Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie powiem przy porodzie czy zaraz po bardzo mi pomagał ale z czasem coraz mniej az doszło do tego ze jak ja mu nie dam małego to sam go nie weźmie. Kocha go na pewno ale zapomina zupełnie o swoich obowiązkach. Najgorsze ze zaniedbuje nas oboje ale na mnie sie to odbija fatalnie co skutkuje moja agresja w kierunku nie tylko jego a le i dziecka i wychodzi na to ze maluch jest najbardziej poszkodowany.
Nakrzyczę na niego a później mam potworne wyrzuty sumienia i tak w kółko.

• Mamusia
KURWA DWA DNI W TYGODNIU PRACUJE I JESZCZE DZIECKIEM NIE MOŻE SIĘ ZAJĄĆ 😠 😠 😠 TO MÓJ PO 12-13 GODZIN CODZIENNIE ZAPIERDZIELA A JAK WRÓCI TO JESZCZE MAŁĄ SIĘ ZAJMIE.

BAGIRA UCIEKAJ Z DOMU I JUŻ,POWIEDZ,ŻE MUSISZ PO CŚ WYSKOCZYĆ DO SKLEPU I WRÓĆ ZA GODZINĘ I JUŻ!!!!ODPOCZNIJ KOBIETKO!!!

• Mamusia
wrocilam z zakupow, przeczytałam Bagire i bormalnie szczena mi opadła, JAK TAK KOBIETO MOGLAS SOBIE POZWOLIC????

moj pracuje non stop ale zawsze! ZAWSZE! znajduje czas na : karmienie, przewiniecie, bujanie, usypianie, rozmowe i zabawe z małym! zostawiam go samego na kilka godzin albo sam bierze tymka i butelki i smiga z domu. JA CHYBA OZŁOCE MOJEGO MEZA! powiedzialam mu ostatnio,ze jest tak dobrze,ze bedziemy mieli wiecej dzieci jezeli nadal bedzie mi pomagal. Oczywiscie sa dni kiedy go nie ma w domu od rana do wieczora ale jak wraca to zajmuje sie małym. Jedno powiem- wspolczuje ogromie, tym bardziej,ze jestes na obczyznie.

• Mamusia
kupilam tymusiowi 2 pary rajstopek i dwie czapki z daszkiem ,bo byly po 4 zlote 🙂 takie z cheerokie pomaranczowe z małpeczka.

Gos ja dzis podam dane i maz zadzwoni do Szymona i mu przekaze wszystko. dziekuje raz jeszcze.
najbardziej to na body mi zalezy. jak pajacykow nie bedzie na ten rozmiar to sie nie martw,bo mam 6 nowych na 6-9miesiecy to mozesz kupic na 9-12 🙂 a jak cena bedzie dobra to tez dokup i na te do roczku,bo tego nigdy za wiele.

• Mamusia
Ale się porobiło....

Bagira ja rad ci nie udzielę bo swoje też przeszłam a dziewczyny ci już wszytsko napisałay jedyne co mogę ci powiedzieć to jak najszybciej potkaj się z Aurelia to ci bardzo dobrze zrobi.
faceta masz przejeb...ego co za typ to mój się umywa przy nim... a hasło że filtr ci się zatkał i w domyśle lecisz go wyczyścić to mnie rozjebało!!! a on co w nosie dłubie???
ja do mojego miałam wąty ale biedak zapiepszał na budowie naszej budowie a teraz siedzi z nami i piweczko pijemy ale swoje mu nawtykałam a on mi:P
Kopara przy samej ziemi!!!
Trzymaj się kochana buxka.

Anula szukaj dalej tych krzesełek:P może coś fajnego jeszcze wyhaczysz:P ale tego pierwszego jak na razie nic nie pobije 🙂 chyyyyba bedzie moje 😉

ja już domek wypucowałam dekoracje na stół zrobione a jutro żarełko od samego rana z teściową 🤪 ale spławię ją raz dwa:laugh:

buziaczki kochane i do juterka mam nadzieję że wpadnę chociaż na chwilkę 😘

dobry wieczor kochane...

Bagira tak mi przykro...jak przeczytalam Twoje posty to przyznam sie szczerze mialam kluche w gardle!!!!!!!Az moj maz pyta co to za mina... 😞 😞 chce zebys to przeczytala-ratuj sie...jestes silna!!!!!jestes!!!!nie poddawaj sie!!!!Jestes na pewno wspaniala mamusia tylko zmeczona po prostu...nie krzycz na malego bo to najgorsze co moze byc...on jest bezbronny-placze jak cos mu jest nie tak-albo jest spiacy czy glodny...nie jego wina,ze tata jest taki... 😞 dla Ciebie!!!Nie zastanawiaj sie-tylko pedz po Zoltri na spacerek z Waszymi pociechami.A codziennie zazywaj magnez w tabletce (asmag !!! ) biez 3 razy dzienne-to na nerwy 🙂 bedzie Ci lzej.I najlepeij jak moge doradzic nie wdawaj sie ze swoim mezem w klotnie-przemilicz pozniej na spokojnie powiedz co sadzisz-jak gada glupoty to lekcewaz go i spokojnie rob to co masz robic.Nie daj sie zwarjowac bedzie dobrze-wierzymy w Ciebie Bagirko Kochana