Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wymiękłam ......... są boscy 🤪 🤪 🤪 i te zabójcze prowokujące uśmiechy....
Kathy - próbuj - choć fotek nie zdążyłam zobaczyć...
Anie - przecież wiecie że jesteście super mamuśkami 🙂 - my też o tym wiemy
Renia ja też jutro szkoła - ale jutro tylko jedne zajęcia i dziekanat
Edi - będę pierwsza- niestety- bo Grzes jutro robi i przyjezdza jego siostra ktora zaopiekuje sie małą na czas moich zajęć - i jego brat który pomoze mu skonczyc wreszcie tą robote... no i obydwoje na 7 chyba mają być
a ta stara cholera G chrapie ze aż uszy bolą i oczywiście dzien bez wkurzenia krysi był by dniem straconym...
ja dziś znów miałam dzień telefonu i dało mi się zaprosić niemal wszystkich z mojej rodziny... oczywiście G zadzwonił do swoih rodziców zeby zaprosili kogo tam chca... 😠
ale tym mnie nie wkurzył - ja jestem twarda
tylko od kąd sama nie pale wkurza mnie zapach palenia... a nasz współlokator ciągle... i toczę z nim bój żeby na balkon wychodził ale dziś znowu palił w środku... i okazało się że on wychodził ale G nie chciało się wychodzić i dlatego namawiał go zeby sobie podpalać w środku - niby głupie ale .... rety - chyba już pójdę spać

a zębulków - zazdroszczę 🙂

• Mamusia
dziendoberek!!!!

my tez wczesnie nie spimy\

mlody szaleje z moim wujaszkiem a ja mam troszke czasu

zaraz lecimy na tarrg(jak mi tego brakowalo) bo niby zarzbiste spodnie sa za jedyne 23zl rurki ale sa naprawde swiene kuzynka ma i takie same w sklepie ok 100zl

mleko na zosc dzien przed wyjazdem mi sie skonczylo i lece szukac czy nie maja polowy puszki bo znow 35zeta na dzien wydac to masakra a nie wiem czy mi sie zmiesci jak cos do torby kfffiat dla Kathy za nadie

• Mamusia
hej 🙂

my też juz nie śpimy 🙂nawet się zlitowałam na Ł i wstałam o 7 nakarmić malutką 🙂

teraz pożeram upieczoną kiełbaskę i popijam kawusią:P

no ja też absolutnie przy małej nie palę,chciaż jest -5 na dworze wychodzę na balkon,jeszcze nigdy przy niej nie zapaliliśmy.
wcześniej jarazliśmy w domu i wszstko śmierdziało,ciuchy,firany itd

my popołudniu jedziemy do babci bo tam ta ciocia jest więc posiedziemy a i ma dla mnie królika dla Pineski więc będą zupki na króliczku wychodowyanym przez dziadka:P

miłego dnia!!!!

• Mamusia
hej lasencje

widzę że wczoraj jeszcze temat pociągnełyście 🙂

Anula masz odemnie kopa i wielkiego całusa zarazem jestem dla mnie wielka 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

My w domu też nie palimy i nikomu nie pozwalamy, wychodzimy na strych.

Ja czekam na Gosię i obsnarujemy was każdą z osobna:P Jak obrabiać dupska to na całego:P

Popołudniu mam jeszcze gości więc idę zrobie jeszcze sałatkę gyros 🙂 mniammmm uwielbiam ją.

Buziaczki i ogromny bukiet dla Anuli kochanej.

• Mamusia
DZIĘKI RADZIULKA 😘 😘 😘

HEHE TYLKO POTRZEM SZCZERA RELACJA Z OBSMAROWYWANIA DUPY:P :P :P Z CHĘCIĄ BYM SIĘ Z WAMI SPOTKAŁA BABSZTYLE 🙃

UCAŁUJ GOSIĘ I OLIVCIĘ OD NAS!!!! 😘 😘 😘

A W DUPĘ MOŻESZ MI NAKOPAĆ MAM WIELKĄ WIĘC ZBYTNIO NIE POCZUJĘ:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
alez dzis jest piekny dzień!!! byłśmy na dlugim spacerze połączonym z penetracją sklepów 😉 kupiłam Małej czapkę i kapciuszki, a na 1szy ząbek dostała szczeoteczkę i zabawkę 😉 takiego słonia z dluuugimi uszami zakończonymi gryzakami. fajny jest. dzis będziemy 1szt raz kosztowac owocków. mamy taki mus bananowo-jabłkowy, był w 1dnym z tym pudełek gratisowych. G na podwórku, moja sister wzięła na chwilę Karolkę, wiec łapie za szmatę i dawaj. a drugą robie obiadek

hello girls

my ze spacerku wrocilismy 🙂 super pogoda...za chwile dam Czukusiowi kaszke i mykamy do markietu zakupy porobic 🙂 przyjedziemy to kapu-kapu i lulu...wczoraj Nadia zrobila nam takie kapielisko w pokoju,ze szok tak pluskala :laugh:

wpadlam sie zamledowac :P 🤪

buziaki

Edi Kochana kwiatekczek for you

• Mamusia
Hej dziewczynki!!! Ja tez dopiero teraz zawitalam. Dzis bylam u fryzjera i scielam troche wloski. Potem spacer,zakupy,ikea... uff.. A teraz Mariano kapie So, a ja na necie.
Mam pytanie kochane. Sofia znowu od 4 dni nie robi kupki. W zwiazku z tym okolo godziny 17-tej zastosowalam czopek glicerynowy.Ale minely 3 godziny i nic...Czy ten czopek dziala szybko.. czy to trzeba czekac dlugo...Msrtwie sie troche.Napiszcie mi cos...

• Mamusia
hejka!
Mała juz wykąpana śpi.
ja byłam na basenie, uwielbiam pływać 🙂
my dzis daliśmy pierwszy raz ciapkę owocową jabłuszko-banan, ale Mała sie pokrzywiła i moze ze 3-4 lyżeczki tylko zjadła... i od wczorajszego poludnia kupy nie ma... u nas 5 kup to nirma była, a od kilku dni 1 na dzień a t5eraz nic....martwi mnie to trochę..
teraz oprózniła oba cyce i spi 🙂 a ja idę zrobić koalcyjkę, i jakiś film wrzucimy. caluski wiedzmy!

• Mamusia
hello kobietki!!

a my dzisiaj mielismy dłuuugi i męczący dzionek 🙂)
Piękna pogoda, wiec sporo spacerowaliśmy. Janek przespał wiekszość czasu a mi nogi do dupki właża 🙂)
troche popichciłam i upiekłam szarlotke z cynamonkiem 🙂
no i Janek miał gości, przyjechał kyzyn Krzyśka z zoną. Jestem tak padnieta że zasypiam na siedząco...ale jeszcze na chwile wpadłam tu do Was. 🙂

jutro tez ma byc tak pieknie jak dzis, chyba sie wyrwe do Wrocka na ploteczki. Moj mąż jedzie jutro na mecz wiec pewnie bedzie zmęczony, a wogle ostatnio tak mi podnosi ciśnienie że nawet nie mam ochoty gdziekolwiek z nim jechac 🤢

kfiatek dla edith ja równiez uwielbiam pływać 🙂