Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dobry wieczor mamuski

Nadzia dzisiaj nie spala caly dzien-jestem wykonczona...wlasnie maz ja usypia bo nie mozemy jej ujazmic 🤨 ze tez ona nie jest zmeczona??-bo ja padam na ryjek...nie wiem ze ja dzisiaj obaid zdazylam zrobic i salatke to sie dziwie... 😲
smigam czytac co tam u Was?? 😘

Moja mala tez ma zaparcia-daje jej wtedy herbatki koperkowej i robi za kazdym razem 🙂 niesety daje sie ja tylko raz dziennie...ale pozniej klade ja na bzuszek i przez to,ze rusza nozkami automatycznie masuje sobie go...miedzy mleczkiem daje jej tez wody przegotowanej do picia 🙂 i robi ladne kupki-a po tej herbatce koperkowej to chyba razy 3 w 1 :laugh:

Niebus moja mala tez wyła jak szaolna jakby jej ktos nogi albo rece wyrywal-aa teraz dziecka nie ma dzisiaj wlaczylam jej ta karuzele z pszczolkami to dziecka nie ma aa i dzisiaj raczka machnela jedna pszczolke hehehhhe :laugh:

Aniutka wiem,ze witamine K podaje sie jak sie piersia karmi jak juz przejdziesz nabutelke to odkladasz 🙂

wlasnie zajadam ta salatke z grosa miam jest pyszna i tania no i szybka-ktora chce przepis??? :P

okej lece juz spac bo niby spi cale noce (np.wczoraj poszla spac o 22 i spala do 6.30 ...bez zadnej pobudki... 🤪 )...ale nie wiadomo jak dzisiaj 🤪 :P buziaki tesknie za naszym kilkaniem bo w kolko sama pisze ale mam nadzieje,ze trafi sie tak ze trafimy na siebie 😘

• Mamusia
nocny powrot...moje dziecko aniolek powiedzmy zostal dzis pierwszy raz w obcym domu -kuzynki z moja mama i reszta familiady bo ja odwozilam swojego do wroclawai do kumpla a nie chcialam malego juz meczyc:P:P:P:P

nie zatrzymywalismy sie co dwie godziny bo wtedy bym moze dojechala na jutro...czasem maly zamarudzil albo na odbicie musialm go wyjac i na moich kolanach polozyc podczas jazdy wiem ze niebezpieczne ale mus...za to teraz nie bedzie w siedzisku jezdzil...w niemczech bylo 30 stopni i sie gotowalismy ale moje malenstwo potrafilo sie bawic swoja zabawka Tiny love samo ....Moj kochany jechal 800km z jednym orzestankiem tylko ja po promi Francje Belgie Holandie i niemcy wzielam ponad 500 km a pozniej znow moj i Polska na pieknej drodze z Drezna myslalam ze oszaleje wyboje jak w parku rozrywki:P:P:P:P

A niemcy powaleni na drogach z 200 zapieprzaja jak nic:P:P:P:P

dzis kupilam w koncu mate Rainforest za 150 zl Nowka z dostawa gratis a jutro aukcja sie konczy na moj lezaczek 🙂 🙂 🙂: 🙂 🙂 🙂 🙂)

aha i moj maly zaczol ryczec 50 km od domu juz ze zmeczenia...i dzis to samo u kolezanki ale w samochod go wsadzilam myslalam ze usnie a tu lipa przez kolejna godzine nie bylo dziecka dopiero w domu po dluzszej gadulcowej zabawie:P:P:P

a pozniej matka znow dziecko spiace zostawila i pojechala po lozeczko bo nie wzielam swojego dostalam prawie nowke:P:P:P

lece spac i niebus buziol dla terrorysty:P:P:P

• Mamusia
HELLO MAMUSIE
MY DZIS POBUDKA O 6 TERAZ USNEŁA .
zORTI TY I NASZ MALUTKI PUDZIANEK TO PRAWDZIWI PODRÓZNICY.
KFIATEK DLA WAS.
NIE MAM CZASU NA BRZUSZKA BO KUPE ZAŁATWIANAIA Z MIESZKANKIEM.
NP; POMYLILI MI KLUCZE OD LISTÓW I PIWNICY. 😠
WCZORAJ MIAŁAM POMIAR MEBLI I PRZERÓBKE RUREK OD GAZU.

• Mamusia
hej kochane! zoltri dziekuje za info, tez chce szybko przejechac i martwie sie o ten biedny kregosłup. te foteliki sa tak zaprojektowane zeby byly wygodne ale...

dzis smigne do rossmana i nadam czy cos w promocji ciekawego, tak jak Radzia wspominała w tesco sa chusteczki clean&play pampers za 20zl 4*72.

i poczytalam o pieluchach na roznych forach - dzis kupie huggies 3 ,bo moze moj ma te problemy z pupcia od pampersow(to sie u wielu mam działo) sprawdze innej firmy i sie przekonam. teraz chcialam kupic pampers new baby 3 ale kupie mala paczke huggies flexi na tescik a mam koncowke pampers 2 wiec juz przechodze na 3.

