Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
my padlismy obydwoje hhehehe

ale moj chyba jednak zeby dostaje juz tak gledze od tygodnia le dzis i zel i nurofen mu dalam bo jakis taki nie swoj nawet jak butelke jadl to na poczatku wyl

teraz pojadl zupki i odrazu usmiech na papie hehehe

mazowiecka bo tak na sloiku hehehe ale ja ja zawsze kochalam na wet jak moja mam robi mniamciu o taka http://www.opinie.egospodarka.pl/Dawtona-Salatka-mazowiecka,28330.html
na pewno jadlas :P:P

• Mamusia
A MY BYLIŚMY U Ł BRATA ZAPYTAĆ SIĘ CZY CHRZESNYM ZOSTANIE:P :P BO MY ZAWSZE WSZYSTKO OD TYŁU,TZN NAJPIERW KUPIŁAM MAŁEJ STRÓJ,POTEM ZAMÓWIŁAM KOŚCIÓŁ A TERAZ CHRZESNYM OZNAJMILIŚMY:P :laugh: :laugh: :laugh:

FAKT EDITHD SZKOŁA TO ZAPIERDZIEL 😞

BLEE JA NIE LUBIĘ TAKICH SAŁATEK:P :P :P

• Mamusia
jak to anulka od tylu?? ja tez juz stroj kupilam, teraz musimy termin w kosciele zabookowac a chrzestnych na koncu powiadomimy,ze beda chrzestnymi- czyli wszystko w porzadku 🙃
a mnie na @ napierdziela 😞 i jak jutro bedzie to o 10 dni za szybko. ale to 2 po ciazy wiec zanim sie ureguluja to troche minie.

• Mamusia
phi nasza to chyba do chrztu sobie potupa 🙂 a tak serio mieliśmy chrzcić i robić impreze u moich rodziców ale teraz jak wyszło tak z moją siostrą - w ogóle dziś miła rano operację i udało się wszystko ocalić i wyciąć to świństwo - i już się wybudziła - to rodzice chyba mają już dość wrażeń i chyba wynajmiemy knajpkę na obiad kawę i ciacho - generalnie wszyscy będą musieli dojechać bo tylko rodzinę zapraszamy a rodzina Grzesia ma 40km do Kraka a moja od 130km więc tylko ewentualny kieliszek wina do obiadu - i tak się zastanawiam jak myślicie w 50zł od osoby to obskoczy? bo średnio mi się uśmiecha wydać 100 - bo mimo wszystko to te 50 osób trzeba zaprosić( chociaż do Kraka to nie wszystkim będzie się chciało wlec...)

ja mam taki kijowy nastrój bo to chyba już mój 4 a może nawet 5 okres od porodu 😠 😠 i nawet Grzesiek mnie wkurza choć przyszedł z pozytywną wieścią że zaczyna pracować 8 godzin dziennie - jak człowiek

Reni - współczuję Ci że będziesz mniej czasu spędzać z Kubusiem - ale ja coraz częściej chcę się wyrwać z domu na 8 godzin ....

• Mamusia
a u mnie chrzestną miała zostać jedna z moich sióstr a mam ich 4, 2 - bliźniaczki odpadały bo dopiero w tym roku będą bierzmowane a 2 pozostałe obydwie bardzo chciały być chrzestnymi decyzja nie była łatwa ale zapadła i wiedziały o tym jeszcze przed urodzeniem się Rozalii

my Zoltri lubimy wszystkie takie sałatki obiadowe hihi( no może oprócz kiszonej czerwonej kapusty 😉) i nie nazywamy ich 🙂 ale na pewno mazowiecką lubimy

• Mamusia
A JA DZISIAJ WALNĘŁAM 3 KAWY I NIE MOGĘ SPAĆ 🤢 MOJA RODZINKA JUŻ ŚPI A JA CHCIAŁAM JAKIEŚ PIERDOŁY NA ALLEGRO POWYSTAWIAĆ I NA ZŁOŚĆ MI PADŁA BATERIA W APARACIE 😠 😠

BHRKA TO SUPER,ŻE U SIOSTRY OK,ŻYCZ JEJ DUŻO ZDRÓWKA 😘 😘 😘

JA IDĘ POLEŻEĆ DO WANNY I MOŻE SIĘ TROSZKĘ BATERIA PODŁADUJE 🙂

Hej Migotki

jestem dzisiaj padnieta 😞 rano probowalam wgrac prace w wersji pdf...i mi nie wyszlo 😞 a musze wgrac bo nie dostane dyplomu 😠

Bharka super,ze u sis okej-zycze zdrowka poza tym...wiedzialam,ze wszystko bedzie dobrze :P 🙂

Anulka Vaneska ma juz zabek ejj ale macie fajnie 🙂 poza tym Vaneska to czysty tatus-i nie ma bata...nie inaczej...!!!!

Edi kwiatek dla Ciebie

w niedziele ok.14 bylismy z Czukutkiem na cmentarzu,w wozeczku elegancko spala cale 2 godzinki...dzisiaj po 18-stej pojechalismy do markietu tez nam padla jak kawka...pisze Wam o tym bo osatnio w dzien w ogole mi nie spi...przed moja obrona dala mi konkretnie popalic...teraz czuje,ze powoli zaczyna byc jak wczesniej...mysle,ze to przez zeby bo pieluszke ma zawsze moka a cycjego gryzie tak,ze az jej wyskakuje 🤪

• Mamusia
Miłego dnia Reni 🙂

też się bardzo cieszę że operacja się udała - w końcu przygotowywali ją przez prawie tydzień i teraz tylko żeby Młoda szybko wracała do zdrowia...

Zoltri nie wystawiaj - sprzedaj Anulce i Anulka opchnie w swoim lumpku 😁 wiem że wam też lecą włosy ale teraz siedzę i co przeczesze włosy dłonią to 2- 3 zostają i jeszcze z jasnego pajaca Rozalki co chwilkę ściągam te włosy... uffff walka z wiatrakami

dziś powinnam jechać na uczelnie bo mi legitka by się przydała ale tak mi się nie chce... 🙂 chyba jednak to oleje

miłego dnia babulce 😘

• Mamusia
Kathy - chciałam Ci napisać że się uda bo to łatwe jest - stworzenie pdf - my mieliśmy program pdf creator i nawet ustawił się w zakładkach na mozilli - naciskasz -na tą zakładkę - wybierasz plik który chcesz spakować i Ci pakuje i już masz gotową pracę 🙂 hihi pewnie już Ci się udało

• Mamusia
hello girls 🙂
Reni spokojnej pracy! 😘

co u nas- szykujemy sie na nauke plywania zajecia 5te.
wpadne pozniej.

nocka przespana , nad ranem mega kupon na plecach- jak dobrze,ze jest vanish 😉
aa zaczełam płukac w normalnym plynie zmiekczajacym ,bo jelp sie skonczyl, chyba juz mozna...proszki jeszcze mam jelp mysle,ze ok 6kg , bo mialam 11.