Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zmykam na razie. Pędze posprzątać kuchnie i poprasować sterte prania, bo normalnie aż wstyd takie mam zaległosci 🙂 pewnie zejdzie mi ciutke bo kupa rzeczy Kubuśka a na tym najdłuzej schodzi czas. Buziaki i kfiatulec dla Gosi a z rana dla "nimfomanki nr 1".

• Mamusia
Zanim Kubuś zaliczy 3 lata to i cena bryki spadnie. Zresztą po to ma chrzestnego tatuśka a ze ten ma świra na punkcie takich bajerów to wystarczy go tylko podpuscić i bryka Kubusia 🙂 ba... kupił mu w czerwcu, jak mały skoończył miesiąc -NARTOSANKI 🙃 🤪 🙃

• Mamusia
ja jade zaraz na dworzec po przyjaciolke i bedziemy drinkowac leciusio.
sabincia przekula na chrzciny malej uszka jakos 3 tyg temu.

ja jeszcze nie jestem nimfomanka ale malymi kroczkami wracamy do normy...malymi...

o ja pierdolozo!!! jaka fura! warta tyle co moja staruszka vectra hihihi! no super fura Reni, chyba tez tymusiowi sprawimy 🙂

• Mamusia
Jak mały poda się na charakterek tatusia to mam dwóch mechaników samochodowych i dwóch zapaleńców motoryzacyjnych - no i trzeci chrzestny!!!

Beatko też bym sobie podrinkowała ale nie mam z kim 😞 same nie pijace wokoło a sąsiadki to same babcinki po 50-tce więc nawet nie startuje z propozycją. Ale za to mam spokojne sąsiedztwo 🙂

Nudne są te samotne wieczory 🤨

• Mamusia
Aj jaj jaj zapomniałam Wam powiedzieć, w piatek dostałam info: dostałam sie na studia: "Akademia Ekonomiczna w Katowicach, Kierunek: FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ WYDZIAŁ FINANSÓW I UBEZPIECZEŃ, Studia niestacjonarne, Studia drugiego stopnia: Kandydat został przyjęty". Baaaardzo się cieszę, będzie ciężko ale dam rade!!!

Byle by mnie teraz nie było na liscie z pracy 😞 bo wszystko "szlak trafi" 😞

• Mamusia
gratulacje reni:P:P:P

moj brat mial taka bryke jak byl maly czerwonego jeepa i ja sie do niego pchalam..ale wtedy tata z niemiec przywiozl...a mojemu juz obiecywal moj brat hehe

a to w planie na chrzciny prezencik taki
http://www.mothercare.com/Smart-Trike-All-in-One/dp/B002GV6FPA/sr=1-69/qid=1253565399/ref=sr_1_69/279-6896489-8655913?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=54224031&mcb=core

• Mamusia
HEJ BABECZKI!!!

MY JUŻ POSPALIŚMY,MAŁA SIĘ NAJADŁA,POGADAŁA CHWILKĘ I DALEJ LULU:P

KURCZĘ COŚ VANESSIE ZACZĘŁO PRAWE OCZKO ŁZAWIĆ 😞 I WCZORAJ JAK SIĘ OBUDZIAŁA TO TAKIE MIAŁA I DZISIAJ,CZYM WY PRZEMYWAŁYŚCIE MALUSZKĄ OCZKA JAK IM ROPIAŁY,BO PAMIĘTAM,ŻE KTÓRYMŚ MALUSZKĄ ROPIAŁY,MOŻNA WYCIĄGIEM Z RUMIANKU???

LECĘ ZJEŚĆ JAKIEŚ ŚNIADANKO I BĘDĘ ZAGLĄDAĆ.

MIŁEGO DNIA KOFFANE!!!

KWIATUSZEK DLA ....:P

• Mamusia
hejka babulce

dzisiaj ja otwieram dzień 🙂 Olka w szkole mała śpi więc troszkę wam poklikam:P

chrzest się udał mała na początku w kościele troszke popłakała ale tatuś wyszedł uśpił i już do końca spała 🙂 woda ją troszkę parzyła ale ogólnie była bardzo grzeczna.

Na prezenty dostała: łańcuszek złoty z medalikami dwoma, kolczyki złote, wypasione krzesełko do karmienia (prawie takie samo jak Anula znalazła na allegro tylko zielone), kolczyki złote takie miniaturki i 3000 zł 🤪 .

