Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

Ech cos wymysle 🙂moze dam Adam albo cos takiego bo jak dla mnie to nieistotne to drugie imie 🙂
ja wogole nie uzywam swojego drugiego :P
wlasnie wcinam chrupki kukurydziane bo juz taka jestem glodna ze padne a obiad za godzine :P

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a co do wózków ,ja juz 2 miesiace kupilam na allegro axel sie nazywa,bardzo lekki i 3 czesciowy gondola spacerowka i fotelik w kolorze taki mocny zielen do zoltego lekko.i jestem bardzo z niego zadowolona jedynie co przeoczylam zeby kola byly pompowane bo moj nie ma no ale coz:/

• Mamusia
hej mamuski 😁 jak tam samopoczucie, juz dawno tu nie bylam, ale widze ze wiecej nas tutaj 😁 mam pytanko dziewczynki....czuje moja coreczke w brzuszku, czuje jak sie kreci, plywa, ale jeszcze nie czuje kopniec reka, jak dotykam brzuszek, myslicie ze to normalne? nie bede sie martwic bo kazda kobietka inaczej to czuje, ale poprostu pytam, pozdrawiam cieplo i zycze milego wieczorka 🙂

monixa85 napisał:
hej mamuski 😁 jak tam samopoczucie, juz dawno tu nie bylam, ale widze ze wiecej nas tutaj 😁 mam pytanko dziewczynki....czuje moja coreczke w brzuszku, czuje jak sie kreci, plywa, ale jeszcze nie czuje kopniec reka, jak dotykam brzuszek, myslicie ze to normalne? nie bede sie martwic bo kazda kobietka inaczej to czuje, ale poprostu pytam, pozdrawiam cieplo i zycze milego wieczorka 🙂
Moja siostra czula w 23tyg 🙂 🙂 🙂

Monixa ja czuje od 17tyg ruchy.Jak masz ochote to zjedz cos slodkiego poloz sie na plecach i wtedy poloz reke na brzusiu bo tak na siedzaco to moze gorzej je czujesz poza tym lozysko mozesz miec na przedniej scianie a to tez dziala jak amortyzator hehe 🙂
co do wozka to ja wole zgrabniejsze wozki ale to kwestia gustu 🙂 ja mam taki [img size=315]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/2-7348e3cbbb6bfe60ae2e89b7cd4f3259.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
wózeczki fajne ja nadal nie mogę sie zdecydować jaki chce za dużo jest ładnych i tak chyba poczekam do stycznia .

dzięki anitek za ten link o lakach mój znajduje sie na liscie " obniżające ciśnienie leki, takie jak: Cordafen, Dopegyt czy Dihydralazyna, są zupełnie bezpieczne dla matki i dziecka." ja wlasnie lykam Dopegyt.
Monix -anitek ma rację zjedz cos slodkiego i sie kładź a dzidzka zacznie fikać z radosci i poczujesz , na moją to dziala zawsze 🙂

• Mamusia
Dziewczyny czy ktoras z Was bierze moze preparat z magneze Magnum Zdrovit? prosilam znajoma zeby mi kupila w PL taki zwykly musujacy bo stosowalam go w poprzedniej ciazy no i dostalam ten Magnum... zastanawiam sie czy mozna go brac w ciazy bo zawiera dodatkowo witamine E - hilfeee 🙂

anulab84 , mi sie ostatnio strasznie nie chce i brzuch nie ma z tym nic wspolnego , to chyba hormony bo normalnie to nie mam zadnych oporow 🙃

• Mamusia
Witajcie mamusie. Dizisaj rano mialam dziwna historie. Maz odwozil mnei do pracy i wlaczylismy radio. Leciala piosenka Jackson'a Hill the world z churkami dzieicakow w tle. Na refrenach plakalam jak bobr.. hehe nie wiem co sie ze mna dzieje. moze to pod wplywem tekstu a moze pod wplywem muzyki? Sama nie wiem...

A tak z innej beczki - wczoraj polozylam sie spac i oparlam dlonie o brzuch. Nagle poczulam kopniecie 🙂 Nie takie jak do tej pory w srodku tylko takie porzadne, az mi reka drgnela 🙂 A ten liliputek ma dopiero 14cm 🙂