Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witaj sisi fajnie że z nami jesteś 🙂
Ola ty dostałaś dziś kwiatek od mężusia a ja wczoraj :P szok totalny,sam od siebie bez żadnej okazji mi wręczył pięknego storczyka 😆

no1edyta gratulację,bardzo się cieszymy z tobą 🙂 to prawie wszystkie już wiecie a ja czuję że za tydzień jak pójdę to znowu się nie dowiem 😞

• Mamusia
no1edyta-gratulacje corci 🙂

moni moj mnie tez zaskakuje to juz kolejny bukiecik , ale bardzo sie cieszę moze tak mnie zaskakiwac codziennie 🙂

kasenn a ty znowu o jedzeniu ? 😉

co zaczynam z wami tu pisać to mala dostaje czkawki czy to nie jakiś zbieg okolocznosci ? :laugh:

• Mamusia
czesc mamuśki, ja już od 6.30 nie śpię 😞 w ogóle nockę miałam cieżką 😞 jakieś 2-3 godziny znowu sie krecilam i tułałam po domu, może zamiast kołysanek dla małej powinnam coś dla siebie znaleźć :laugh:
dzisiaj wyjazd do Gdyni potem do teściówki na obiadek , z basenu rezygnujemy Elinka coś podziębiona 😞 pogoda do bani , szaro , buro, ponuro.
Życzę miłego dzionka -wieczorem nadrobię straty w czytaniu forum.

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ola nie martw się, ja też już 3noc z kolei przemęczyłam kręcąc się nie miłosiernie z jednego boku na drugi 🤔 ale na szczęście raczej większość z nas tak ma teraz, a jak teraz się nie wyśpimy to później już wcale 😉 także jak się obudzisz w nocy to pomyśl że inne mamuśki właśnie są z tobą myślami :P
Ale dzisiaj paskudny,ponury deszczowy dzień,nic tylko do łóżka z powrotem wskoczyć

• Mamusia
Witam Mamusie i Brzusie 🙂
Ola - ja też tak dziś miałam , kręciłam się pół nocy , wstałam po 5,00 , posiedziałam ponad godzinkę , poczytałam gazetkę i koło 7,00 wróciłam do łóżeczka aby pospać półtorej godziny , chociaż tyle mi się udało . Więc faktycznie nie jesteś sama , ja chyba zacznę w nocy laptopa włączać aby mieć zajęcie 🙂
Ja byłam u lekarza w tygodniu ale nadal płci nie znam 😞 ale za tydzień pójdę na USG 4D , to może tym razem się uda 🙂
U mnie też pogoda beznadziejna a jeszcze na zakupy trzeba iść 😞 na samą myśl o wyjściu z domu ,jest mi źle 😞
Miłego dnia życzę i pozdrawiam weekendowo 🙂

• Mamusia
Hej mamusie.. ;**

ja wogole. spac spalam . .

ale mialam dziwne sny .
ze dziekco nosilam na rekach bo jakas pani sie nim nie opiekowala a potem zmaienilo sie w kota.. ;/;/

potem jakies wypadki samochodowe. . wogole buuu

i wstalam o 10 maly zaczal sie rusza.. 😉 to znak by cos zjesc. .;d;d

hihi .. a pogoda straszna.. az z domu nie chce sie wyjsc.. ;/

to widze ze nie tylko ja tak mam,ze cala noc sie wierce a jak juz usne to jest taki plytki sen ze zaraz sie znowu budze;/wczesniej nigdy takiego czegos nie mialam,spalam jak suseł:P

widze ze w weekend zawsze spokojniej jest u nas na forum 😉ja juz obiad zrobiony,czekam az mąz wróci z pracy i jedziemy w gosci:P
a widze ze wiekszosc dziewczynek sie w marcu urodzi i w moim otoczeniu tez..tak jak 2 lata,rok temu rodzily sie sami chlopcy wsrod mojej rodziny znajomych,normalnie 80%chlopakow to teraz na odwrot, musialo sie wyrównac :laugh:

Hej Mamusie 🙂 jak brzusie dzisiaj?
Widze ze o spaniu piszecie no ja coraz gorzej z tym :P dzis do 4teh ogladalam tv a jak zasnela to mialam sen ze urodzilam szczurka brazowego...A jakies 2tyg byly to dwie biale myszki...
nie wiem skad te sny 😞 ale na szczescie obudzilam sie szybko i spokoj :p

• Mamusia
No to magdulka mamy tak samo. Też za tydzień idę na usg i oby teraz się udało 😞 będę moje maleństwo błagać cały dzień aby mamusi pokazał kim jest bo mam jak na razie prawie same śpiochy a gdzie reszta jakieś spodenki czy sukieneczki 🙂 no i nie mam pojęcia jak się do niego zwracać mówię per kuluniu,kuleczko mamusina bo nic innego mi do głowy nie przychodzi 🤨

Pogoda straszna ino spać ,głowa mnie boli... a muszę się jakoś pozbierać po zakupy jakie na obiad

Moni ja to mowilam Zygus zanim sie dowiedzialam o plci od zygoty hehe :P a teraz to juz mowie Olafik albo wogole Rybcia Serduszko Sloneczko itd 🙂 jejkus Kocham to Malenstwo ponad zycie 🤪 🤪 🤪 🤪

a czy tez tak czesto twardnieje wam brzuch? bo ja zawsze jak wstaje rano z lozka to mam twardy jak skała i w ciagu dnia tez mi twardnieje,slyszalam ze to jakies skurcze.chyba nie urodze szybciej;/? kiedys to zdazalo mi sie to zadko tak 2 razy dnia a teraz to juz czesto..

Macica od ok 24tyg zaczyna przygotowywac sie do porodu stad moze sie to zdarza czesciej ale to jest niebezpieczne w tak wczesniej ciazy...
Ja biore luteine wiec skurczy nie mam wogole ale zanim bralam luteine to lykalam nospe i magnez b6 dla ciezarnych i mialam spokoj 🙂