Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no no beti. respect 😉
a jaki masz jeszcze tatoo???

anulka, ja dzis miałam prawdziwe ciuchowe zakupy w tesco 😉 dostałam wczoraj wypłate ze szkoły językowej to zaszalałam... kupiłam Karolce kurteczke z polarową podszewką, jasnoniebieską, śliczna jest. do tego kupiłam jej takie sportowe buciczki i 3pak bodziaków. i herbatke jabłko-melisa. jej ulubiona 😉
w butach i kurtawce juz dzis była na cmentarzu. dzis bylismy u Grzeska w miejscowości, jutro u mnie. wyglądała odlotowo. jak ja ja uwielbiam "stroić" 😉

• Mamusia
hihi Niebuś przypomniało mi sie jak w "my name is Earl" jedna z bohaterek pierwszego planu poszła do urzędu coś załatwić i nie pamiętała daty urodzenia swojego pierwszego syna więc sprawdziła na pośladku bo miała wytatuowane a drugiego na pośladku swojego mena 😉
pomysł spoko - ale ja pewnie nie potrafiła bym podjąć takiej decyzji

no właśnie ja tek się zastanawiam czy brać Młodą na cmentarz no i może wezmę - skoro Karolcia była 😉 to co Rozalcia nie będzie...

no i Grzesiowi się marzy piwko takie miodowe sprzedawane w sklepie niedaleko Tesco to może też go market wyciągnę 🙂

hmmmm Edi Anulka przyznajcie się że to taka kryptoreklama:P

• Mamusia
wiesz, bhrka, ja sie zastanawiałam czy dobrze zrobiliśmy, niby o 15 jechalismy, ale juz bylo tak przerazliwie zimno, ze Mała jeszcze w koc opatulilismy od pasa w dół. miała rajtuzki, sztruksy, skarpetki i te buciki (bardziej dla szpanu niz zeby ja grzac miały) i bałam sie ze mi sie zaziębi, bo bylo tak cholernie zimno, ze sozk. ja sie tez w prochowcu wybrałam, i w aucie sobie na cycusie pieluchę dałam, bo sie bałam ze se je zaziębie i będe miała zastój mleka, bo mi tak zimno było..brrrrrrrrrr, oblecieliśmy te groby expresem...

• Mamusia
KURCZĘ PODPUSZCZACIE ZAZDROSZCĘ WAM TROSZKĘ TYCH TATOO 🤢 ALE JA MAM DWIE LASKI WIĘC PODPOWIEDZCIE COŚ JAKBYM MOGŁA COŚ WYKĄBINOWAĆ Z JESSI I VANESSKĄ:P :P :P

MY SIEDZIMY WYPILIŚMY KILKA PIFEK I JUŻ SIĘ ZDĄŻYLIŚMY Z 5 RAZY POKLÓCIĆ,WKURZA MNIE TEN MOJ STARY 😠 😠 😠

NO MY JUTRO OD RANA CMENTARZE I MAMY 3 DO OBJECHANIA 🙃

• Mamusia
KURCZĘ PODPUSZCZACIE ZAZDROSZCĘ WAM TROSZKĘ TYCH TATOO 🤢 ALE JA MAM DWIE LASKI WIĘC PODPOWIEDZCIE COŚ JAKBYM MOGŁA COŚ WYKĄBINOWAĆ Z JESSI I VANESSKĄ:P :P :P

MY SIEDZIMY WYPILIŚMY KILKA PIFEK I JUŻ SIĘ ZDĄŻYLIŚMY Z 5 RAZY POKLÓCIĆ,WKURZA MNIE TEN MOJ STARY 😠 😠 😠

NO MY JUTRO OD RANA CMENTARZE I MAMY 3 DO OBJECHANIA 🙃

• Mamusia
NIEBUŚ U NAS CIĘŻKO O STUDIO 🤢 🤢 BO TO WIOCHA 😞KURCZĘ CHCIAŁABYM WYTATUŁOWAĆ MOJE LASKI,ALE W TAKIM MNIEJ WIDOCZNYM MIEJSCU I NIE WIEM JAK 🥴 TAKI BÓL BYM ZNIOSŁA,ZNIOSŁAM CC,ZNIOSŁAM SN TO I TATOO ZNIOSĘ,ALE KURCZĘ BEZ PIFFKA PRZEZ 2 TYGODNIE:P :P :P :P :laugh: :laugh: ŻART 🙂

DZIĘKI NIEBO A TY POZDRÓW TWOICH CHŁOPACZKÓW OD NAS 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Cześć Laseczki, udało się do Was zajrzeć 🙂
Kto się tatuuje i jak?Bo ja nic nie wiem ☺️
Niebo się tatuuje?Nie wierze.Zoltri- nasza świruska już prędzej 😉 :P
U nas coraz lepiej- czekamy na srodową wizyte u dr Bahma w Aachen. Ale ja juz w ta operacje wątpię, bo sa takie postepy rehab.-Kamila tak rusza ręką,że chilami byście się w ogóle nie zorientowały,ze coś jest nie tak 🙂
Poza tym było w dzien dobry tvn o splotach-było to 29.10 ok 10 rano i przyczyniłam się do powstania tego programu ale jestem wk...na lekarza, bo pieprzył ( co zreszta napisałam na forum)- dla niego to normalne,że rodza sie okaleczone dzieci.Trzeba tylko żeby powstały osrodki leczenia w Polsce i tyle.to jest zdanie tego h...połoznika.
Wejdzicie i obejrzyjcie ta dyskusję i wczesniejszy filmik.Potem w studiu jest cała dyskusja.
http://dziendobrytvn.plejada.pl/29,25586,wideo,,127755,uszkodzenie_splotu_ramiennego,aktualnosci_detal.html
Kiepsko tez,że zaprosili matkę,która była mocno niekumata i nieprzygotowana do dyskusji 🤢
Ja nie mogłam wystapić, mimo,ze chcieli, bo nie bede srała we własne gniazdo- nie chce zeby mnie pozwalaniali ze szkół rodznenia....
Na groby jutro nie ide, bo nie bede sie pchała w te tłumy z małą.
Mam pytanie- od czego mogą byc podkrazone oczy u dziecka?Martwie się- pytałam lekarza ale zbagatelizował problem- boje sie,że to alergia...
Kawitaek dla.... 😉