tymus spał od 23 do 7 rano, a ja sie pozalewałam, bo wkladki nie dały rady (spalam jak zabita) , mokre wszystko lacznie z materacem i koldra 🤨

dzis mnie nie bedzie, jade do mamy i na szwedanie po sklepach,bo jest pogoda akurat- nie ma upału 🙂

i musze kupic taki luk z zabawkami do wozka i auta na droge 🙂

• Mamusia
cześć dziewczynki

Reni
coś nie tak z tym twoim brzuszkiem ,mnie nie boli nic i nie bolało ,no może w pierwszym tygodniu,kupiłam minipigułki i juto czekam na męża z rozpietym rozporkiem na lotnisku ,bo już mi się chce! 🤪 🤪 🤪 żartuje ,no moze do domu dojedziemy na kakao ,bo auto bedzię wypakowane po dach to nie da rady od razu
Ale ja bym to skonsultowała z innym ginem ,trochę za długo cię boli 😞

jade po wyniki niuni,bo jeszcze śpi i zostaje babką,tzn.dzis nawet z dwiema bo przyjechała mamy siostra z Czech 🤪 niech bawią 🙃

Niebo
jesteś śliczna ,ale juz sie powtarzam 😎 a ja do innego niz mój kompa to jestem tępak,nawet inaczxej poustawiane ikony na pulpicie mnie wkurzaja ,więc mów mi o tym pomniejszaniu a do mnie i tak nic nie dociera ☺️

• Mamusia
hej babeczki

bardzo mi przykro ale dzisiaj nie będę miała dla was czasu... zabrałam się za robienie sałatek i ogórasów na zimę 🤪 nieznoszę tego robić ale potem fajnie się swoje ze spiżarki wyciąga, a po południu jedziemy an budowę sprzątać

zaczeliśmy rozmawiać ze sobą ludzkim głosem 🤪

buziole i kwiatwk dla Hani za odwagę 😘

• Mamusia
HEJ SŁONECZKA 🙂

WCZORAJ ZASIEDZIELIŚMY SIĘ U KOLEŻANKI I WRÓCILIŚMY DOPIERO OKOŁO 22 ☺️ ☺️ WIEM WSTYD Z DZIECKIEM,ALE ONA SMACZNIE SPAŁA W WÓZKU,A JESSI SIĘ WYSZALAŁA Z KOLEGO BO TO JEJ Z KLASY I JEGO SIOSTRA.

NAJPIERW ODPOWIADAM NA PYTANIA MI ZADANE,BO ZAPOMNE.

RADZIA JA SIĘ TAK BARDZO NIE STRESUJĘ O SZKOŁE,BO TAK JAK WSPOMINAŁAM JESSI JUŻ TAM DO ZERÓWKI CHODZIŁA,ZNA CAŁE OTOCZENIE,TA SAMA PANI ICH BĘDZIE UCZYŁA,KOLEŻANKI KOLEDZY TEŻ CI SAMI WIĘC SPOKO.Z NAUKĄ SOBIE W SUMIE RADZI,JEST LENIWA,ALE INTELIGENTNA I WYSTACZY JEJ COŚ POKAZAĆ A JUŻ ŁAPIE,PISAĆ SIĘ NAUCZYŁA Z LITER Z LAPTOPA:P :laugh: LICZYĆ DO 100 LICZY WIĘC NA POCZĄTEK MOŻE BYĆ NO I CZYTA JUŻ TEŻ W SUMIE TYLKO JEJ SIĘ MYLĄ "SZ","CZ" Ś ITP ITD

RENI MNIE TEŻ NIC NIE BOLI,TYLKO BLIZNA SWĘDZI CZASAMI,ALE TEŻ BYM NA TWOIM MIEJSCU POSZŁA DO LEKARZA,BO COŚ ZA DŁUGO.JA JUŻ SIE KILKA RAZY KOCHAŁAM I CAŁY CZAS MI MAŁO:P :laugh:

ZOLTRI JESTEŚ WIELKA I PUDZIANEK TEŻ!!!

NIEBO I TY TEŻ JESTEŚ KOCHANĄ MAMUSIĄ,A TO MARUDZENIE TYMUSIOWI MOŻE PRZEJDZIE 🙂

SABINCIA NORMALNIE NIE MOGĘ Z HANI,JEST ZAJEBISTA!!!!KWIATUSZEK ZA TE KOLCZYKI 😘 😘

DZISIAJ ZNOWU BĘDĘ MNIEJ BO PRZYJEŻDZA KUZYNKA Z TYM MALUTKIM WIĘC LAPTOP PÓJDZIE W ODSTAWKĘ NA KILKA GODZIN.

CAŁUSKI 😘

• Mamusia
czesc kochane.pisze malymi literami,bo na rece mam sofie z czkawka.tak a propos to macie jakis sposob na czkawke?ona ma kilka razy dziennie i to moze byc nawet 20,30 minut...

wczoraj bylam na koncercie leonarda cohena.super!!!!! wrocilam o 2 do dom.moj maz byl z mala.zostawilam im mleczko i to nawet myslalam ze za duzo,bo 90 ml....a mala So wypila wszystko do ostatniej kropelki...dzis od rana ma dobry humor.caly czas sie smieje i gaworzy....cudna jest!