Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
HEJ 🙂

A JA NAWET NIE WIEM O KTÓREJ MOJE DZIECKO WSTAŁO ☺️ :laugh: :laugh: BO DZISIAJ KOLEJ Ł I SIĘ NIĄ ZAJĄŁ A JA POSPAŁAM,TERAZ POJECHAŁ NA MYJNIE A MY URZĘDUJEMY 🙂

JA TEŻ UWIELBIAM ESCADĘ,MAM TRZY 🙂ONE SĄ TAKIE SŁODKIE A JA WŁAŚNIE TAKIE LUBIĘ NAJBARDZIEJ,MAM MOON SPARCLE,OCEAN LOUNGE I PACYFIC PARADISE 🙂

ZIMNO U NAS JAK CHOLERA 😞NIE MAMY PLANÓW NA DZISIAJ

MIŁEGO DNIA 🙂KWIAT DLA PANI MAGISTER:P :P

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hihi faktycznie - ale to nie tego gratulowałam Kathy 🙂

a wiecie co wczoraj ten mój wymyślił - że Rozalka jest marudna bo ma za mało jedzenia i jak była z nim i karmił ją gdy tylko zamruczała to była taka spokojna i się świetnie bawili razem i nawet przespała 4 godziny w dzień 🙂 prawda że nieźle 🙂

• Mamusia
hej babeczkie

pomóżcie mi... wczoraj na wieczór dałam Małgosi kaszę z czekolada tą z hippa po 6 miesiącu i... dzisiaj jest cała wysypana takimi drobnymi krostkami dołownie cale ciało nawet we włosach jedyne co ma czyste to nogi pupę i kokosię.... miałyście cos takiego ... co to może być??? 🥴

• Mamusia
Dziendoberek

my wczoraj wieczorem do 22 szalelismy z malym nie chcial spac to go wymeczylismy na podlodze przesuwal sie o 180stopni heheh i z plecow na brzuch ubaw jak nic...a pozniej laskotanie a najlepsze bylo kiedy Rab zaslanial sie poduszka i Gdzie jest Ethan....Tu jest heheheh maly brechtal sie jak nigdy

Radzia mysle ze ta kASZKA...czekolada jest bardzo silnym alergenem...i jezeli twoja jeszcze do tego ma oslabiony organizm to moze tez ja wysypac szybciej przez jakis alergen

• Mamusia
Dzieki babeczki już jestem spokojniejsza... a Olcia nie wsunie bo ma alergie na kakao ale inaczej jej sie objawia ... otwieraja się jej rany na zgięciach masakra ale za to białą czekoladę wsuwa jak szalona... oczywiście jak zje jeden batonik na tydzień to nic wielkiego sie nie stanie ale jak zje kilka to zaraz mamy jazdę w domu... ostatnio kupiłam Małgosi zupke pomidorową i ona zjadła połową a połowe Olcia na wieczór obie były wysypane ale lekko i elocom poskutkował a teraz jest dość sporo wysypana ale to chyba to kakao

• Mamusia
hmmm szkoda troszkę - życie bez czekolady... ale o ile bym była chudsza bez czekolady 😉 - nie ma tego złego i na szczęście jest już pełno batoników w białej czekoladzie więc dadzą radę dziewczyny 🙂
a mi sie dziś nie chce ... nic mi się nie chce - nie mam pojęcia co mam ugotwoać na obiad - a Grześ mnie wczorja w każdej chwili wkurzał - mówię musimy jechać do marketu - on poszedł do kuchni i stwierdził - mamy pełno rzeczy w lodówce ewentualnie napisz mi czego Ci brakuje - to napisz mi kartkę to jutro Ci po pracy kupię - no tak mamy jakieś wędliny które tylko G je... rety a ja też nie potrafię tak napisać to i to - idę po sklepie i widzę że to jest spoko że na tamto mam ochotę... ufff, a jak na złagodzenie złego nastroju zadzwoniłam do mojej siostry to wyczytał w necie że gdzieś się pali i mnie zagaduje..... I to tak caly czas, albo mówi ale my mamy dobre dziecko - Wiktor(jego kolega który ma synka o 8 miesięcy sstarszego od Rozalki) to do tej pory niewyspany przychodzi do pracy - a ja w tym tygodniu tylko musiałam gimnastykować z Misią na rękach żeby ją uśpić gdy on chrapał i wstawać o 5 rano do dziecka...
no to się pożaliłam

