Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bhrk 🙂 mi tez te pampersy firmówki leżą odłogieim bo mimo że rozmiar idealnie dobrany to kupa sie wylewa...nie podchodza mi i tyle mi juz ciuszków upierd... że je chyba komus podaruje (pampersy, nie uwalone ciuszki 🤪 ). juz je dokladnie zakladałam, wyciągałam falbanki, klejiłam zeby prosto było i dupa...jak mala lezala to było OK, ale jakby nie daj Boże zrobila kupe jak ja mialam na rekach to od razu flek... do bani i juz. ja sobie chwalę te firmowe z Rossmanna. niestety cena ta sama co Pampers, ale o niebo lepsze są.

ja tęz kwiata podowuję Reni, bo obcziłam wszystkie stronki które podała. i na pudełka juz czkam bo wszystkie ankiety w szpitalu wypełniłam. fajnie ze takie coś jest 😉 u nas na razie oprócz cyca nic, ale dobrze ze pisecie co wasze maluszki jedzą to będziemy wiedzieć co i jak i gdzie najlepiej kupować.

Anula, zazdroszczę Ci ze męzulek ci pampersy nosi... a ja juz odliczam godziny do 1go 😉 i ruszam od razu do centum handlowego oblowic siebie i mała. jesien idzie a ja mam tylko sportowe buciczki 😞

• Mamusia
ja kupuje pieluchy ZAWSZE jak widze promocje i dla małej nie ma róznicy ,wszystkie je traktuje tak samo:sikiem ciepłym i kupą rzadką 🙃
ale fakt -jedyne z których mi sie wylała kupa dwa razy to były pampersy oryginalne i moze to zbieg okolicznosci ale dla mnie nie ma róznicy ,pielucha to pielucha,wszyskie obsika 😉

• Mamusia
hehehe... moj Tymek teraz pampersy traktuje,bo kupilismy 8 opakowan w tej super cenie 48gr/szt. a tak to mial huggisy i sa sztywniejsze ale wysokie i kupon tak na plecy nie wychodzil, chce jeszcze lidlowskich sprobowac,bo same pochlebne opinie w necie sa o tych toujours.

Gos wez sobie co sie nalezy i juz, masz prawo do dobrego kakao w urodzinki 🙂 a tak przy okazji to super,ze mialas zakupy! ja teraz oszczedzam, bo musimy credit card spłacic 🤢 no i chyba znalazłam auto dla siebie ,bo na wiosne czas kupic, moja vectre dostal wczoraj brat od nas, bo jego vw3 pada na ryjek...
a ja chce albo vw4 albo bmw 5 🙂 no i moj sie nie zgadza,bo chce zebym miala japonca...a jak japonca to bedzie honda...i kuzwa do wiosny zmienie zdanie 300 razy ☺️

• Mamusia
znajac zycie to ja w przyszlym roku sprzedam...nie umie siedziec przyjednym aucie...on byla taka wypielegnowana nic sie nie posralo....a tu jak cos to jest ale chyba uzywana bo wole sobie na ciuszki wydac hehehe no i nastepnym miesiacu przeprowadzka...a i credit card do zaplaty i pare innych wrrrrrr

ja sobie kupie malacza i bedzie najlepiej jak cos to nie bedzie szkoda oddac hehehehe zart

a tak apropo dzis na rondzie...znow weszlam na ostrej trojecce w deszcz i zarabisty poslizg naszczescie byl szeroki wyjazd bo jak nie to po slupie bym poszle ...ups musze sposcic troszke powietrze z opon bo one na droge byly i cos mnie nosi ups ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
a dla mnie autko stoi w salonie citroena ,bo my znów mamy sentyment do francuzów(jeżdziłam jako 1 autko 3 latka meganem -był suuuuper!)no i ostatni sobie posiedziałam i pomarzyłam w nowym XaraPicasso 7-mio miejscowy,uwielbiam takie kolumbryny,wózek lekko wejdzie i duże zakupy,no ale nowy to stówke kosztuje więc jak spłacimy dom tak za 5-6 lat to kupimy taki uzywany,tzn.ja sobie tak marzę ,a P nie chce tego słuchac bo on chce Audi 😞 a bedzie kulał sie Fokusem:P

• Mamusia
Goś napisał:
No i fajnie ,ze ci sie Beti wszystko podobuje ,jakby co to wal jak w dym ,dam znac jakby były jakies obnizki,no i sprawdzimy ile ta przesyłka???
byloby mi bardzo milo gdybys sprawdzila ile za przesyłke wagowo sobie licza, to wlasnie co jakis czas poprosiłąbym o zakupy 😉

• Mamusia
Beti
to jest zaprosznie na chrzest!!!!!ale wygląda jak na ślub,zreszta Ethanek pewnie bedzie wygladał jak Pan Młody wiec i zaproszenia odpowiednie:laugh:
ja miałam takie zwykłe rózowe z Ojcem św(naszym)z hurtowni chrzescijańskiej po 1,5zł za sztuke i tak to kazdy do kosza wciepie 🤪

• Mamusia
no ale golfy mają bagaznik taki sobie cos jak Yaris,wiec może jednak zmienisz zdanie i bedzie inny niemiec
mój brother ma Leona i wózek Taco Jumnper,po prostu 17kilo złomu kolorowego -ogromny,i do niego sie miesci i do fokusa zreszta tez ,no fokus tez ma super bagaznik 🙂

• Mamusia
HEHE NIEBO JUŻ ZOLTRI ZAOBRĄCZKOWAŁA 🤪 :laugh: :laugh: JA TEŻ MUSZĘ JAKIEŚ KUPIĆ NA CHRZCINY 🙂

GOŚ SUPER,ŻE ZAKUPKI SIĘ UDAŁY,NALEŻAŁO CI SIĘ Z OKAZJI TYCH URODZINEK 😘 TYLKO CZEMU ZNOWU MI GULA ROZCHUŚTUJESZ JA TEŻ CHCĘ LAKIERKI:P :P :P MUSZĘ MAŁEJ JAKIEŚ WYSZUKAĆ,ALE KU....MAM KONTO ZABLOKOWANE NA ALLEGRO 😞 😞 😞

CO DO AUT TO JA SIĘ NIE WYPOWIADAM,BO JA I TAK MOGĘ SOBIE POJEŹDZIĆ PALCEM PO MAPIE DOPÓKI PRAWKA NIE ZDAM 🤢

A TE MOJE DZIECKO TO LEPIEJ UBIERAĆ NIŻ KARMIĆ O 18 150ML BUTLI,O 19 PÓŁ SŁOIKA TEJ KASZKI Z BISZKOPTAMI I TERAZ ZNOWU 125ML BUTLI 🤪

GOŚ MI SIĘ TEŻ CHCE KAKAO JUŻ OD WCZORAJ,ALE MÓJ JUŻ SIĘ KĄPIE I ZAPOWIEDZIAŁ,ŻE IDZIE SPAĆ 😠 😠 CHYBA GO PRZELECĘ:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: