Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
edi moj maz kiedys prowadzil sklep z sanitariatami, sprowadzal z m.in. wloch na zamowienie dla klientow wanny, umywalki,plytki ceramiczne, duzo mu zostalo tego- ta wanna(kiedys kosztowala 12tys zl 🤪 ) brodziki, kabiny, kibelki..to wszystko stoi w magazynie.czesc juz rozdana po rodzinie , czesc u nas juz wykorzystana i jeszcze troche jest tych gadzetow...mysle o wystawieniu na allegro ,bo tylko lezy i sie kurzy a markowy sprzet.

• Mamusia
Hej Kochane jestem!
U nas total zamieszanie ciąg dalszy a jutro już wizytacja teściowej jakie pojawiają się efekty remontu 😠 Powrzucałam na szybcika do szaf zeby pozbyć sie ciucholandu na domku dopiero mnie czeka gruba robota, układanie 🤔 no i dalsze prace remontowe. A potem pół wsi będzie huczeć tu miała kurz, tu nie poukładane, nie ten kolor, nie warto było 😠 nieznosze tego 😠 Przy takim maleństwie w domku ciężko to idzie, bo to płacz, to kupka, to papu, to spać i tak w kółko ale i tak się nie daje 🙂

W weekend pierwszy egzaminek z ubezpieczeń 😠 a jeszcze nawet czasu nie miałam ruszyć materiału

Siet pożar na mieście, wode juz nam odcieli, czyli gdzięś bardzo blisko. Włąśnie pąpują za oknem wode z rzeki bo brakło. SIET cała się trzęse jak galareta a meżulko w pracy.

Zaraz poczytam zaległosci o ile się skupie

• Mamusia
RENI TO DZWOŃ DO MĘŻULKA,A CZYM ON SIĘ ZAJMUJE???

NO I WSPÓŁCZUJĘ NAJAZDU TEŚCIOWEJ,MOJA DZISIAJ RANO WPADŁA JUŻ MYŚLAŁAM,ŻE ZNOWU BĘDZIE DUPKĘ ZAWRACAĆ A ONA MI TYLKO MIĘSKO NA OBIAD PRZYNIOSŁA:P :P :P

NIEBO NO TO HANDLUJ TYM BO SZKODA,ZEBY SIĘ ZMARNOWAŁO.

ZOLTRI U MNIE SIĘ TYLE MARNUJE JEDZENIA,ŻE SZOK 😞A CHLEBA TO JUŻ WOGÓLĘ BO JA LUBIĘ CODZINNIE ŚWIEŻY:P :P ALE STARY ZBIERAM DO SIATKI I POD ZSYP TO LUDZIE BIORĄ 🙂

KUŹWA MAM CHOREGO MĘŻA I JUŻ PO GODZINIE MAM GO DOŚĆ MARUDZI 😠 😠 😠

• Mamusia
Wiem wiem Beatko ale wiesz jaka atmosferka jak siedzisz sama a za okem wyją aż huczy!!! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Wanny Ci pozazdroszcze! Moja cała łazienka ma aż 2 metry szerokości a 3 długosci wiec pomarzyć tylko moge! A kotki superowskie szczególnie ta czarna kicia jak łapką w wodzie chlupka 🙂

Anulka gratulacje dla Jessi pasowania na ucznia 🙂 prawdziwa uczennica z niej teraz!!!

shantall super że wszystko ok 🙂

• Mamusia
a u nas wielka wanna i tez nikt nie korzysta, bo tylko szybki prysznic teraz. Na nic wiecej nie ma czasu...

A wiec tak... Na badaniu ciezko bylo ja uspic, ale po pol godzinie marudzenia sie poddala. Caly czas u mnie na raczkach w okropnej czapce i zelem pod czapeczka 😞 Okropny widok. nie zycze nikomu. serce sie kraja.
Ordynator kontrolowal badanie i stwierdzil ze nie mamy sie czym martwic 🙂 Jeszcze dokladnie przeanalizuje caly wykres i za tydzien mamy zadzwonic. Nigdy nie spotkalam tak superowego lekarza, no ale pracuje z dziecmi wiec to powolanie na pewno.
Teraz piore ostatnie ciuchy na jutro, jeszcze prasowanie mnie czeka, ale to tez jutro...

Dzisiaj po badaniu pobieglam sobie zrobic malutki prezencik i kupilam ponczo - zajebiste! mozna nosic na plaszczykach i na kurteczkach, jak rowniez na koszulach.Juz wczesiej sobie upatrzylam ale drogie bylo a cos ostatnio z kasa krucho, caly czas wydatki. No ale moje kochanie mi dzisiaj dalo kaske. Sam sobie niczego nie kupuje tylko na mnie wyklada. Zawsze powtarza, ze woli byc dumny ze mnie i ze uwielbia jak ja ladnie wygladam. Tak szczerze to mam wyrzuty sumienia troche ze wszystko na mnie idzie, tylko ze jak cos mi sie podoba to musze to miec ☺️ ☺️ ☺️

Teraz tesciowie przyjechali w odwiedzinki. Tak wiec dobrej nocki wiedzmy.
Jak dam rade to jeszcze jutro wejde sie pozegnac z wami przd wyjadem. Ciao ciao

• Mamusia
Anula życz mu powrotu do zdrowia a Tobie życze złotej cierpliwosci 🙂 🙂 🙂

Jak na złosć ma wyłączony telefon i nie moge sie dodzwonić do niego więc mam nadzieje ze wszystko ok 🤢 a pracuje jako operator wóżka jezdniowego i fadromy w zakładzie przetwórstwa drzewnego. Co prawda nie w zawodzie, bo jest mechanikiem samochodowym, ale wszystko przed nami.

O właśnie nie chwaliłam się. Z passaciorka wskoczylismy na Opelka Frontere. Super sprawuje się w terenie i mega pakowna. I gigantyczna. Ale tym to już na pewno nie będe jeździć 😠

A teściowa jest... no nie bede kończyć. Ploty mnie tylko wkurzają później. Mówisz jej coś w zaufaniu i tajemnicy a potem wszyscy o tym huczą i na to mnie szlak trafia 😠

Beatko z facetami gorzej niż z gromadką dzieci !!!

• Mamusia
RENI BO TAK POMYŚLAŁAM,ŻE MOŻE TEŻ W STRAŻY,ŻE SIĘ MARTWISZ 🤢 KURDĘ JA TO WIECZNIE SIĘ STRESUJĘ JAK MÓJ NIE ODBIERA,ALBO POZA ZASIĘGIEM,BO WIECIE ON CAŁY DZIEŃ ZA KÓŁKIEM CZASAMI PO 500KM DZIENNIE ROBI W OBIE STRONY,A WARIATÓW NIE MAŁO WIĘC SIĘ UMÓWILIŚMY,ŻE JAK DZWONIĘ I JEST U KLIENTA TO MNIE "ODRZUCA"I WIEM,ZE WSZYTKO OK 🙂

VEL NO SUPER WIEŚCI I UDANEJ PODRÓŻY!!!!

JA NIE LUBIĘ PONCZ:P :P

NIEBO KTO POWIEDZIAŁ,ŻE ZA GROSZE SPRZEDASZ TE ZAPASY.

DOBRA ZMYKAM JUŻ LASECZKI POPRZYTULAĆ MARUDĘ BO SIĘ ŁAZI:laugh:

BUZIAKI I KWIAT DLA RENI!!! 😘

• Mamusia
O dzięki Anulka! Tym samym stukła mi 90-dziesiątka 🙂

Beatko, mamy starszy samochodzik, bo nie chcieliśmy elektroniki bo już dała nam poważnie w d... przy passacie, więc decyzja 96r. Stary bo stary ale przynajmniej w teren nie szkoda.

Uff mężulo przyjechał. 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja zawsze Beatko przegrywam licytacje 😞 brak wprawy.

A tak poza tym to QWA MAĆ mój zakład pracy się pali. Całe zaplecze produkcyjne. Ponoć potężny pozar. 30 jednostek i słuzby chemiczne. Po wode zza oknem nawijają na okrągło! Nie dosć ze jesteśmy w upadłosci to jeszcze pozar. Jak się pier...oli to wszystko na raz. Coś czuje na kosciach ze chyba będzie wychowawczy albo nas pozwalniają 😞 😞 😞 czyli brak dostawy kaski 😞 No to mam piękną noc 😞