• Mamusia
hehe, moj G ma podobnie bhrka, jak Mała siebudzi to ja sie nią zajmuję, bo on do pracy bidulek. w sumei sie tak ze 3-4 razy zdarzylo, ale w zeszłą sobotnią noc, jak mial godzinę więcej snu, mała go wybudzila na pare minut, to po obiedzie poszedł spać, bo taki był przez nią niewyspany....

• Mamusia
kurde nawet imiona mają takie same 🙂
rety nie wyobrażam sobie bycia z kimkolwiek innym ale ten G to mnie wczoraj wkurzył permanentnie i to tak sączył swoją paplanine a z każdą chwilą byłam coraz bardziej zła na niego

a wczoraj gdzies rzuciłam mój telefon(którego bateria wczoraj była na wyczerpaniu) i czuje się z tym źle że nie wiem gdzie on jest... no i na pewno już padł więc nie wiem jak go znajdę

• Mamusia
no, bo juz doszłam do tego jak co sie działo ze mi sie suwaczki nie chciały aktualizowac. otóż nie wiem dlaczego, ale na moim kompie mogę raz na dzien tylko coś w ustawieniach robic, bo za drugim razem w ogóle tego nie "czyta". jakbym teraz chciała cos podziałac w ustawieniach to nic nei zrobię.... dziwne ale prawdziwe.

• Mamusia
hello ja po zakupkach spozywczych i własnie pichce kurczaczka w piekarniku -mąż podłącza sprzecik (DVD) i zajmuje sie małą .
My tez dzisiaj pobudka o 5 bo zrobiła kupona.
Anulka ja tez jestem wierna " escada ocean " to moje the one
CK euforia -właśnie mi sie kończy ale powiem szczerze ze mnie nie zachwycił. Mój number 2 to Organaza Givenchy ale tylko złota.
Ja nie wiem jak to jest zawsze podoba mi sie to co najdroższe i nawet jak nie patrze na cene to zawsze wybieram to co najdroższe. Mój D mówi ze ze mna to on musi 24 h w pracy bo jestem droga w utrzymaniu i jak Hanka bedzie miał taki gust jak ja to on szybko osiwieje 😉

• Mamusia
HEH SABINCIA NO TO JA TEŻ TAK MAM,ZE JAK MI SIĘ COŚ SPODOBA TO ZAWSZE DROŻYZNA I JUŻ SIĘ PODNIECĘ CZYMŚ,ŻĘ ŚLICZNĘ A JAK SPOJRZĘ NA METKĘ TO MI SIĘ SMUTNO ROBI 😞 😞 😞 🤢

RADZIU MOIM ZDANIEM TO 100% UCZULENIE NA CZEKOLADĘ ZAUWAŻ,ŻE WIĘKSZOŚĆ RZECZY DLA MALUCHÓW JEST PO 9-TYM MIESIĄCU 🤢 NIE DAWAJ JEJ TEGO NARAZIE,BO BIDULKA SIĘ MĘCZY,A TYM BARDZIEJ JAK OLCIA MA TO DUŻE PRAWDOPODOBIEŃSTWO,ŻE I GOSIA BĘDZIE MIAŁA ALERGIĘ 😞