Dzisiaj idę na szczepienia ale chyba jej nie zaszczepią bo ma katarek i jakaś taka marudna jest więc jak nie będzie szczepiona to idziemy przekłuć uszka:P Oli przekłuwałam jak miała 3 miesiące a Małgosia ma skończone 4 i może już byc problem bo jest bardzo ciekawska więc główką może wiercić 🙃

Reni GRATULUJĘ!!! A bryka super i jedna i druga.

Na nk wkładam zdjęcie w krótkich włosach a Małgosi na chrzcinach zdjęcie robił wujek bo my nie mieliśmy czasu więc jak tylko dostane płytkę to zaraz wam wrzucę jedzy.

• Mamusia
To zdjęcie z wózkiem to specjalnie dla was zrobione żebyście widziały jamj mam z boku wychlastane 🙂

Ja kurcze mam cykora z tymi uszkami bo jak Oli przekuwałam to nie byłam świadoma jak to jest a teraz już wiem i cukam dupsko ale musze to zrobić 🙃

Idę na szczepienie 🤪 z małą.

• Mamusia
witajcie dziewczynki!!

po pierwsze Zosiu bardzo mi przykro z powodu Kamilki 😞 Musisz byc dla niej silna!!no i Twój apel pójdzie w eter!zrobie wszystko co w mojej mocy!!Bedzie dobrze!

Reni- Studentko gratuluje!!!

Radziu wyglądasz ekstra 🙂) no i wypasionych Małgosia gości miała:laugh: :laugh:

ja wczoraj byłam na pilatesie 🙂 moj mąż w akcie miłosierdzia posiedział z Jankiem. Było super, i troszke sie zrelaksowalam o dziwo nie mam żadnych zakwasów 🙂

mykam zaraz do kuchni bo moja glista śpi bardzo niespokojnie i nie wiem czy zdąże obiadek przygotowac...

a wogóle to dzisiaj w nocy pożarły go komarzyce 😞 bidulek pewnie dlatego jest taki jeczący bo to go swedzi 😞

• Mamusia
Witam Mamusie....Śliczne są te wasze Dzieciaczki....My a dniach oczekujemy naszych pociech....Jako,ze macie już spore doświadczenie...jeżeli mogę to chciałam zapytać ile w praktyce potrzebujecie pieluch tetrowych(przy używaniu pampersów)...no i jakiej firmy kosmetyki polecacie.....A do Mamusiek,które mają Quinny Buzza mam pytanko:jaki fotelik macie?cabrio czy city?i czym one się różnią w praktyce,bo city jest tańsze ....jak znajdę to prześlę wam linka,który wózek ja zamierzam kupić i jak będziecie mogły to proszę o rade co do niego....Dzięki i pozdrawiam.....chyba najbardziej wyluzowane Mamy na forum

• Mamusia
MAXARA,PO PIERWSZE DZIĘKI ZA KOMPLEMENTY ☺️ ALE MY SIĘ JUŻ CHYBA TAK ZŻYŁYŚMY,ŻĘ DLATEGO TAKI LUZIK U NAS PANUJE,NO I Z WIĘKSZOŚĆIĄ SIĘ SPOTKAŁYMY 🙂

PO DRUGIE JA MAM OKOŁO 15 PIELUCH TETROWYCH DO WYCIERANIA,PRZYTULANIA(BO CÓRCIA Z NIMI ZASYPIA)ALE SPOKOJNIE I MNIEJ WYSTARCZY Z 10 🙂

A PO TRZECIE MAM QUINNY BUZZA I FOTELIK MAXI COSI CABRIO,W SUMIE NIE WIEM CZEMU AKURAT GO WYBRAŁAM:P CHYBA DLATEGO,ŻE MA SUPER OPINIE POD WZGLĘDE BEZPIECZEŃSTWA A TO NAJWAŻNIEJSZE,NO I WYGLĄDEM JAK DLA MNIE TEŻ ŁADNIEJSZY OD CITY,U NAS NA FORUM TYLKO JA I NIEBO MAMY QUINNY BUZZ I ONA TEŻ MA CABRIO FOTELIK.

POWODZENIA ŻYCZĘ I SZYBKIEGO I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA!!!