Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mam nadzieje chodz policja je szuka w glasgow..najgorzej ze jak ona sie spozniala to juz ryczala bardzo pounktualna byla a za to ta druga lepiej nie mowic.....H&m dla malego tez mam i zajebiste sa....heheh...anula ja kupilam bo chcialam a nie po to zebys mi zwracala kase..a tak poza tym to nie ejst fortuna :P:P:P

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NO TO OK!!!ZOLTRI JAKOŚ SIĘ DOGADAMY:P

KURDĘ TRZEBA BYĆ DOBREJ MYŚLI,ŻE WSZYSTKO OK Z NIĄ 🤨 !!!

A W H&M U NAS TO TROCHĘ PRZEGINAJĄ Z CENAMI DLA DZIECI,KUPIŁAM KILKA SZMATEK MAŁEJ JAK JESZCZE BYŁAM W CIĄŻY,ALE DROGO JEST,BO ZA KRÓTKIE OGRODNICZKI DAŁAM 50ZŁ TO TROCHĘ DUŻO JAK NA MALUCHA 2-4 M-CA 🤢

• Mamusia
hejka babeczki 🙂

Zoltri - ja bym pomieszała

a my byliśmy wczoraj u teściów cały dzień i Mała dziś nie daje mi żyć:/ tz. daje i w końcu zasnęła ale wyprawy ją strasznie męczą i dziś jak nigdy np. obudziła się o 4 w nocy i oprócz jedzenia chciała chciała się bawić ufff

aaaa to miało być jako po PIERWSZE spóźnione ale szczere życzenia imieninowe dla naszych Ani 😘 dużo zdrówka, radości miłości wielu wspaniałych i niezapomnianych chwil z waszymi cudownymi maluszkami

• Mamusia
😘 Zoltri

super że już się znalazła 🙂 bywa i tak że się gdzieś zniknie - tylko jej tego za bardzo nie wypominajcie - ja czasami też się "gubiłam" a dziś mam taki humor że z chęcią bym gdzieś zniknęła:/ ale nie mam zielonego pojęcia gdzie się znika z niemowlakiem... - macie jakieś pomysły?

• Mamusia
hej babule 🙂

u nas dzisiaj dzień marudzenia ale to przez kupsztala poszły dwa i już jest lepiej

moja niuśka wstaje od tygodnia o 6 rano i robi sobie przerwę do 10 🤪 chyba nie wyrobię

z mężusiem znów mamy przerwę w widywaniu bo znów siedzi na budowie i wyjeżdża o 5 rano a wraca ok 23 już nie możemy się doczekać aż skończą robić dach i wrzucimy na luz myślę że za miesiąc będzie po wszytskim

a co do spotkania to komu załatwiać nocleg już na 100% bo jutro chcę zadzwonić do gościa i jaka kwota idzie na grilla

• Mamusia
xakwaterowanie by było tutaj http://www.zbojnik.blk.pl/index.html

a oto mail od gościa:
"Dzień dobry
posiadamy możliwość zakwaterowania 10osób w 5 pokojach
cena za pokój 2-wu osobowy wynosiła by 70,00zł za dobę
posiadamy miejsce na ognisko możemy państwu zapewnić
grilla ogniskowego i drzewo na opał reszta w Państwa zakresie
rezerwacja tylko tel. 792-624-417
510-624-417
pozdrawiamy"

mi to bardzo pasuje z Gosią wybrały byśmy się na zakupy i wszystko kupiły tylko zrzutkę zrobimy wcześniej

co wy na to?

• Mamusia
dla mnie też ok 🙂
ja jestem na tak;również z tymi zakupami:P

no i super,że reszta w naszym zakresie bo chodzi chyba o żarełko i chlanko,to co w gastronomii nadroższe a tak skoczymy z Radzią do Kauflanda i będzie git!Wykupimy całą kiełbachę,karczek i wódę oraz browarki i na Szczyrk!
ale dalej nie wiadomo ile nas będzie???

• Mamusia
Gosiaja mam jak na razie na liście:

Aniutka- 2 0s z noclegiem

Zoltri- 2 os z noclegiem

Zosia- 2 os z noclegiem

Anula- 2 os z noclegiem plus Jessi

Reni- 2 os z noclegiem?

