Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ MY TEŻ JUŻ NA NOGACH OD 7 🙂BO JESSI MIAŁA IŚĆ DO SZKOŁY,NO WŁAŚNIE MIAŁA 😞KUŹWA BO CHYRLA JAK STARY GRUŹLIK,A WCZORAJ JUŻ BYŁO WSZYSTKO OK,JA JUŻ NIE MAM SIŁY 😞IDZIEMY DZISIAJ DO LEKARZA.

WCZORAJ MIŁY WIECZREJ Z CHORYM MĘŻULKIEM:P :P :P KAKAO NA DOBRANOC I TO PRAWDZIWE I TO NASZE:laugh: :laugh:

RENI KUŹWA WSPÓŁCZUJĘ CI SYTUACJI,ALE ZAWSZE JAK SIĘ WALI TO WSZYSTKO NARAZ 😞U MNIE TEŻ TAK BYWA 😞A MOŻE COŚ W TYM JEST CO NIEBO PISZE,BO WIESZ ZAKŁADY RÓŻNIE KOMBINUJĄ 😞MAM NADZIEJĘ,ŻE SIĘ WSZYSTKO UŁOŻY 😘 😘 😘

NO I CO DO LICYTACJI TO JA CZEKAM DO CZASU PONIŻEJ MINUTY I WTEDY DOPIERO LICYTUJĘ I DAJĘ TYLE ILE JESTEM W STANIE DAĆ 🙂

WYSTAWIŁAM NA AUKCJĘ JESSICI TAKIE KUCKI PONY I JUŻ MI DAJĄ PONAD 150ZŁ 🤪 WIĘC ZAROBEK JAKIŚ JEST HEHE:P :P :P

EDITHD KWIAT DLA CIEBIE!!! 😘

• Mamusia
hejka!
i ja dziękuję Edi za kwiatuszka - kwiatuszkiem 🙂 - zuch Karolinka
A moja pierwszy raz od miesiąca się obudzila w środku nocy - po 3 tz Grzes wyszedl do łazienki i przy okazji obudził mnie i Rozalka zaraz też zaczęła jęczeć - potem o 6 i teraz o 8 ledwo co wstałam...
Reni - miejmy nadzieję że będzie tak jak pisze Niebo - a Niebo może sie raczysz pochwalić nowymi ubrankami Tymcia 😉
a wiesz Reni jak byłam raz dłużej w tej waszej Węgierskiej Górce to też się paliło - taka niespokojna okolica
hihi miałam sie was pytać wczoraj czy jesteśmy jedyni którzy nie piją kakao - bo od jakiegoś tygodnia była posucha - ale po tej nimfomance - a film całkiem ciekawy 🙂 było i to z pianką 😉

• Mamusia
a z aukcjami to robie tak - czekam aż jest poniżej minuty i też wtedy sobie odliczam z 30 sekund i wtedy daje tyle ile mogę dać - Reni wystarczy wpisać większą wartość i koniecznie np jak możesz dać 20zł to piszesz 20,58 zlbo jakąś śmieszną końcówkę 🙂 wtedy jak ktoś wpisze 20zł - to i tak Ty wygrasz

• Mamusia
I my byliśmy na nogach ok 7 poodkurzałam powiesiłam pranie wstawiłam drugie i mały jż padł i lula.
Cholerka mały od wczoraj coś nie chce jeść gryzie tylko smoka i marudzi wczoraj o 11 zjadł 120 potem o 14 pół deserku banan z morelką o 16 nawet butli nie ruszył i po kąpieli może 120 w nocy o 2 raz 120 i tera rano też tylko smoka gryzł możliwe żeby ząbki???

• Mamusia
anulka, dzieki za flowerka, jak będe juzmogła Ci dać to od razu poleci dla Jessi, na zdrówko. kurde, z kaszlem to nie ma zartów...dobrze ze idziesz do lekarza...
ja własnie wrócilam ze spacerku nr 😉 byłyśmy u piekarza. ok 10.30 ma wpaśc moja friend ze studiow z rocznym Maksem. potem musze dokończyc moje kulinarne "ekscesy" bo o 18tej goscie z Grzeska studiów 😉

• Mamusia
No właśnie Kubuś-jesteś niesamowity 🙂
U nas kakao to na razie tak sobie bo z prezerwatywą nie chcieliśmy a ja czekałam na @ żeby pierścień założyć i żeby już stresu niepotrzebnego nie było no i wczoraj nareszcie założyłam- powiem wam, że wcale go nie czuje zobaczymy jak będzie podczas kakao :P

• Mamusia
witam!

u nas nocka standardowa z trzema pobudkami 🙂Janek od siódmej wariuje i nawet nie myśli spac.Mam nadzieje że niedługo polegnie 🙂)

Reni wspólczuje. Mam nadzieje że to nie bedzie miało konsekwencji dla Ciebie. Kurcze jak nie urok to sraczka 😞zawsze coś musi sie walic 😞

my dzisiaj leniuchujemy bo za oknem plucha, na weekend mieliśmy mieć gosci ale jeszcze nic nie wiadomo...

planuje kupic podgrzewacz, bo cos zdaje mi sie go brakowac 🙂choć i tak przewaza u nas cyc 🙂

• Mamusia
Zupełnie nic Bhrka. Ja np. nie mogłam nosić tamponów strasznie mi przeszkadzały dopiero po pierwszym współżyciu z P. nie miałam z tym problemów a teraz po porodzie jak myszka jest taka trochę większa 🤢 😠 to już w ogóle nie było problemu z tym pierścieniem ale opór miałam nieziemski jak mój gin mi go pokazał (ten sam co prowadził ciążę) to zaczęłam się śmiać i mówię" to przecież jak uszczelka wygląda"

Ja ostatnio też mam takie dziwne uczucie jakbym miała coś w brzuszku i jakby to "coś" kopało :laugh: :laugh:
Ale szczerze to brak mi tych ruchów w brzuszku teraz jak patrze na Toniego jaki on ruchliwy to nie dziwie się, że dawał takie kopniaki w brzuchu 🙂 🙂

• Mamusia
dzien dobry laseczki 🙂

Bhrka tez tak licytuje 🙂 chyba kazdy tak z partyzanta...mozna ustawic sobie program,ktory w ostatnich sekundach poda cene ale ja nie potrzebuje 🙂

jak skoncze wszytkie licytacje to Wam pokaże,bo jak wiecie nie tylko my to czytamy 🤨

Jakos tez do tego pierscienia nie mam zaufania, tym bardziej,ze wiem jak szalejemy z kakao( jak szalelismy) wiec ten krazek moglby wypasc:P
dzis mam randke z ginem, jedziemy wszyscy,bo nasz gin taki fajny i zawsze bylismy z M na wizytach, lekarz z M sobie zartowali i mieli wspolne tematy- gdy np. gin zagladal mi do srodka opowiadali sobie kawały 🤪 ja to mam zycie, wszedzie wariaci 🙃 🙃
my zdecydowalismy sie na wkladke i bede miec spokoj na kilka lat- az sama nie poprosze gina o wyjecie.
a moja mała jest jeszcze mniejsza niz przed porodem...porozmawiam o tym z ginem, niech ja dokladnie obejrzy hihi. wkoncu od tego jest 🙃

Tymo przespal cala noc przepieknie, o 5.48 wstalam i dalam mu butle izasnal pieknie, spalby dluzej ale M zasnal z miska bambusowa w lozku(jadl w nocy cykorie) i nad ranem spadla na podłoge i obudzila szkraba. teraz spi a ja lece pod prysznic,bo na 15 randka a wczesniej chcialam do lumpka wejsc wiec z malym na dwor wyjde...pogoda srednia,wazne,ze nie pada.

• Mamusia
poranny fiołek leci do Izuni 🙂 trzeba nasadzic wiecej kwiatuszkow w jej ogrodeczku!!!
z tymi ruchami brzuszka to tez mam podobnie tylko nie czuje nic w srodku ale odruchowo lapie sie za brzuch i sprawdzam...tylko nie ma co sprawdzac 🤨 mysle wtedy jakie to bylo wspaniale uczucie jak Tymo wiercil sie i kopal jak szalony 🙂 i chcialabym znow to poczuc a z drugiej strony jak ja sie ogromnie ciesze,ze zrzucilam brzuch i pozbylam sie wieloryba!!!!!bo w ciazy czulam sie aseksualnie, choc wszyscy wokol mowili,ze pieknie ciaze przechodze i ze mi słuzy...hmmmm jakos inaczej odczuwalam...

bhrka Ty widzialas sie z dziewczynami z krakowa oststnio- i to byly dziewczyny brzuszkowe z tej nowej opcji -miasta-, tak? zastanawiam sie czy wpasc na brzuszek do swojego miasta ale jakos nie mam za bardzo ochoty zeby mnie znaly,bo tu sie otwieram i Wy jestescie moje brzuszki 🙂

• Mamusia
NO MI TO TEŻ NIEBO BY CHYBA ONA WYPADŁA:P :P BO NADAL SZALEJEMY:P :P :laugh:

JA JUŻ POSPRZĄTAŁAM,ZUPA "ŚMIETNIK"UGOTOWANA I IDZIEMY ZARAZ NA ZAKUPY I DO LEKARZA I CHYBA POPROSZĘ ŻEBY MAŁĄ TEŻ ZBADAŁA PRZY OKAZJI BO COŚ KICHA I KASZLE 🤢

NIEBO POWODZENIA W ZAGLĄDANIU:P :laugh: KURDĘ JA MIAŁAM IŚĆ POCZĄTKIEM PAŹDZIERNIKA DO GINA 🥴 CIEKAWE KIEDY DOTRĘ 🙃

• Mamusia
Niebo Lumpiara :P :P :P :laugh: :laugh: - musi mieć poczucie humoru ten Twój gin 🙂
rety ale jest utrapienie z tą antykoncepcją - u nas Grześ sie zgłosił na ochotnika że jeśli będziemy mieć trzecie dziecko to on później poddaje się kastracji
ja nigdy się nie zaprzyjaźniłam z tamponami - zawsze mnie coś gniotło a po porodzie to nawet nie próbowałam - w sumie to przez te 7 tygodni połogu się zaprzyjaźniłam z podpaską hihi
i racja Niebo jak widzisz coś interesującego dla chłopca to licytuj a jak dla dziewczynki to wklejaj 🙂
my musimy się wybrać na miasto a tak mi się nie chce - a Rozalka jak jest w ubranku to drze się jak potłuczona w domu -0 nie cierpię tej chwili

• Mamusia
Niebo spotkałam się - i fajnie - koleżanek nigdy nie za dużo tym bardziej że z moich psiapsiółek jeszcze żadna nie ma dzieciaka ani fasolki 🙂 a Was mam ale czekolady mogę się z wami napić tylko wirtualnie a raz do roku w realu 🙂 ja się zapisałam w opcji miasta ale one utworzyły podobny wątek pod innym adresem 🙂 - Niebo zapisz się

• Mamusia
dziendoberek

ja nocka kakaowa na zgode hehehehe

kurka nie wiem czy bym sobie zaaplikowala...za duzo roboty heheh

jak o licytacjach to ja kupilam malemu buty kij ze z apol roku zalozy ale sa http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260487729127&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

o rozmiarach nie gadam po porodzie czulam sie jak wiadro...ale teraz powiedzmy szczerze jest bardzo dobrze....niebo moze jeden szef za duzo i dziewica znow prawie