Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
HEJ ZOSIU,SUPER,ŻE DO NAS ZAJŻAŁAŚ 😘 😘 😘 A DO DUMY Z SIEBIE TO NIE MA DYSKUSJI JESTEŚ KOCHANĄ MAMUSIĄ 😘 😘 😘 😘 I BARDZO DZIELNĄ 😘 😘 😘 UCAŁUJ KAMILKĘ!!!!

NIEBO NO JA UBIERAM,ŻEBY BYŁO WYGODNIE,JEANSY ZAWSZE SĄ ZA LUŹNE W PASIE ITP,W DOMU ŚMIGA W PAJACACH ALBO W BODY Z DŁUGIM I PÓŁŚPIOCHACH NIE ZAKŁADAM JEJ FALBAN I INNYCH GNIECĄCYCH RZECZY!!!A PIELUSZKA CZY KOCYK TO INNA BAJKA 🙂 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zosiu!Nareszcie jestes!Juz sie za toba stesknilysmy! A jakie wiesci jesli chodzi o operacje Kamilki?

My dzisiaj mamy istny sajgon- pakowanie chaty. Pojechalismy rano do mieszkania i durny malarz pomalowal wszystkie 4 sciany na kolor, am ial pomalowac jedn.,a poza tym wyobrazcie sobie do malowania nie sciagnal lamp!!!!!!!!Obled. Mam ochote go udusic. Poza tym stweirdzil o 12, ze jedzie dk..o domu, bo chce zjesc obiadek z rodzina i ze juz dzisiaj nie przyjedzie. Co za palant nam sie trafil. a niby z polecenia.Uf... Pozal sie Boze.Lepiej my bysmy pomaloali...tyle ze brak czasu.
Ja dzis juz 2 godziny pakowalam kartony. Teraz ze siesty wybudzila sie so i idziemy na spacer, bo piekna pogoda, jakies 24,25 stopni i sloneczko.Teraz sieste spi moj maz.wieczorem znowu pakowanie.Jutro mamy przetransportowac zmywarke,ktora podarowala nam znajoma.

Ok. kochane,zostawiam was i lece na spacerek. Buziaczki!

• Mamusia
Ale cieszę sie ,że ktoś po raz pierwszy zainteresował się tematem i jest o fundacji splotu ramiennego...
A mała Łucja, którą obejrzycie ma jedno z najcięższych uszkodzen splotu-żal serce ściska i łzy mi znowu lecą jak o tym pisze.A Ewa jej mama jest naprawde wspaniała kobietą...
Wiem,że nudzę, bo ciagle o tym samym ale głupota lekarzy i tragedie tych dzieci naprawde mnie bolą 😞

• Mamusia
kochana Zosia 🙂 🙂 🙂 🙂

trzymam kciuki 🙂 🙂 🙂

betii lolipop hmmm

troche sie kimlAM maALY SPI DLUGO JAKOS....ALE CHWILKA SPOKOJU....ZARAZ ZBIERAMY DUPE I PO RESZTE GRATOW

MOJE DZIECKO CZASEM POGRYZIE DZIASLAMI HEHE PILECHE ALE TAK TO WOLI SWOJE LAPKI....OGLAM BRZYDULE PIJE EARLY GREY:p:p:p

A JUTRO NICI Z MARKETU BO KONAM...ALE MOJE KOCHANIE NASMAROWALO'SKOLIOZE' KETONALEM I JEST OK...U NAS LEJE WRRRR

• Mamusia
Jestem juz
ale tu cisza!!!!
zaraz wklejam fotki mojej kochanej dyni 😉

Zosiu 😘 trzymam kciuki żeby nie trzeba było operować ,wierzę że tak bedzie 🙂

Pauli ,bądz silna z przeprowadzka ,ja dałam rade w 6 miesiącu ciąży to ty tez dasz!!!!

Anulka
dawaj fotke sukni,-a ja myślałam że twoja Pineska w dżinach skoczy do kościoła,i nikt nie zauważy 😉

Ja moją małą jędze bez pieluchy -przytulanki nie biore z domu ona jest "w zestawie" z pieluchą,zawsze!!!!
mam na spacerki tetry takie kolorowe rózowe w misie i te biore zawsze na wyjście,a po domu z szarakami smiga-ZAWSZE!!!
mam kikla tych przytulaków -kocyków bo tu często do pajacy welurkowych doczepiaja i było kilka a chyba ze 3 dostała ale mi to wogóle nie zdaje egzaminu ,pozatym mała zarzuca pieluche na buzie a jakby zarzuciła taki kocyk to troszkę niebezpieczne,z pieluchą -nie ma stracha 🙂

• Mamusia
hej wiedźmy 🙂)

Goś super wyglądasz,a Twoja dynia jest bombowa 🙂Olivcia wygląda prześlicznie... 🙂a czapuche to masz niezłą, na następny zlot każda z nas powinn zjawić sie w takim kapeluszu 🙂)

Zosiu Kochana trzymamy kciuki! bedzie dobrze!wierzymy w to!Kamilka bedzie zdrowa i operacja nie bedzie potrzebna 🙂

Ja dzisiaj miałam dośc cięzki dzień...głownie w kuchni, ale Janek coś mi ostatnio dziwne rzeczy odstawia. Np dzisiaj ok 15 dalam mu pół słoiczka marchewki z jabłuszkiem i po jakis 5 min wszystko zwymiotował 😞 do kąpieli nic wiecej nie jadł. Na dobranoc dałam mu cycusia, zjadł może 3 minuty i dalej nie chciał 😞 Miałam odciągniete 70 ml mleka to mu podałam i bardzo szybko wymłucił ta butle. Czyżby juz szedł na łatwizne i wolał butle od cycusia?? ☺️ ☺️

• Mamusia
GOŚ NO JA NIE MOGĘ BO SIĘ POSIUSIAM(PO BROWARKU:P )WYGLĄDACIE ZAJEBIŚCIE MOJE LASECZKI KOCHANE,A OLIVCIA TO CUDO MOJE MALUTKIE 🙃 🙃 🙃 A TOBIE GOŚ PASUJE TA CZAPA WIEDŹMY:P :P :P

GOŚ ZARAZ CI COŚ NAPISZĘ NA NK,BO JAK ZWYKLE MAM INTERES:P :P :P

A OTO MOJA KIECKA:P [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PA241128.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Kamilko i Zosiu my też wierzymy że wszystko będzie dobrze - oglądnęłam panoramę - super że ruszyłaś ten temat - może wreszcie pod wpływem presji społecznejlekarz łatwiej i bez łapówek będą kwalifikowali kobiety na cesarkę!
Gosia - no świetnie wyglądałyście tz wyglądacie ale w tych strojach rewelka 🙂
Anulka suknie wspaniała 🙂 Pineska jak księzniczka
Aniutka Jaś iteligenty facet jest - co się będzie męczył z cycem 🙂
a ja byłam na uczelni i nie było prowadzącego moje zajęcia a drugi bez problemu mi przepisze swój przedmiot 🙂 - więc cieszę się ogromnie 🙂 - jutro mam wykłady od rana - niby chce iść ale ciekawe jak mi to wyjdzie 🙂
a Grześ poszedł na browarka do kolegi i ma mi przynieść też jakiegoś 🙂 z miodem i podobno pyszny 🙂 - tylko że ja sobie już 3 dzień pod rząd pozwolę na browarka i dziwne że później Rozalka mi śpiewa przez cały dzień? 😉