Gosia- 2 osoby bez noclegu

Ja- 2 os bez noclegu plus Ola

Mamy 14 osób dorosłych i 2 dzieci 7 lat.

• Mamusia
Ale wam super z tym spotkaniem 🤪 zazdroszcze...
Moze jeszcze kiedys bedie mi dane spotkac sie z wami, a przynajmniej z jakas czescia...

Witam was!
U mnie sredniawo, deprecha lekka, brzuch dalej wisi, ale staram sie myslec pozytywnie. Nocek nie przesypiam, ale przyjechala moja mama z polski to mi teraz pomaga i jestem spokojniejsza. Juz sie budzi malenka wiec uciekam. Ciekawe co u was. Buzka

• Mamusia
Ja zrobię jakąś sałatkę rano skocze po oscypki na grilla świeżutkie a mięsko kupimy juz gotowe- przyprawione żeby się nie pieprzyc w przyprawianie 🙂 soki piwko wódeczkę i po sprawie 🙂

a mam pytanko babeczki takie bardzo szczere robimy sobie jakieś prezenciki dla bobasków na powitanie??

• Mamusia
Radzia napisał:
oooooooo.... mam pomysła alkohol każdy przywiezie a my tylko żarełko zorganizujemy i napoje ok?

Reni pisze się na nockę 🙂

tez tak myślałam ,bo kazda zna swoje mozliwości -ile zmiesci i mozliwości swojego mężczyzny,wiec tak najlepiej,no i każdy woli co innego ,może na grilla lepiej browarki ale jak kto chce:P ja już sobie to wyobrazam..........jak sie ciesze ,jak małe dziecko 🤪
a małe upominki to ja pewnie zrobie dla bobasków,ale to też pisze tak niezobowiązująco......na nic nie licze ,wiem jak sie w polsce żyje, i czekam tylko ,zeby z wami na live pogadac i maluchy zobaczyc ,-wiedzmy wstretne 😘 przeciez cała ciąże przezylysmy razem i pewnie więcej ze soba czasem gadałysmy niż z mężami,hihihi 🙃 ale to były "grube"czasy 😁

Veli
to wszystko my tez przechodzimy ,albo juz przeszłysmy ,normalka ,ale bedzie dobrze:laugh:

• Mamusia
no i w końcu coś konkretnego wiadomo 🙂

ja w czwartek klepie noclegi czekam tylko na info od gościa czy chce zaliczkę czy nie i działam 🙂

rzudźcie jakimiś kwotami po ile się składamy bo znając nasze tempo to zbiórka kaski też nam trochę zajmie czasu:laugh:

kuźwa nie mogę w to uwierzyć że obacze wasze mordki na żywo 🤪 szkoda że nie z wszystkimi 😞 ale jak to mówią góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem tak i mam nadzieję że wcześniej lub później się zobaczymy 😉

• Mamusia
HEJ, BABOLCE 🙂

JA TEZ CHCE WAS ZOBACZYC 🤨 TAK MI PRZYKRO, ZE MNIE NIE BEDZIE 🤨

PISALAM TO NIEBO SMSA ALE NARAZIE NIE ODPISALA WIEDZMA JEDNA 😠 MARTWIE SIE...O WLASNIE SMS :laugh: NIE MA NETA I JEZDZI NAD JEZIORKO 🙂 JUTRO POWINNO BYC OK TO ZAJRZY.

A MY ZACZELISMY JESC JUZ MARCHEWKE Z ZIEMNIAKAMI ITD ITP I WSZYSTKIE TE SOKI PO 4 MIES. CZYLI BANAN, BRZOSKWINIA, GRUSZKA 🙂 I JEST GUT.

• Mamusia
Anula8715 napisał:
RADZIA, KFFIATEK ZA TA ORGANIZACJE 🙂 ZAWSZE CIE PODZIWIALAM ZE MASZ TYLE ENERGI 🙂

dziękuję ci skarbie, wiesz ktoś musiał te wiedźmy przycisnąć bo z gadania nic nie ma:P

ja też za 3 tyg wprowadzam soczki i zupki może kupka poluzuje 🙂

kwiatulec leci 😘