A MY POSZLIŚMY PIECHOTKĄ DO TESCO NA SPACEREK OKOŁO 1KM W JEDNĄ STRONKĘ I JUŻ OCZYWIŚCIE 130ZŁ POSZŁO,KUPIŁAM DZIEWCZYNĄ FUTRZANE BLUZY SUPER BYŁY:P :P I MAŁEJ ŚLINIAK TAKI JAK CHCIAŁAM Z RĘKAWKAMI,ALE TAKI ŚMIESZNY BO PANI DOKTOR,ZROBIONY NA WZÓR LEKARZA,NO I BALETKI JESZCZE JEJ KUPIŁAM 🙂WOGÓLE BYŁY TAKIE SUPER RZECZY Z TEGO CHEEROKE,ŻE MYŚLAŁAM,ŻE SIĘ POSIKAM,KOMBINEZONY,FUTRA,ALE CENY DOŚĆ DUŻE WIĘC POCZEKAM NA PRZECENĘ,A JAKIE BYŁY CIUSZKI Z PROSIACZKIME I KUBUSIEM I BUTY 🙃 NO I WOGÓLE TESCO ZROBIŁO WŁASNE RZECZY TZN WYPRODUKOWANE DLA TESCO BUTELKI,SMOCZKI,ŁYŻECZKI,KUBECZI ITP ITD ŚLICZNIUSIE WSZYSTKO I FAJNE CENY,I NAWET TE TRÓJDZIELNE POJEMNIKI NA PODRÓŻ DO ODMIERZENIA MLECZK TAKIE JAK Z AVENTU I PO 9ZŁ,JA OSOBIŚCIE NIE LUBIĘ KUPOWAĆ RZECZY MARKI TESCO,ALE TE BYŁY NAPRAWDĘ SUPER I PIĘKNE KOLORKI 🙂

ALE SIĘ ROZPISAŁAM WYBACZCIE ☺️

• Mamusia
ALE HANIA SUPER WYGLĄDA,CHCIAŁAM DAĆ ŚPIĄCEJ KRÓLEWNIE KWIATUSZKA,ALE JESZCZE NIE MOGĘ,ALE BĘDE PAMIĘTAŁA I POLECI DO NIEJ 🙂 🙂

NO JA BYŁAM POD WRAŻENIEM TYCH RZECZY COŚ TE MISECZKI ITP POD WZÓR TOMMEE TIPPEE,TAK PODOBNIE ZAMYKANE I KOLORKI ŚLICZNE 🙂

A JA Z TYCH KOLMINEZONIKÓW NIE MOGŁAM TAKIE PUCHATE COŚ JAK RENIFEREK MÓJ I GOŚ,TO NP BYŁY WE WZÓR ŻYRADY,ALEBO TAKI RÓŻOWY ALE KARAKUŁY W KOLORZE BRUDNEGO RÓŻU,NORMALNIE NIE MOGŁAM,ALE CENY OKOŁO 90ZŁ 🤢 WIĘC SIĘ NIE SKUSIŁAM,ALE JA BĘDĄ PO 30-40 NA PRZECENIE TO NAPEWNO KUPIĘ,NO TĄ BLUZĘ-KURTECZKĘ CO KUPIŁAM DZISIAJ PINESCE TO BYŁA ZA 56,A Z PRZECENY ZA 28 🙂POKAŻE WAM ZARAZ 🙂:P A CO:P :P

• Mamusia
to ja za to dalam śpioszkowi 🙂
Anulka Ty powinnaś pracować w reklamie - aż zachciało mi się jechać do tesco 🙂 ale takie duże to jest tylko po drugiej stronie Krakowa więc... jak będą przeceny to dawaj znać 🙂
a ja Mojej jako że wcinała wczoraj kaszkę malinową jak szalona chciałam malinowe piciu kupić ale było dopiero od 5tego miesiąca i kupiłam jabłuszko z melisą 🙂 - może jej posmakuje i uspokoi czasem 🙂 a na wszelki wypadek bedzie dla G na uspokojenie 🙂

KUrde aż mnie ciekawi za co Auri się przebierasz 🙂