to mowi hehehe

powinnam isc do fbi z moim bratem bysmy wszytskich rozszyfrowali hehehe

• Mamusia
niebo napisał:
bo robicie z tych chrzcin nie wiadomo jaka impreze, niczym wesele na 50 osob! ja to mam w d... i robie szybkie chrzciny bez imprez- szybki obiad w domu i tyle.

tak jak ja:rodzice,rodzice chrzestni,dziadkowie.KONIEC!
obiad,tort i kawa i wynocha!i jestem bardzo zadowolona!i mam z głowy,ale wyglądać musiała jak królewna ,lecz to nie bylo dla mnie zmartwienie tylko przyjemność!

• Mamusia
KURCZĘ JA TEŻ TYLKO RODZICE,CHRZESTNI I DZIADKOWIE I TYLE,ALE PRAWIE 20 OSÓB 😞I TEŻ TYLKO OBIAD I CISTO Z KAWĄ I TYLE I U TATY CHCĘ ZROBIĆ,ALE I TAK KASY POTRZEBA 😞NIEBO ZDZIWISZ SIĘ ILE NA SAM OBIAD WYJDZIE,JA ROBIŁAM JESSI URODZIENY TERAZ U TATY TO NA GRILLA MIĘSO ITP,SAŁTAKI,NAPOJE I ALKO I 400ZŁ POSZŁO A MIAŁO BYĆ TANIM KOSZTEM,PRZECIEŻ NA OBIAD TEŻ MUSZĘ Z DWA RODZAJE MIĘSA ZROBIĆ TO SIĘ TYLKO WYDAJE,ŻE W DOMU TANIO 😞

NO POSZUKAM JESZCZE JAKIEJŚ KIECKI,KURDĘ NA LATO TO BYM ZA 2 DYSZKI WYRWAŁA,NIE CHCĘ SZALEĆ I KUPOWAĆ ZA 200ZŁ BO BEZSENSU