Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 no Anulka dasz jakos rade...ale ja pękam... bo niby tylko pare ciast mam, piec ale z tym urwisem? w czwartek wieczorem ma przyjechac moja jedna siostra zeby pilnowac Rozalki 🙂 - to chociaz tyle. Z resztą ja mam dosc Mała kuchnie i nawet nie wiem gdzie te ciasta będe wyjmowała...
a pchacz super i w super cenie 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski

Anula właź na gg bo my z reni też prezentów szukamy

dla Olci mam http://allegro.pl/item811202435_hello_kitty_rozowy_slodziak_zegarek_zobacz.html

a dla małej skoczka licytuję

u nas po staremy za jedynym wyjatkiem że R ma od piatku focha i nie wiem dlaczego ale niech sobie pomilczy 🙂

buziaczki dla was

Kropeczek zaraz biegać zacznie... nasz skarb 😘

• Mamusia
zapraszamyna GG:P

przepis:

1 kapusta pekińska
2 małe jogurty naturalne
ketchupmały majonez
2 filety z kurczaka podwójne nie za duze
5 ogórków konserwowych
puszka kukurydzy
1/2 cebuli
1 przyprawa gyros

kapustę poszatkować ogórki pokroić w kostkę, filety usmazyć z cała przyprawą na oleju (pokrojony w drobna kostkę) dać do miseczki z ręcznikiem papierowym aby odsączyć tłuszcz
jak wystygnie układać warstwami

mięso
majonez pomieszany z jogurtem kestchup
kapusta
ogórki
majonez z jogurtem
kukurydza
cebula
majonez z jogurtem
kapusta

ja jogurt z majonezem wymieszałam i dodałam 2 zabki czosnku bo lubimy

sałatka bomba nawet w drugim dniu
smacznego!!!

• Mamusia
a ja mam [email protected] 🙂
musze sobie was wpisac na gg 🙂 gaduły 🙂
no zdjęcia piękne 🙂
ja się zastanawiam czy nie wziąć fotografa - tz koleżanki na te Chrzciny - ale chyba lepiej sobie zrobimy jakąś sesje we 3 🙂
a z drugiej strony to moja siostra ma wypasioną lustrzankę i robi świetne zdjęcia tylko że trzyma ten aparat u naszych rodziców wrrrrrrrrrrr

a Młoda dziś ma jakiś szalony dzień ciągle chce siedzieć a nawet sama nie ma siły na to, głowa jej ucieka... a gdy tylko ją położę to jest jęk i nogi ręce w górę....

• Mamusia
Czesc kochane!
Przede wszysktim Sofi w koncu zrobila kupke...ba kupasa!!!! W nocy z piatku na sobote. Tak wiec odetchneismy z ulga. Mam nadzieje,ze bedzie teraz bardziej regularna.

Musze Wam powiedziec,ze wczoraj z Mariano pelen seks. Normalnie dalismy czadu.Ja sie seksownie przywadzialam, Mariano zrobil atmosfere i tak upojnie spedzilismy do 2 rano. Normalnioe nie pamietam kiedy tak bylo ostatni raz.

Poza tym u nas pieknie. Wydaje sie,ze jest wiosna. Ponad 20 stopni,slonce...cudo. Sofia tylko w ostatnich dniach jest baaaaardzo rozdrazniona. I... wstaje ostatnio o 6.30... ni nie chce spac dluzej za zadne skarby.

• Mamusia
HEJ, DZIEWCZYNKI:p
U NAS NOCKA PIEKNIE.WYSPALAM SIE KONKRETNIE, I WSZYSTKO BYLOBY OK, GDYBY NIE DOBIJAJACE PROBLEMY OSOBISTE 😞

PAULINKA, SUPER, ZE Z MARIANO TAK WAM SIE UKLADA! KFFIATEK ZA TEN SEKS 😉

ANULA, PCHACZ SUPER, TANSZY OD TYCH FISHEROWSKICH, WIEC MOZNA KUPIC 🙂 TYLKO TAK SIE ZASTANAWIAM CO MOJA REHABILITANTKA POWIE MI NA TEMAT CHODZIKA...PEWNIE ZJEBKE DOSTANE... CZEMU WLASCIWIE NIE POLECA SIE CHODZIKOW?

• Mamusia
anulka moje gg 5152702

a druga anulko bo niby sa wiekszym zagrozeniem niz normalne chodzenie wiecej wypadkow statystyki...ogolem nie sa dobre na bioderka dzieci

bhrkja to niech siostra sie szkoli a nie marnuje aparat w szafce...te sa z sesji co przyjaciolka mi robila...a na chrzciny bede mialaprofesjonaliste a w restauracji chrzestna porobi czasem zobaczymy jak to bedzie

ale na pewno nie chce isc do fotografa i usiasc a za mna jakies kiczowate tlo

• Mamusia
biedna Anula ...
ale chyba tylko te chodziki takie w które się wkłada dzieciaczka są niepolecane - a to są takie pchacze - podpórki
a ja jestem uziemiona bo chyba w sobote jak siostra Grzesia wychodziła z Rozalka na spacer dałam jej mój klucz do domu... no i o nim zapomniałam 🤢

Bichito ja też Ci wyślę 🙂 jak Cie znajdę 🙂 Krysia