Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mój maż dzisiaj dał mi zakaz jedzenia słodyczy bo przytyłam 8kg 🙂ale on sam mi je kupuje więc o co mu chodzi 🙂pochwale się jeszcze jednym pieszczochem króliczkiem Milusiem [img size=352]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/milu__.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
anitek ślub to najpiękniejszy dzień w życiu chyba 🙂 Ja juz swój ślub i wesele na płycie oglądałam z 5 razy i napewno jeszcze wiele razy obejrze tak było wspaniale 🙂 niezapomniane przeżycie, a teraz następny wielki dzień to będą narodziny naszej dzidzi 🙂 może w środę dowiem się wkońcu co nam sie urodzi 🙂wszystke moje znajome już wiedza na forum tez prawie wszystkie wiecie a ja dalej tkwie w niewiadomej 😞

• Mamusia
hej kochane jestem z dobrą nowiną 🙂 będziemy mieć córcie!!!! 😆 jak strasznie się cieszę mąż zresztą też już jej kupił różową czapeczkę,drapaczek i buciki też pod kolor :P jest zdrowa wszystkie pomiary według lekarza w normie . waga 444g a dł ok 20cm na oko powiedział. Akurat spała i jedną rączkę miała w buźce a drugą sobie nóżkę trzymała i ziewnęła dwa razy :P ale się ciesze!!!!

Cześć dziewczyny, moni gratuluje córeczki 🙂
Byłam dziś na badaniach i miałam krzywą cukrową, dziewczyny chciałam Was przestrzec abyście nie słuchały bzdur na temat tego badania typu że jest najgorsze na świecie , że to koszmar etc. Byłam tak negatywnie nastawiona że szłam jak na skazanie, a z cytryną jest naprawdę w porządku, a dla osób które lubią słodycze to w ogóle pikuś. Dodam że ja nie przepadam za słodyczami i wolę rzeczy raczej mniej słodkie niż bardziej

cruella; to mnie pocieszylas ze to wcale nie jest takie zle,bo wlasnie sie wybieram w tym tyg na krzywa cukrowa 75ml i morfologie,mocz,zobaczymy czy anemia mi sie nie przypaletala,bo ostatnio mialam na samym dole normy

• Mamusia
moni27 ha, a nie mówiłam??? Wiedziałam, że dziewczynka 🙂 Gratuluję 🙂
Do dziewczyn, które pisały o wadze... Ja mam już prawie 9kg na plusie i niestety nie potrafię życ bez słodyczy... 🤨 A mąż nic nie mówi, żartuje tylko, że jak już mi "spadną" piersi to da mi na operację plastyczną :laugh: