Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mam wielu znajomych mgr itp i cholerka do uk powyjezdzali i zapieprzali na halach itp poniewaz kochana POlska a raczej ta banda debili nie jest w stanie dac im tego na co tak ciezko pracowali!!!!

moja dobra kumpela absolwetka Wyzszej szkoly Marynarki wojennej w gdyni nie wiem czy poprawnie napisal ups...zapieprzala za nic bo w pl zaoferowali jej 600zl w konsulacie!!!!

wiec czasem dziekuje ze nie mam studiow chodz dopiero teraz bym konczyla licencjackie ...bo bym chyba sie poplakala ...lata pracy nauki poszlyby na amrne ...mloda jestem wiec teraz juz po dzidzi moge sie poswieci nauce powiedzmy:P:P:P:P:P

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
och szkoda że skończenie studiów nie daje gwarancji znalezienia dobrej pracy - ale pewne jest że ich nie skończenie zwykle nie pomaga w poszukiwaniach... wiec próbuje 😉
rety moja dzidzia mi nie pomaga dzis ... mam okres(mój ostatni cykl trwał 22 dni 😠 😠 ) i wcale nie jest taki bezbolesny jak ostnio, dzidzia nie piszczy tylko gdy siedzi na kolanach i jeszcze nie wiem za co mnie zgaga dopadła:/

• Mamusia
WIECIE CO WY I TAK MACIE FAJNIE,JA NIE MAM STUDIÓW Z WŁASNEGO CHOLERNEGO LENISTWA,BO MOGŁAM IŚĆ I NA BANK BYM SKOŃCZYŁA BEZ WIĘKSZEGO TRUDU(ZNAJOMOŚCI)ALE MI SIĘ NIE CHCIAŁO 😠 😠 😠

JA CHYBA BĘDĘ KURĄ DOMOWĄ DO KOŃCA ŻYCIA 😞 😞 BO PERSPEKTYW NIE WIDZĘ 🤢

NAJCHĘTNIEJ OTWORZYŁABYM JAKIŚ SWÓJ LUMPEKSIK I ROBIŁA W "sZMATKACH"BO TO LUBIĘ,ALE ZOBACZYMY CO BĘDZIE.

HEHE CHYBA LICZĘ NA WYGRANĄ W LOTTO 🤢

• Mamusia
hmm, a ja nie wiem co to jest sałatka mazowiecka...ja jestem z głebokiego południa...i my tu takiej nei znamy... my jemy tzn KARTOFELZALAT 😉)) (SAŁATKA ZIEMNIACZANA Z GROSZKIEM) 🤪 🤪 🤪

wrócilam ze szkoły jezykowej. jesli chodzi o ambicje to ja bym mogla siedziec w chacie i 4xw tyg sobie do tej szkoly jechac od 17-20.00. kaska by mi z tego wystarczyła...ale to jest na umowe zlecenie, i albo grupa jest albo jej nie ma...wiec lepiej nie ryzykowac...
w szkole dobija mnie papierkowa robota (my wciąz wypisujemy reka świadecwa...i arkusze, i dzienniki, i konspekty...tera nam doszło tworzenie programow nauczania) i zebrania z rodzicami. i wycieczki...bo niby fajnie, mowią ze za darmo dupe sobie obwozimy, ale nikt nei wiem, ze 3dniowa wyc, to są 2 nieprzespane noce i stress 24h/day ze sie komus cos stanie...ja wole wyc 1-dniowe... 😉

Mała padła ze zmęczenia. pewnie o 19.00właczy sie jej zegar wewn i sie zbudzi na kapiel 😉
kwait niespodzianka